Romance Cafe forums

All forums

Koga trenutno muvate na ovom sajtu?  

views: 9009, replies: 197
total: 197, displayed: 10, page: first page previous page ... 7 8 9 10 11 12 13 14  15  16 ... next page last page of 20
Post #1, page: 1
#1: 2008-02-12 21:26
I koliko ste uspeshni u tome?

u ovom izobilju chlanova i chlanica,svim dodatnim pomagalima (privatnim chatovima,porukama i naravno,neizbeznim smajlijima),uradiste li neshto?

i naravno,jedan od omiljenih "muvachkih"
mmaka is no longer member of Romance Cafe
page: 15
#141: (2008-05-16 12:11)
...ahaM...u lakat...
BUKOWSKY (male, 46)
Slow motion
#142: (2008-05-16 12:14)
Aj' kad kažeš, neću da ti protivrečim, ali ... malo nefer gledište.
Po defaultu, sve su žene loše. Još ako dozvole sebi da se druže i zabavljaju, čisto da vreme brže prodje, e onda su extra loše....
Pa, dobro...
U lakat... kad kažeš
ceca1978 (female, 30)
Strastveni obožavalac čokoladnih bananica
#143: (2008-05-16 12:21)
BUKOWSKY: ...jes' da vole jest' pasulj al' im je dosadio...ajde malo zagledaj riblje profile...gomila nji' je udata, deca, kutya, sredjen zhivot do yaya al' neshto fali...chisto sumnjam da je samo pricha u pitanju...

Jbte, sad` me brinesh vetj....

Aj, budi cool malo ... onakav kakav znash da budesh ... Chemu taj negativni stav...
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#144: (2008-05-16 12:23)
...chachnuo sam u osinje gnezdo?...uvek se pricha samo o prevari sa mushke strane...zhene...ne...Balkanke...ma daaaj...ybt, k'o da ste postale madjarice...sve je to loodo...
BUKOWSKY (male, 46)
Slow motion
#145: (2008-05-16 12:25)
Dream Raider:
BUKOWSKY: ...jes' da vole jest' pasulj al' im je dosadio...ajde malo zagledaj riblje profile...gomila nji' je udata, deca, kutya, sredjen zhivot do yaya al' neshto fali...chisto sumnjam da je samo pricha u pitanju...

Aj, budi cool malo ... onakav kakav znash da budesh ... Chemu taj negativni stav...

...nisam negativan, samo govorim istinu...ako nekome ne prija, odma' tumachi kao negativan stav...znash me da sam skroz liberalan po svim pitanjima al' ne volim kada neko prodaje mooda za boobrege...
BUKOWSKY (male, 46)
Slow motion
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#146: (2008-05-16 12:34)
BUKOWSKY: ...chachnuo sam u osinje gnezdo?...uvek se pricha samo o prevari sa mushke strane...zhene...ne...Balkanke...ma daaaj...ybt, k'o da ste postale madjarice...sve je to loodo...

A može li se išta generalizovati?
Da, postoji priča, potpuno besmislena, da su svi muškarci po prirodi neverni. Nisu.
Pa, nisu ni sve žene.
I , ako neko, ma kog roda bio, ovde nadje zabavu, prijatelje, način da vreme prodje, zašto bi morao biti ovakav ili onakav?
Mislim, zabole mene uvo i ko će šta da misli i ko će šta da kaže. Što se mene lično tiče, znam ko sam i šta radim. Samo me taj stav , pomalo, nervira.
Ima, svuda pa i ovde, ljudi koji traže nešto više od puke zabave, ili chit-chata. Ima, verovatno.
Ali generalizovati i žigosati svakoga....
Dobro, tvoje mišljenje, cenim..... kao i svačije.
ceca1978 (female, 30)
#147: (2008-05-16 12:37)
...ybt, ja se malko za'ebav'o a svi drvlje i kamenje na mene...al' morash priznati da ima svega i svachega a najvishe malih prljavih igrica... mala izmena...svi smo mi delovi te igre i volimo...slatko je , lele shto je slatko ljubit' tajno...

Updated 1 time(s), Last update (BUKOWSKY) 2008-05-16 12:39

BUKOWSKY (male, 46)
Slow motion
#148: (2008-05-16 12:41)
BUKOWSKY:
Dream Raider:

...nisam negativan, samo govorim istinu...ako nekome ne prija, odma' tumachi kao negativan stav...znash me da sam skroz liberalan po svim pitanjima al' ne volim kada neko prodaje mooda za boobrege...

Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#149: (2008-05-16 12:46)
Pa, ja i ne poričem da ima svega i svačega.
Prljave male igrice, da, ima...
Zato sam i isključila opciju pozivanja na privatni chat. Al džabe, k'o da nisam, ne šljaka to baš...
i, jeste, svi smo deo toga... svako na svoj način.
ceca1978 (female, 30)
#150: (2008-05-16 12:46)
...a tya san ti kazaa... ...

Updated 1 time(s), Last update (BUKOWSKY) 2008-05-16 12:47

BUKOWSKY (male, 46)
Slow motion
total: 197, displayed: 10, page: first page previous page ... 7 8 9 10 11 12 13 14  15  16 ... next page last page of 20
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis