Romance Cafe forums

All forums

Izjava dana  

views: 3516, replies: 110
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 11
Post #1, page: 1
#1: 2008-03-26 10:25
Izjava dana
... duhovite, cinichne, besmislene, pretenciozne, patetichne, zabavne - lake i teshke "izjave dana"

... potrudimo se da budu u formi citata, uz odgovarajuci komentar, po zhelji...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 8
#71: (2008-04-02 17:23)
Izjava dana
Izjava dana, idiota, morona, bolidaaaaaa.........ili kako god: STA JE MENE BRIGA ZA ZAKON, ZA VASU PISLJIVU BANKU I VAS PISLJIVI KREDITNI BIRO.....JA HOCU SVOJ KREDIIIIIT!!!!!!!!!
moli (female, 32)
Ja zivim tu,tako blizu sna – a tako daleko...
gagic

VIP
#72: (2008-04-02 18:51)
Izjava dana

pa dajte čoveku....
gagic (male, 35)
you can't always get what you want
#73: (2008-04-03 16:41)
Без длаке на језику!
'' Уговори постоје да се раскидају. Према њима имам однос као и према браку, све је то го ку*aц.''

Марија Шерифовић, певачица - изјава у дневном листу ''Ало.''

Е, сад... а, шта фали браку?
DJEVUSKA (female, 45)
'' Ништа битно, један атом на путу ка непознатом!''
#74: (2008-04-03 16:54)
Izjava dana
Cek`...Marija je bila udata ili ne?...pa zato zna sta je go..a sta nije?..ili kakav odnos ima prema raskidima istih?...
djubrence (female, 37)
...sumo rvac...(sport)...
#75: (2008-04-03 17:06)
Ђубренце,
ова тема није ''Ћаскање'', ал', 'ајде да ти одговорим: Марија је још увек девојка ( а то значи да се није удавала), а једном је и изјавила да себе није пронашла, не само у браку, већ и у сексуалној оријентацији!
Нешто ми овде није јасно... можда је само трач?
А, ко за то уоште и мари?
Идемо даље!
DJEVUSKA (female, 45)
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#76: (2008-04-03 17:50)
Izjava dana
... zashto ne prokomentarisati? ...

... dakle, tachno je da za neke ugovori postoje zato da bi se raskidali, a za druge zato da bi se poshtovali... u krajnjem sluchaju, po tome se i razlikujemo
Rakas
#77: (2008-04-04 11:16)
Izjava dana
"videćeš ti... sada je mod na mojoj strani."

-članica rc-a.

Rakas is no longer member of Romance Cafe
#78: (2008-04-04 11:40)
Izjava dana
Partybrejker: ... 2 misha upadnu u lonac sa mlekom... bezizlazna situacija, zar ne?... shvativshi to, prvi kazhe - shto da se muchim i produzhavam agoniju, bolje da sam sebi skratim muke... prepusti se, i nedugo zatim potone i udavi se... drugi je pak razmishljao sasvim drugachije - iako je situacija bezizlazna, iskoristicu sve shto mogu, a za smrt uvek ima vremena... i pochne da pliva... i plivao je tako, satima... plivao, plivao, i toliko dugo mlatarao nozhicama da je na kraju umutio mleko u pavlaku...

.

sve mi vise lici da cemo ostariti plivajuci
plava (female, 32)
...love is a strange thing - just when u think u know how to use it it s gone...
Partybrejker
#79: (2008-04-04 11:42)
Izjava dana
... mozhda... a mozhda i ne ... no, to ce saznati upravo samo oni koji pokushaju ... oni drugi uglavnom ne dozhive starost... se la vi
#80: (2008-04-20 16:15)
Веља Чачанин... па, још и... министар!
'' Отказао сам гостовање Памеле Андерсон у Чачку јер сам чуо да је болесна.Она има неки хепатитис, а то се брзо шири. Шта ће нам болесна жена у Србији? ''

Извор: Глас јавности.

П.С. '' Село гори а деда се чешља! ''
DJEVUSKA (female, 45)
total: 110, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 11
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis