Romance Cafe forums

All forums

Izjava dana  

views: 3931, replies: 110
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 11
Post #1, page: 1
#1: 2008-03-26 10:25
Izjava dana
... duhovite, cinichne, besmislene, pretenciozne, patetichne, zabavne - lake i teshke "izjave dana"

... potrudimo se da budu u formi citata, uz odgovarajuci komentar, po zhelji...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 8
#71: (2008-04-02 17:23)
Izjava dana
Izjava dana, idiota, morona, bolidaaaaaa.........ili kako god: STA JE MENE BRIGA ZA ZAKON, ZA VASU PISLJIVU BANKU I VAS PISLJIVI KREDITNI BIRO.....JA HOCU SVOJ KREDIIIIIT!!!!!!!!!
moli (female, 32)
Ja zivim tu,tako blizu sna – a tako daleko...
gagic

VIP
#72: (2008-04-02 18:51)
Izjava dana

pa dajte čoveku....
gagic (male, 35)
you can't always get what you want
DJEVUSKA
#73: (2008-04-03 16:41)
Без длаке на језику!
'' Уговори постоје да се раскидају. Према њима имам однос као и према браку, све је то го ку*aц.''

Марија Шерифовић, певачица - изјава у дневном листу ''Ало.''

Е, сад... а, шта фали браку?
DJEVUSKA is no longer member of Romance Cafe
#74: (2008-04-03 16:54)
Izjava dana
Cek`...Marija je bila udata ili ne?...pa zato zna sta je go..a sta nije?..ili kakav odnos ima prema raskidima istih?...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
DJEVUSKA
#75: (2008-04-03 17:06)
Ђубренце,
ова тема није ''Ћаскање'', ал', 'ајде да ти одговорим: Марија је још увек девојка ( а то значи да се није удавала), а једном је и изјавила да себе није пронашла, не само у браку, већ и у сексуалној оријентацији!
Нешто ми овде није јасно... можда је само трач?
А, ко за то уоште и мари?
Идемо даље!
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#76: (2008-04-03 17:50)
Izjava dana
... zashto ne prokomentarisati? ...

... dakle, tachno je da za neke ugovori postoje zato da bi se raskidali, a za druge zato da bi se poshtovali... u krajnjem sluchaju, po tome se i razlikujemo
Rakas
#77: (2008-04-04 11:16)
Izjava dana
"videćeš ti... sada je mod na mojoj strani."

-članica rc-a.

Rakas is no longer member of Romance Cafe
#78: (2008-04-04 11:40)
Izjava dana
Partybrejker: ... 2 misha upadnu u lonac sa mlekom... bezizlazna situacija, zar ne?... shvativshi to, prvi kazhe - shto da se muchim i produzhavam agoniju, bolje da sam sebi skratim muke... prepusti se, i nedugo zatim potone i udavi se... drugi je pak razmishljao sasvim drugachije - iako je situacija bezizlazna, iskoristicu sve shto mogu, a za smrt uvek ima vremena... i pochne da pliva... i plivao je tako, satima... plivao, plivao, i toliko dugo mlatarao nozhicama da je na kraju umutio mleko u pavlaku...

.

sve mi vise lici da cemo ostariti plivajuci
plava (female, 32)
...love is a strange thing - just when u think u know how to use it it s gone...
Partybrejker
#79: (2008-04-04 11:42)
Izjava dana
... mozhda... a mozhda i ne ... no, to ce saznati upravo samo oni koji pokushaju ... oni drugi uglavnom ne dozhive starost... se la vi
DJEVUSKA
#80: (2008-04-20 16:15)
Веља Чачанин... па, још и... министар!
'' Отказао сам гостовање Памеле Андерсон у Чачку јер сам чуо да је болесна.Она има неки хепатитис, а то се брзо шири. Шта ће нам болесна жена у Србији? ''

Извор: Глас јавности.

П.С. '' Село гори а деда се чешља! ''
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis