Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 107927, replies: 4557
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 174 175 176 177 178 179 180 181  182  183 ... next page last page of 456
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 182
#1811: (2008-06-27 16:00)
Ne bih da širim diskusiju, mislim da ovo nije adekvatna tema za to. Hteo sam samo da skrenem pažnju korisnici OBICNA da pokuša da promeni uvreženu percepciju da je trčanje obavezno skopčano sa fizičkom patnjom, a koju su nam urezala u svest ona idiotska školska istrčavanja od 500 i 800 metara. Dakle, ako nisam bio dovoljno jasan: laganica sanjalačko rekreativno trčanje u zoni pulsa 120-140nije fizička patnja već puko lepršavo i treptavo ljudsko zadovoljstvo. :smajli ovaj odlepio:
DrveniKostur (male, 39)
So I Married an Axe Murderer
#1812: (2008-06-27 16:05)
Hvala DK.

Ni moja namera nije bila da nekog vređam, ali eto...ljudi su prosto prenapeti.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#1813: (2008-06-27 16:07)
Korisnica OBIČNA neka izabere između tvog saveta i saveta ili rezimea korisnice 3V ako skonta njene metode

A i što da se iz UFC-a i AUTO-MOTO sporta prebacujem u fitnes stručnjake kad već nisam osposobljen,a nisam ni deb' da bih lupao glavicu... em nisam žena i majka...
NeronChe (male, 44)
Nebojša_41
ferlajt

VIP
#1814: (2008-06-27 16:22)
..lepo kazze Nesha Shmrks,lokalni diler iz bloka....svako mora da nadje svoju drogu,da bi prezziveo ...mozze to da bude i trccanje....ko voli,lepo je...

..uzgred care ,da uozbiljimo temu(al nakratko),dehidracija je incident u organizmu,a ne pozeljno stanje koje pomaze izbacivanju otrova iz njega..ili smiruje glavudzu,pa nema stresa...ne propagiraj extremne situacije koje dovode do dehidracije.. ..znojenje je nesto sasvim drugo...(odrzava unutrasnju temperaturu na optimalnih 37C,sto je preduslov da nam bubrezi fitriraju otrove,itd...)ako sjebes iz tela vishe od 15% vode..sjebosi se garant...ima ona poznata jos od davnina...sat bilo kakvog vezbanja(a tu se racuna i parterna gimnastika sa partnerom-suprotnog pola,za istopolne ne znam)mora se nadoknaditi sa litrom tecnosti,a najbolje vode...e jbga...sad nije red da se posle parterne gimnastike bas piije voda,al dobronamerni ce ukapirati ...

Updated 1 time(s), Last update (ferlajt) 2008-06-27 16:24

ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#1815: (2008-06-27 16:37)
OBICNA: Hvala DK.

Ni moja namera nije bila da nekog vređam, ali eto...ljudi su prosto prenapeti.

No problemo, OBI . Moj ti drugarski predlog: probaj jednom prilikom iz faze brzog hoda (koji, kapiram, maksimalno gotiviš) da pređeš u lagano, gotovo neprimetno trčkaranje, gotovo u mestu, ali ne na prstima, nego celim stopalom da praviš kontakt sa podlogom. Tako dva minuta, pa onda natrag u fazu brzog hoda. Ponovi nekoliko puta ove prelaske iz faze u fazu i videćeš kako će odma početi da ti telo prožima čitav niz novih omamljujućih sokova :smajli preobilne dekadencije:

Updated 1 time(s), Last update (DrveniKostur) 2008-06-27 16:39

DrveniKostur (male, 39)
So I Married an Axe Murderer
Please note: VIP members do not see advertising
ferlajt

VIP
#1816: (2008-06-27 16:40)
...obicna,covek je u pravu.. .al posle da nam opises te omamljujutje sokove..
ferlajt (male, 99)
#1817: (2008-06-27 16:42)
Ili probaj da odigrash partiju fudbala...ili basketa, on je damsKiji...pa da vidish euforije und srece...
Nightingale (male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
ferlajt

VIP
#1818: (2008-06-27 16:45)
..niko nije smeo otvoreno da predlozzi parternu gimnastiku...
..pa da vidish euforije und srece...
ferlajt (male, 99)
#1819: (2008-06-27 16:46)
Momci, okanite me se - necu da trcim. Vec sam kao pupoljak, nema potrebe.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
ferlajt

VIP
#1820: (2008-06-27 16:49)
ajd makar malo.pliiiiizzzz....ipak je u pitanju " čitav niz novih omamljujućih sokova"

DK...nista licno. ukro sam ti ovo,bilo je jace od mene...
ferlajt (male, 99)
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 174 175 176 177 178 179 180 181  182  183 ... next page last page of 456
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis