] tema pala u chit-chat kategoriju...
pozicije su kristalno jasne.leto je na ovom ostrvcetu isto ko' i prethodno, i ono pre njega......nesto sunca se uhvati krajem jula, sv.ilija je jos pouzdan ali to ne moze da potraje duze od polovine avgusta [bio bih optimista kad bi rekao do preobrazenja ] olimpijada uskoro pocinje, nacija je gladna uspeha ,euforija je uzela maha i pomalo mi sve ide na y**a
.......te kinezi ce nam prisluskivati mobilne telefone, te toliki je smog u pekingu da ce to uticati na performans nasih sportista, te sledeca olimpijada u londonu ce biti mnogo bolje organizovana, te svi ostali sportisti se dopinguju a nashi ne........itd,a kad pogledam listu sportova gde ucestvuje moja adopted country to izgleda ovako........hepthatlon [da mi neko objasni sta znaci
], jedrenje, kanu, biciklizam [bmx kategorija-ne mogu verovati
],badminton itd. f*****g impressive
kao zavrsni udarac saznao sam da ono parce vode koje odvaja ostrvce od kontinenta ima naziv english chanel umesto kako sam ja naivno mislio canal lamanshe
i tako ," prica" mi-mi-mi-mi i opet mi , mi je odnekud poznata.
, tako da je na vrhuncu popularnosti pocetkom sezdesetih imala 78 miliona slusalaca nedeljno
ideju da program vode d-j osmislilo je nekoliko mladih britanskih ljubitelja muzike koji su sve do pojavljivanja bbc -radio 1 i piratskih stanica poput radio- caroline gospodarili radio talasima evrope
sa novom muzikom koja ce osvojiti svet .............
odo'Updated 1 time(s), Last update (mike-leo) 2008-08-04 18:59
citala sam i slusala da su papagaji BI...njima svejedno gde ce da metnu ...znaci rahmetli Srecko i Sonja su bili bisexualci ..kakav razvrat u kuci
..jos i primetih da je Srecko voleo vise tatu i brata od nas zena u kuci ..nama nije grickao usi
... setao po glavi, dok citamo novine i gurkao naocare, umiljavao se po vratu
, Maretu je cak grickao i usne i nos ..i gurao glavu u usta ..gledajuci kao da tamo ima ne znam ni ja sta
...peder...tako mi nedostaje
ziveo je punih 12 godina ..najduze sto tigrica moze
... ona je bas bila divja i hladna...cak i prema Srecku .. doduse olesio je vec pri ulasku u kavez...i kada je htela da jede pre njega, verovatno mu to nikada nije oprostila ... do kraja zivota je bila neumoljiva ..(uginula je posle neke zurke od dima ) ..bez obzira sto je grickao i pustao da ona jede prva ..umiljavao se...ceskao i ljubio ..ona je uvek stajala visoko uzdignute glave-kljuna-nosa ...nikada sa njom niko nije mogao da uspostavi nikakav kontakt, cak ni da je pomazi u kavezu, jer iz njega je izasla mozda dva puta ...za razliku od Srecka koji je non-stop zjalavio napolju ..prozori nikada nisu bili zatvoreni
..nismo mu doveli novu zenu ..uginuo je sam