Romance Cafe forums

All forums

.........klub 27......  

views: 17128, replies: 187
total: 187, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17  18  19 next page last page of 19
Post #1, page: 1
ca blues

VIP
#1: 2007-10-20 16:53
.........klub 27......
.....samo za one po mom ćefu....
...tema za odabrane.....

....mogu da pišu o čemu hoće i čemu žele bez preteranog proseravanja samo cool likovi sa RC.....

...ko su cool likovi ....određuje žiri teme....

....po funkciji ....pravo na pisanje i učešće u žiriju imaju......

....veka, lily,jutro.....devojčica, divlja, kruela....cile, purpurna, crnokosa...maski kao prva među jednakima....

...lix kao naročito cenjen član.......

....pavladoljska, drina, anđelija.....ali bez asocijacija i kaladonta molim....

....triv...kao takva sama po sebi....

....a od frajera...

....parti, kao vlast i naš čovek u njihovim redovima....

....drim i vronski...ledeni bez obzira na nik...

...vršačko spadalo.....fleš, normalno....

....sine nebojša samo kao gost i uz uredno brisanje većeg dela brljotina ako mudrijaš ima živaca za njega.....

...fly mark.... učiniće nam posebnu čast ako se oglasi ovdi....

....mike i životinja.....kao savet staraca....čorba isto, ma kako se zvao....

...ja naravno....

.....e aj sad ukenjajte dobar glas....

..ostali.....pišite pristupnice pa ako vas žiri odobri dobro i jes...ako ne ....još i bolje....

....ringlu, francusku sobaricu i ženstvenu ženu ću ja da promuvam preko veze....

....evo izmestio na drugi forum....
ca blues (male, 35)
page: 18
#171: (2008-07-21 22:31)
.........klub 27......
poljupcem blagim od uroka leci
i neznim glasom sumnje sklanja,
kroz shishke oko protura, koje radoznalo kruzi,
bez namere da stane.
hod joj lagan i nemaran,
prekidan poskokom,
a staza samo njoj
znana.

mike-leo (male, 50)
i like the way you tell a story
maski

VIP
#172: (2008-07-22 19:51)
.........klub 27......
...pisala bih o nekim masnim kolachima.... o visini brega talasa....o upravo venchanima koji jos nisu otkrili svet dechijih igrachaka...o dortmundu neposredno po zavrshetku drugog svatskog...

...ali me ova kisha tera da ronim kroz snove, po poplochanim stazama obraslim u korov s pokrovom suvog lishcha....da trazzim vrata koja otvara ovaj zardjali kljuch u mojoj ruci...

...kljuchaonica koju trazzim crvenim voskom je zapechachena. vrata se uz shkripu lako otvaraju otkrivajuchi sobu zasutu pauchinom i prashinom.

...njega nema i neche se vratiti.
maski (female, 38)
the robot
#173: (2008-07-24 00:05)
.........klub 27......
ceznja

purpurno crveno

dokolenice bele

lav je lavu nesto drugo

stumble on you

krilata autobuska stanica

homo taverna

jesi li dobio pismo ?

344 i nazad

nemoc za promenu

ne - dodir po kosi za laku noc

uhvatishe ga

tupelo honey

zoe

jole

arhaichni sobichak

gde pripadas ?

osveta ili....

my shiny car, strip u 15 slika

mr.Greding

umor

zasto 27 ?

ca

cekam

jesam li prolupo' ili ispricao pricu? oboje
mike-leo (male, 50)
#174: (2008-07-24 23:20)
.........klub 27......
kako zasto?! tako mu se javilo......ja sam jednom na zidu svoje devojacke sobe naslikala Eskima koji peca pod tropskom kisom...izgledalo je u tom trenu prilicno logicno.....a okolo su se u vis dizali kaktusi.......
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
#175: (2008-08-01 20:41)
.........klub 27......
Nekada je bilo bolje;

Pre dve nedelje nazove me prijatelj i zamoli da mu nabavim solidan Hi Fi ``systav`` za male pare.
Reche: ``kome drugom da se obratim nego tebi , znam da tjesh mi to zavrshiti``.

1990. negde u leto.

- alo matori, si zziv?

- shta jesam li zziv , pa Kale videli smo se juche …

- ne kenjaj nego dolazi Maca je u apoteci … Ponesi zvuchnike..

- kako da ponesem zvuchnike sam , `si normalan k`o pola vrata su , znash da ne mogu sam ni da ih spustim niz stepenice…

- samo kenjash , evo me stizzem…

Kale, jedan od onih zajebanih audiofila, koje ili prihvatish na prvu ili ne. Potpuna primena zakona iskljuchenja tretjeg. Magistrirao s odlikom, radio je posao u Naftagasu od kojeg su mu uvek suzile ochi. Omalena chigra sa slabim srcem, ogromnog intelektualnog kapaciteta (iz kojeg je zajebanost i poticala). Obozzavao je sveto trojstvo: sina (juniorskog viceshapmiona sveta u karateu) , tjerku i svoju Hi Fi opremu.

Iz prve smo se skapirali. Voleli smo isti zvuk (muzichki zzanr mozze biti ma koji, ali je zvuk samo jedan – dobar). Osrednji nas nije interesovao. I u njegovoj i u mojoj kutji stalno je bila gomila zaljubljenika, drugara, poznanika…dolazili su nedeljom pre podne, svake nedelje, ostajali do ruchka i odlazili tjutke.. svako je u glavi , valjda, josh vrteo zvuk koji smo cedili kroz amplifikaciju.

Stigao je brzo. Ustrchao uz stepenishte i za sekund zastao. Nije mi se dopala boja njegovog lica.

- Kale, jel ti dobro , idi u qrac , izgledash ko da si `ebo siroche…

- jeblo te stepenishte, shto ne ugradish lift, jednog dana tju da svisnem , nositjesh me na dushi… (nachinio je neshto kao osmeh, valjda da me umiri… video sam da mu nije dobro)

Spustili smo , sasvim lagano, moje zvuchnike Infinity SM 122. Mrcine od ruzzinog drveta sa basom od 305 mm. Utovarili u auto (kada se obore sedishta taman stane par) i otishli do Kaletove hizze.

Znao sam da je neki novi uredjaj stigao. Ne bi me tako zzurno cimao da nije . Evakuacija dece i supruge Mace govorila je u prilog tome. Znachi…przzenje.
S vrata sam ga spazio. Teshko je bilo ma shta drugo videti il` pogledom okrznuti u sobi osim njega. Lezzao je na podu, jer za njega nema adekvatne police. Samo sam slushao o njemu, nikada ga nisam video live. Sve performanse, kao i gabarite znao sam naizust u po notji da me probudish. Cena , prava sitnica (danas koshta oko 23.000 jEvara … da, dobro ste prochitali) Stabi&Stogi gramofon.
Tezzak oko 50-tak kilograma. Ne, ne znam sa chim bi ga mogao uporediti. Recimo sa Maybahom u autoindustriji.

- shta si zin`o … daj da povezzemo kutije na preamp.

Tjutke smo povezivali bivairing , 8 kablova po 2 ipo kvadrata, samo josh da nazovemo Hid. Elek. Djerdap i najavimo da nam treba malo vishe struje.

Soba je bila mala. Kale se uvek borio da mu se dodeli vetja u kutji (kao opravdani razlog navodio je – lepota performansa) ali mu nije uspevalo da se izbori sa njih troje koji su imali oportun stav. Elem, 15 m2 sobe brzo je ispunio topao vazduh koje su emitovale lampe predpojachala.

Stavio je Al Greena na plochu gramofona i spustio tangencijalnu ruchicu (koja sama koshta oko 6.000 jEvara) … ono shto je usledilo nije i ne mozze biti predmet bilo kakvog objashnjavanja… Ne postoji, ili ga ja nemam, vokabular koji bi opisao lepotu kojom se soba ispunila.

Tjutke smo klimali glavom. Na amplifajeru vaumetri su pokazivali 200 vati sinusne snage.
Stomak mi je radio u ritmu basa, koji je vibraciom pomerao sitne stvari po stolu. Ako mislite da je to buka , greshite. To je rafinirana snaga najboljeg kvaliteta.

Nakon nekih 40-tak minuta uzzivanje je prestalo. Porculanski tanjir , koji je Maca drzzala na vitrini u posebno predvidjenom postolju ( ostalo od bake u amanet zbog xy vrednosti) puche i slete na pod.

Skochio sam da utisham. Kale je samo sedeo i tjutao…

- shta sedish jbte, daj da sredimo ovo dok Maca ne dodje.

- opusti se. Kad Maca bude zvuchala kao ovaj Stabi dozvolitju joj da polupa sve po kutji.

Nismo pokupili krhotine. Kada je stigla, Maca je tjutke i vidno uznemirena uradila mesto nas.

Prokomentarisala je samo jednom rechenicom:

- Aj` shto je on lud , navikla sam .. al` nemoj da dozvolish da i ti budesh takav.

- netju Maco ..
Odgovorih potpuno svestan chinjenice da sam rekao samo da bih je umirio …

Jedne vecheri, ovakve letnje, shetajutji sa svojom Macom , na nekih 30-tak metara do kutje prestalo je da kuca Kaletovo srce. Pao je i vishe nije ustao.

Savrshen zvuk oko njega kompenzovao je nesavrshenim u sebi.
Nikada vishe nisam savrshen chuo, odneo ga je sobom.

nemaemotikona

Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#176: (2008-08-04 18:54)
.........klub 27......[u chit-chat ?]........
chit-chat, jbt, nisam ni primetio da je ova kapitalna [ uticaj velje ] tema pala u chit-chat kategoriju...
imam osecaj da ce ca blues napisati po neku u tom pravcu......nego ,i pored toga sto ne zalazim u kafane svratih u onu "kafana je moja sudbina" ......ferlajt me bas nasmejao, takve epizode su moguce samo kod nas i verovatno bi tesko bile razumljive ostalom delu sveta.....tako je cini mi se i bolje, niti oni razumeju nas niti mi razumemo njih pozicije su kristalno jasne.leto je na ovom ostrvcetu isto ko' i prethodno, i ono pre njega......nesto sunca se uhvati krajem jula, sv.ilija je jos pouzdan ali to ne moze da potraje duze od polovine avgusta [bio bih optimista kad bi rekao do preobrazenja ] olimpijada uskoro pocinje, nacija je gladna uspeha ,euforija je uzela maha i pomalo mi sve ide na y**a .......te kinezi ce nam prisluskivati mobilne telefone, te toliki je smog u pekingu da ce to uticati na performans nasih sportista, te sledeca olimpijada u londonu ce biti mnogo bolje organizovana, te svi ostali sportisti se dopinguju a nashi ne........itd,a kad pogledam listu sportova gde ucestvuje moja adopted country to izgleda ovako........hepthatlon [da mi neko objasni sta znaci ], jedrenje, kanu, biciklizam [bmx kategorija-ne mogu verovati ],badminton itd. f*****g impressive kao zavrsni udarac saznao sam da ono parce vode koje odvaja ostrvce od kontinenta ima naziv english chanel umesto kako sam ja naivno mislio canal lamanshe i tako ," prica" mi-mi-mi-mi i opet mi , mi je odnekud poznata.
solzenjicin je umro u 89 godini, gigant ruske i svetske literature najzad ce pripasti majcici rusiji i telom , posto se dusom nikada nije ni odvojio od nje.
ovih dana slavi se 75 g od pocetka emitovanja radio-luxembourga, radio stanice koja je[neki jos pamte] prva pocela emitovanje pop & rock muzike u evropi , cak i iza gvozdene zavese , tako da je na vrhuncu popularnosti pocetkom sezdesetih imala 78 miliona slusalaca nedeljno ideju da program vode d-j osmislilo je nekoliko mladih britanskih ljubitelja muzike koji su sve do pojavljivanja bbc -radio 1 i piratskih stanica poput radio- caroline gospodarili radio talasima evrope sa novom muzikom koja ce osvojiti svet .............

odo'

Updated 1 time(s), Last update (mike-leo) 2008-08-04 18:59

mike-leo (male, 50)
#177: (2008-08-04 23:21)
.........klub 27......
volim letnje noci....ono,posle deset ,jedanaest uvece.....
sinoc smo sedeli do duboko u noc na mojoj krovnoj terasi...izbacila sam zvucnike i pustila Bili Ajdola,pa smo pili nes i sljivu i kiselu...pa smo zapalili jedan fino smotani....pa smo jeli kajmak koji sam sama pravila,i pitu s korama koje sam sama razvijala,i svasta nesto jos sto nisam sama spremala...pa smo se smejali ko nekad....bili je bogami bas pevao,milina ga je bilo slusati,pa smo malko i djipali,na krovnoj terasi u centru,s krovovima oko nas,sa zvezdama iznad nas,s blagim vetrom koji je licio na morski....
...a moj paradajz posadjen u velikoj saksiji namenjenoj novogodisnjoj jelki je prepun plodova koji su poceli da zru i ja sam uzasno ponosna na taj paradajz...
...a moji prijatelji se sprdaju na racun paradajza...
...a mene bas bole usi....
i tako..
bilo je bas....onako...lepo jebote....
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
#178: (2008-08-09 02:15)
.........klub 27......
citala sam i slusala da su papagaji BI...njima svejedno gde ce da metnu ...znaci rahmetli Srecko i Sonja su bili bisexualci ..kakav razvrat u kuci ..jos i primetih da je Srecko voleo vise tatu i brata od nas zena u kuci ..nama nije grickao usi ... setao po glavi, dok citamo novine i gurkao naocare, umiljavao se po vratu , Maretu je cak grickao i usne i nos ..i gurao glavu u usta ..gledajuci kao da tamo ima ne znam ni ja sta ...peder...tako mi nedostaje ziveo je punih 12 godina ..najduze sto tigrica moze

Sonju sam volela, al` malo manje...Mare je doneo Srecku za NG...bila je visa i krupnija od njega ..reko mogao si u goluba da mu kupis ... ona je bas bila divja i hladna...cak i prema Srecku .. doduse olesio je vec pri ulasku u kavez...i kada je htela da jede pre njega, verovatno mu to nikada nije oprostila ... do kraja zivota je bila neumoljiva ..(uginula je posle neke zurke od dima ) ..bez obzira sto je grickao i pustao da ona jede prva ..umiljavao se...ceskao i ljubio ..ona je uvek stajala visoko uzdignute glave-kljuna-nosa ...nikada sa njom niko nije mogao da uspostavi nikakav kontakt, cak ni da je pomazi u kavezu, jer iz njega je izasla mozda dva puta ...za razliku od Srecka koji je non-stop zjalavio napolju ..prozori nikada nisu bili zatvoreni
... Srecko je kao udovac patio za njom, mozda je nije zavoleo na prvi pogled, al` je voleo do kraja zivota ..nismo mu doveli novu zenu ..uginuo je sam
INSOMNIE 32 (female, 33)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#179: (2008-08-14 22:00)
.........klub 27......
Ni sam ne znam koliko puta sam live isprichao ovu vinjetu zzivotnu. Prichajutji je i sam pochnem da se smejem kao blesav, tako da svaki put moram da ponovim kraj, jer je bio krajnje nerazgovetan zahvaljujutji gromoglasnom smehu, koji se naprosto otkine, kada se setim scene.

Elem, 1. Maj proshle godine.

Gandalf nas je pozvao u kurtoaznu posetu. Okupljanje je bilo predvidjeno u gradskom parku i kafeu unutar istog.

Dan beshe sunchan i ubav (shto bi rekla bratja Macedonians) te se brzo nadjosmo (niko nije kasnio , chak je i Gagitj stigao na vreme) i uz sastavljanje stolova (obavezan performans , jer nas je uvek taman za guzzvu) posadismo cenjena dupeta u ladovinku ko stvorenoj za scenu u filmu gde engleski glumci ispijaju svoj five o` clock tea.

Obzirom da se vetj znamo u live varijanti, razgovor teche prijatno , gotovo pitko - kao da smo se juche videli pa sada nastavljamo prichu.

Cile mi odvela dete na sladoled. Imao sam strah da je Jovan ne pokvari. Valjda tje je vratiti onako finu i smernu .. (cile I luv Yu) ...

Ledeni je prichao neku prichu, glasno kao i obichno. Gandalf je drzzao svoje chedo maleno (kakav bebiron , samo je spavala) i trudio se da bude na visini zadatka jednog domatjina...

No, zvezda , apsolutna zvezda medj prisutnima je Pavladoljska - nasha Mica, u poodmakloj trudnotji tada. Sedela je opushteno, jezik joj je isto tako i radio - opushteno. Tata Brada, kakav lik, samo je uz smeshak pratio sranja koja smo izvaljivali za stolom i verovatno se pitao - daj shto pre da ulijem neshto u vugla , ovo trezan netju motji da podnesem.

U tem monjimentu dolazi konobar. Dechko oko 190 visok , lep u PM. Ona latino lepota mushka, gradjen ko aviJon, kosa crna (sa malo gela , tek da da na sjaju) ... sve u svemu svaki gay da ga pozzeli za topdziju.

Obzirom da nas je podosta za stolom, umirimo prichu kako bi chovek popamtio shta smo naruchili...

Ode sa narudzbom , a mi smo nastavili nash chit-chat uz obavezno ogovaranje svih na RC-u (ma za`ebavam se , nismo sve ogovarali, mozzda jedno 95% chlanova... ne vishe )...

Utom tje i konobar. Isti prilaz, gotovo nechujan i nenametljiv. Ponovo smo utjutali kako bi chovek podelio svakom svoje pitje ( a i da ne chuje shta smo kenjali o drugima) ... U takvoj tishini , koja sada vetj traje dva-tri minuta kao grom zachuo se Micin glas, koja se obratila konobaru :

- dechko, kako si ti ..... (stanka koja je `ebala kevu) jaaak

Dakle, kada se nisam upishao od smeha, iz usta mi je izleteo srk tek uzet.
Kakva je to ludacha majkooo rodjena.

Konobar se toliko zbunio da je izmeshao preostalim gostima pitje. Ovi pristojniji su sachekali da se dechko udalji a onda prsli u najzarazniji smeh ikada vidjen. Tata brada se i dalje pitao ``bozze mili kud sam zash`o``. A Mica, Mica je sve nas iskulirala , tipa : pa jbte, kad` je dechko hahahahahah jaaak.

Mico udaj se za mene.

Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#180: (2008-08-14 22:41)
.........klub 27......

jeste.
mica ti je tamu u dnu radnje, na najvisoj polici, gde se nalaze unikati koji nisu na prodaju definitivno.
mike-leo (male, 50)
total: 187, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17  18  19 next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis