Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 69532, replies: 3059
total: 3058, displayed: 10, page: first page previous page ... 181 182 183 184 185 186 187 188  189  190 ... next page last page of 306
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 189
DANAI

VIP
#1881: (2008-06-27 18:47)
...u velikom krugu JUdzin, ne zamara mi se mnogo , leto je.....opusteno, ok.
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
#1882: (2008-06-27 18:49)
@DanaI
...aha, i tebi je procesor u fazi raspada...
Eugen Grafvajer (male, 46)
Slow motion
samsasvimsam
#1883: (2008-06-27 18:50)
a ti se osetio ugrozenim?
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#1884: (2008-06-27 18:51)
Slow motion
DANAI

VIP
#1885: (2008-06-27 18:53)
...mante me se .....I shall say this only once....
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
Please note: VIP members do not see advertising
#1886: (2008-06-27 18:57)
Slow motion
unusual

VIP
#1887: (2008-06-27 19:00)
koliko sam slqdoleda pojela danas
unusual (female, 34)
........................................
#1888: (2008-06-27 19:03)
ferlajt: ..lepo kazze Nesha Shmrks,lokalni diler iz bloka....svako mora da nadje svoju drogu,da bi prezziveo ...mozze to da bude i trccanje....ko voli,lepo je...

..uzgred care ,da uozbiljimo temu(al nakratko),dehidracija je incident u organizmu,a ne pozeljno stanje koje pomaze izbacivanju otrova iz njega..ili smiruje glavudzu,pa nema stresa...ne propagiraj extremne situacije koje dovode do dehidracije.. ..znojenje je nesto sasvim drugo...(odrzava unutrasnju temperaturu na optimalnih 37C,sto je preduslov da nam bubrezi fitriraju otrove,itd...)ako sjebes iz tela vishe od 15% vode..sjebosi se garant...ima ona poznata jos od davnina...sat bilo kakvog vezbanja(a tu se racuna i parterna gimnastika sa partnerom-suprotnog pola,za istopolne ne znam)mora se nadoknaditi sa litrom tecnosti,a najbolje vode...e jbga...sad nije red da se posle parterne gimnastike bas piije voda,al dobronamerni ce ukapirati ...

Pazi kad ti budem rek'o da mi je normalna tura 36,k'o mojoj kevi,a početnicima na kartingu BEZ KACIGE se dešava upravo kolabiranje (zato zaspim posle sat bez smirića,bendži i ksalola,krvavih leđa i sa plikovima na rukama (ako sam bez rukavica)... karting shvatite kao mašinu koja ide 140 na Autokomercu i sa 110 ulazi u zadnju desno krivinu pored ograde od 90 stepeni... U početku sam se tresao i sl. posle sam i po 20-30 krugova vozio bez problema... Drugar,omladinski prvak SCG tada na 5000m je kolabirao i nije rukama mogao da mrda posle 6 krugova,a takođe drugar lokalni bilder,biceps 53 i 26 godina je odustao posle 3 kruga s tim da oni nisu ni vozili brzo,čisto bili radoznali,mislili igračke...

Inače od pre neki dan pijem samo jednu kafu dnevno,ali i dalje pijem 5-6 litara vode po navici...

Takav mi sirovinski sastav... a brate oznojim se kad 'ebem da nema dalje i nisam kolabirao nikada,a imam primerke koje jesu i pored velike razlike u godinama...

Jel' ovo tema i dalje... a...
NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
wildone

VIP
#1889: (2008-06-27 19:41)
o nekih obecanih par sati
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#1890: (2008-06-27 20:08)
samsasvimsam: jel tamo gde trebaju?

... Pusti brkove i nadji `vojchicu... Pa shasholji...
MiniMaus (female, 34)
Always Look on the Bright Side of Life :D
total: 3058, displayed: 10, page: first page previous page ... 181 182 183 184 185 186 187 188  189  190 ... next page last page of 306
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis