Mirno spavaj nan... Ferka..... i ne beri brigu, ne znam ni koje je to piće. Te, stoga, neću ni da ga popijem. Mada, red bi bio da probam, a? Paaaa,ako mi se dopadne... Spavaj ti , mirno i spokojno, špajz je zaključan, a ključ je kod Backy. Ako se nešto desi... ključ je kod nje... ( he, he, kalauz neću da prijavim.....)
heeej evo ja tju da te ponudim sas ovaj lovacmeshter....tje ni utepa ferka ,ako voj diramo ono njeno stranjsko, neznamkakosezove pitje......neznam , dal' da ipak malo pijucnemo... pa tje dopunimo sas aqom....'el mozhe ma neee.... netjemo , niposhto aj' da popijemo mi po jedan ovaj moj stranjski pelinkovac....ma ovaj lovac..jegermajstor
Backy, sipaj, šta god bilo.... danas ne biram... bar danas... eeeeeh..... ajd' sipaj... pa da nazdravimo... da su glave na ramenima, drugo je manje bitno, jel.....
Nema niki ovdi.... Eh, bre, koliko zaposlenih i redovnih mušterija u ovome diskontu... a sada nikog tu..... I ? Jel znate šta ste mi uradili sada? Sad moram kod svekr(i)ve na kafu.... e, ljudi, kakvi steeeee...... Ipak, ima i tortu i kolače i sok... a vi samo virtualno cirkajte... odo' ja na nešto koNJkretno
e satju da napravim mesta na tezgi.... ...eee donela sam vam vrutje pogachice sas chvarci ..one malecke za jedan zalogaj... malo su biberaste....kazhu kolege , da tje bolje da pijemo... bolje tje da klizi...pa ono ferkino pitjence bwe... nemo' da mi kazhete da ste ga snotj pocvrckali
Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery