Romance Cafe forums

All forums

A telefon ćuti......  

views: 1495, replies: 52
total: 52, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 next page last page of 6
Post #1, page: 1
#1: 2008-03-03 23:59
A telefon ćuti......
Pre nekog vremena listala sam imenik. Gomila poznatih imena.. Ovaj se oženio, ona se udala, on je u Americi, oni su u Švajcarskoj.. ona je.. on je.. I stadoh. Poznata imena, draga.. a nekako smo se izgubili u vremenu.. I počnem tada da prebirem po glavi kako, zašto? Gde je zaškripalo.. I shvatih da smo "samo" prestali da se čujemo.

Poruke bez odgovora. Pozivi na koje se ne odgovara. Uvek je nešto preče.. nema se vremena.. želje.. Možda i prezasićenje.. I ostali smo samo imena na listovima papira.

Da li zaista tako brzo živimo?
Da li zaista imamo valjana opravdanja čak i za one koji su nam u nekom trenutku bili zaista bliski, u životu značajni?
Da li je postalo toliko normalno samo produžiti bez reči, bez ikakvog odgovora?

I kako reagujete na to? Jednakom ravnodušnošću? Ili se trudite da dobijete odgovor po cenu toga da budete i dosadni?

................................................

Ja.. zavisno od osobe... Ako osećam da vredi borim se kao lavica... Hej, pa nisam ja prijatelje po pijaci skupljala pa da ih tako olako bacam!
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
page: 3
#21: (2008-03-04 10:52)
A telefon ćuti......
Vec sam pisao o ovoj temi na nekim forumima...
Bas zato imam ponekad utisak da se stalno ponavljam i da jednom receno ponavljam nebrojeno puta.
Otudjili se jesmo.Do pre samo neku godinu sam igrao yamb ili karte sa drustvom svako vece.Sada...nas nema.Svako se zatvorio u svoj kavez i zivot ima vec ustaljenu rutinu i staze po kojima gazimo.Nije da nisam pokusao da se to ponovo vrati...ali bezuspesno.Ostalo je jedino pikanje fudbala sa nekoim novim drustvom koji jos vole kao i ja da izbace iz sebe negativno sto pokupe u protekloj nedelji.Ponekad se odigra stoni tenis ili ode na pecanje.
Imam nekoliko telefona.Dosta sam ih razbio u besu.Moje bezanje se svelo na uzimanje novog broja, pa opet novog da bih sebi kupio neki mir.Posao je poceo da me nervira.Mislim da sam dosta toga promenio poslednje godine i da se sad ne tresem ko prcano mace kad zazvoni telefon.
Krecemo se u jednom istom krugu, srecemo iste ljude, slusamo iste price, muce nas iste stvari...Net je kao beg iz naseg kaveza.Ovde mozemo sresti ljude koje nikada ne bi sreli, upoznali ili bar prosli pored njih.
O ovoj temi se moze napisati knjiga.
Licno...trudim se da ne zaboravim jedno.
Reci koje napisemo ne odlaze u etar tamo negde ili nigde.Neko to cita.Taj neko misli, zeli, oseca...Lako mozemo povrediti tog nekog.
Ne zelim da povredim bilo koga.Svako ima razloge zbog kojih je ovde.A sigurno....niko od nas nije sasvim srecan u realnom zivotu, inace ne bi bio ovde.
Ufff...al sam se raspisao...oladi se kafa
mason1 (male, 37)
joie de vivra
#22: (2008-03-04 11:26)
A telefon ćuti......
Tachno pre godinu dana sve cheshtje je pochinjao da tjuti ...

Na msn mi je ostavljala poruke : boli me, moram da legnem, ne mogu da sedim vishe ... ne znam shta da radim ....

Deshavalo se da u sred razgovora pochne da plache ... zatim muk , onaj bolni , i .... nestane (njen nachin da me oslobodi svedochenja o jednoj patnji)

Javila bi se sutradan: ``Izvini D. vishe nisam svoja... imash li vremena da tjutish sa mnom dok lezzim``

- imam Z. , tu sam , trba li ti neshto ... kako da pomognem?

- Pomazzesh, tjuti i budi tu dok ne zaspim ....

- Spavaj , tu sam ....

Spavaj Z. josh uvek sam tu ....
NecuZvaku DajKusur (male, 99)
Džabe ti Fa ako prirodno smrdiš :)
#23: (2008-03-04 11:47)
A telefon ćuti......
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
sneza67

VIP
#24: (2008-03-04 12:02)
A telefon ćuti......
ne zelim da budem radoznala ali ne znam o cemu se radi?
kao da sam nesto propustila....
je l'ima neke dobre duse da me izvuce iz mraka?

p.s. z je za zelda?

Updated 1 time(s), Last update (sneza67) 2008-03-04 12:08

sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
#25: (2008-03-04 12:07)
A telefon ćuti......
....josh malo i opet april...a zelene nema....neka te chuvaju andjeli ....
...off topic sam ali qsuru ti si kriv
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
kisna glista
#26: (2008-03-04 15:19)
A telefon ćuti......
Dragi moji.. volim što su vam sećanja tako živa. Volim što se sećate. Poštujem i pridružiću se ovoj tišini sa vama.

Anđeli je čuvali.
kisna glista
#27: (2008-03-04 16:50)
A telefon ćuti......
Ali vreme ide ne pitajući nikoga za smer.. za dozvolu.. Ide nepovratno noseći nas sobom ili nas ostavljajući na prašnjavim drumovima....

Telefon ćuti... koliko god želela, ipak nadjačavam sebe.. stežem zube.. Brišem broj... Nije vredno moje tuge, ali tugujem...

Koliko je nekima lako da se samo sećaju toliko je meni teško da zaboravim.
#28: (2008-03-04 20:56)
A telefon ćuti......
NecuZvaku DajKusur: Tachno pre godinu dana sve cheshtje je pochinjao da tjuti ...

Na msn mi je ostavljala poruke : boli me, moram da legnem, ne mogu da sedim vishe ... ne znam shta da radim ....

Deshavalo se da u sred razgovora pochne da plache ... zatim muk , onaj bolni , i .... nestane (njen nachin da me oslobodi svedochenja o jednoj patnji)

Javila bi se sutradan: ``Izvini D. vishe nisam svoja... imash li vremena da tjutish sa mnom dok lezzim``

- imam Z. , tu sam , trba li ti neshto ... kako da pomognem?

- Pomazzesh, tjuti i budi tu dok ne zaspim ....

- Spavaj , tu sam ....

Spavaj Z. josh uvek sam tu ....

...ovo boli...
vise volim da se setim "domestosa"..i puzeva..i zutih ruza..i novih cvikera..i sitnih poklona..i toplih kikota..i smerno-stidljivih pogleda koji prate socne psovke..
telefon cuti...a u imeniku ostaje ime..i srce i delic duse..
lily66 (female, 41)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#29: (2008-03-04 21:09)
A telefon ćuti......
Sorry lily , sorry

bilo je jache od mene....
NecuZvaku DajKusur (male, 99)
Džabe ti Fa ako prirodno smrdiš :)
#30: (2008-03-04 21:30)
A telefon ćuti......
ma ako si..
i kad boli volim da pamtim..
ljub..
lily66 (female, 41)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
total: 52, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis