" i slichno

,da uozbiljimo temu(al nakratko),dehidracija je incident u organizmu,a ne pozeljno stanje koje pomaze izbacivanju otrova iz njega..ili smiruje glavudzu,pa nema stresa...ne propagiraj extremne situacije koje dovode do dehidracije..
..znojenje je nesto sasvim drugo...(odrzava unutrasnju temperaturu na optimalnih 37C,sto je preduslov da nam bubrezi fitriraju otrove,itd...)ako sjebes iz tela vishe od 15% vode..sjebosi se garant...ima ona poznata jos od davnina...sat bilo kakvog vezbanja(a tu se racuna i parterna gimnastika sa partnerom-suprotnog pola,za istopolne ne znam)mora se nadoknaditi sa litrom tecnosti,a najbolje vode...e jbga...sad nije red da se posle parterne gimnastike bas piije voda,al dobronamerni ce ukapirati ...Updated 1 time(s), Last update (ferlajt) 2008-06-27 16:24
. Moj ti drugarski predlog: probaj jednom prilikom iz faze brzog hoda (koji, kapiram, maksimalno gotiviš) da pređeš u lagano, gotovo neprimetno trčkaranje, gotovo u mestu, ali ne na prstima, nego celim stopalom da praviš kontakt sa podlogom. Tako dva minuta, pa onda natrag u fazu brzog hoda. Ponovi nekoliko puta ove prelaske iz faze u fazu i videćeš kako će odma početi da ti telo prožima čitav niz novih omamljujućih sokova :smajli preobilne dekadencije:Updated 1 time(s), Last update (DrveniKostur) 2008-06-27 16:39

ajd makar malo.pliiiiizzzz....ipak je u pitanju " čitav niz novih omamljujućih sokova"
ukro sam ti ovo,bilo je jace od mene...
Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.