Romance Cafe forums

All forums

Izjava dana  

views: 3933, replies: 110
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Post #1, page: 1
#1: 2008-03-26 10:25
Izjava dana
... duhovite, cinichne, besmislene, pretenciozne, patetichne, zabavne - lake i teshke "izjave dana"

... potrudimo se da budu u formi citata, uz odgovarajuci komentar, po zhelji...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 2
Partybrejker
#11: (2008-03-27 06:07)
Izjava dana
italijanski general Fabio Mini, po odlasku sa mesta komandanta Kfora:

'Organizovane grupe kriminalaca na Kosovu nemaju uticaja na vlasti - one jesu vlast'.

... u kontextu:
Kancelarija Ujedinjenih nacija za drogu i kriminal : "KOSOVO - SRCE BALKANSKOG
PUTA DROGE"

...
interesantno je kako peru savest kada odu sa uticajnih meste... kao da ce im to pomoci...
#12: (2008-03-27 13:16)
Izjava dana
nemirna princeza
#56: (30.08.2005. 03:32)
jedno pitanje za muskarce...
Pa dobro, bre, jel` ti ja lichim na osobu koja preteruje? A i zashto bih! ?

Ako nisi do sada znao, evo, reci cu ti da sam jedna od najiskrenijih osoba na netu, a i shire

Dakle, ja mu brojala 10 svrsavanja, a bilo ih je josh - nego sam se pogubila kasnije

A SLEDI I NASTAVAK

Taj kres pamtim, inache, kao najduzi ikada, poceli smo u ponoc i zavrshili sutra u podne, sa malim pauzama za kafu, cigaretu. Iza toga nisam mogla da ljudski pishkim 3 dana, a i on je, bogami, jedva hodao kad je odlazio
drDarkoPrvi (male, 35)
OHOHOHOHOHO JESAM LIK
Partybrejker
#13: (2008-03-27 13:24)
Izjava dana
... da ... znao sam da sam se zaèbò shto nisam preczirao "kog dana" ... ali neshto od pre 3 godine smatrati aktuelnim je mnogo vishe od entuzijazma ...
#14: (2008-03-27 13:30)
Izjava dana
Kako procitah na temi patriotizam ti aktuelnim smatras desavanja od pre 15 godina, tako da su tri godine nista

a pored toga ..ima i izjava koje su vecne
drDarkoPrvi (male, 35)
OHOHOHOHOHO JESAM LIK
Partybrejker
#15: (2008-03-27 13:34)
Jeremic, u poseti Indoneziji...
" Na pitanje o mogućnosti da Evropska unija Srbiji postavi ultimatum, 'da bira između Kosova i evropske budućnosti', Jeremić je odgovorio da EU nije institucija koja postavlja bilo kakve ultimatume. "

'Mnogo je, međutim, onih koji kažu da moramo da biramo između evropske budućnosti i Kosova i da ćemo, ako odaberemo Kosovo, izubiti i jedno i drugo', podsetio je Jeremić.

... rekao, pa porekao... ...
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#16: (2008-03-27 13:38)
Izjava dana
drDarkoPrvi: Kako procitah na temi patriotizam ti aktuelnim smatras desavanja od pre 15 godina, tako da su tri godine nista

a pored toga ..ima i izjava koje su vecne

... da, znao sam da sam propustio da uochim razliku izmedju teme o patriotizmu i izjave dana... za neke je patriotizam samo dnevnopolitichka nuzhda, ali zato neke izlive sexualno isfrustriranih smatraju aktuelnima i posle tri godine... ...
#17: (2008-03-27 13:43)
Izjava dana
A za neke je patriotizam ziveti u proslosti i jecati za vremenom diktature proletarijata..

Ali, u svakom slucaju tema je izjava dana..nastavi ti..mozda je patriota Buba Morina danas izjavila nesto..treba proveriti

Updated 1 time(s), Last update (drDarkoPrvi) 2008-03-27 13:45

drDarkoPrvi (male, 35)
OHOHOHOHOHO JESAM LIK
Partybrejker
#18: (2008-03-27 13:50)
Izjava dana
... ako bude izjavila neshto, mozhda se i osvrnem u dogledno vreme ... ali verujem da necu smatrati aktuelnim posle 3 godine, i to na temi tipa "izjava dana" ...

... btw, vidim da se nisi okoristio izjavom dotichne, zato valjda i zapevash ))) ...
#19: (2008-03-27 13:54)
Izjava dana
hahaha..nadam se da ces se ti okoristiti, pa ces biti stalozeniji
drDarkoPrvi (male, 35)
OHOHOHOHOHO JESAM LIK
Partybrejker
#20: (2008-03-27 14:22)
Izjava dana
... ne znam odakle izvuChe da am iole zaineterosavan ... dotichnu pamtim kao spodobu, a o razlici u generacijama da i ne govorim )))...
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis