Nisam ja neki divljak pa da ti prosipam vodu na glavu.Ako budes gadno pevala iskidace te moji dobermani. Ne ocekuj odmah da ti spustim merdevine da se popnes na moju terasu.Nisam ja tako lak. Malo ces morati da se potrudis.I molim te obuci se prikladno.Sinoc mi je pevala jedna sa pocepanom carapom i modricom na butini. Na nju sam morao da prospem lavor...
mason1: Nisam ja neki divljak pa da ti prosipam vodu na glavu.Ako budes gadno pevala iskidace te moji dobermani. Ne ocekuj odmah da ti spustim merdevine da se popnes na moju terasu.Nisam ja tako lak. Malo ces morati da se potrudis.I molim te obuci se prikladno.Sinoc mi je pevala jedna sa pocepanom carapom i modricom na butini. Na nju sam morao da prospem lavor...
uu vidim da ce ovde da padne ljubav na prvi pogled a sto se tice dobermana (mlogo romanticno) ...ne bi stigli do mene pukle bi im bubne opne
sneza67
(female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
Dobro si mi rekla.Zao mi dobermana.Vezacu ih kad naidjes. Spremio sam i merdevine.Ne moras pevati...samo se popni.Ali pre romantike napravi neke kolace i izmasiraj mi ledja.Ukocila mi se od lezanja i gledanja televizije. Obuci i nesto lagano da ne moram da se mucim oko skidanja.U slucaju da zaspim samo me ususkaj i polako se spusti niz merdevine.Nezgodan sam kad se probudim
We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info