ferlajt: ..lepo kazze Nesha Shmrks,lokalni diler iz bloka....svako mora da nadje svoju drogu,da bi prezziveo ...mozze to da bude i trccanje....ko voli,lepo je...
..uzgred care

,da uozbiljimo temu(al nakratko),dehidracija je
incident u organizmu,a ne pozeljno stanje koje pomaze izbacivanju otrova iz njega..ili smiruje glavudzu,pa nema stresa...ne propagiraj extremne situacije koje dovode do dehidracije..

..znojenje je nesto sasvim drugo...(odrzava unutrasnju temperaturu na optimalnih 37C,sto je preduslov da nam bubrezi fitriraju otrove,itd...)ako sjebes iz tela vishe od 15% vode..sjebosi se garant...ima ona poznata jos od davnina...sat bilo kakvog vezbanja(a tu se racuna i parterna gimnastika sa partnerom-suprotnog pola,za istopolne ne znam)mora se nadoknaditi sa litrom tecnosti,a najbolje vode...e jbga...sad nije red da se posle parterne gimnastike bas piije voda,al dobronamerni ce ukapirati ...
Pazi kad ti budem rek'o da mi je normalna tura 36,k'o mojoj kevi,a početnicima na kartingu BEZ KACIGE se dešava upravo kolabiranje (zato zaspim posle sat bez smirića,bendži i ksalola,krvavih leđa i sa plikovima na rukama (ako sam bez rukavica)... karting shvatite kao mašinu koja ide 140 na Autokomercu i sa 110 ulazi u zadnju desno krivinu pored ograde od 90 stepeni... U početku sam se tresao i sl. posle sam i po 20-30 krugova vozio bez problema... Drugar,omladinski prvak SCG tada na 5000m je kolabirao i nije rukama mogao da mrda posle 6 krugova,a takođe drugar lokalni bilder,biceps 53 i 26 godina je odustao posle 3 kruga s tim da oni nisu ni vozili brzo,čisto bili radoznali,mislili igračke...
Inače od pre neki dan pijem samo jednu kafu dnevno,ali i dalje pijem 5-6 litara vode po navici...
Takav mi sirovinski sastav... a brate oznojim se kad 'ebem da nema dalje i nisam kolabirao nikada,a imam primerke koje jesu i pored velike razlike u godinama...
Jel' ovo tema i dalje... a...