Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 84629, replies: 3697
total: 3696, displayed: 10, page: first page previous page ... 188 189 190 191 192 193 194 195  196  197 ... next page last page of 370
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 196
DANAI

VIP
#1951: (2008-07-02 18:48)
Gandalf:
Divlja u srcu:
DANAI:
Gandalf:
DrveniKostur: pa eto, razmišljam: šta dalje sa ovom junskom noći?

oprati zube i otići u postelju?

nastaviti da lagano cirkaš odlično crno vino i slušaš numere a la "midsummer night blues"?

pružiti ruke u tihoj molitvi ka nebu?

obući sandale i prošetati se usnulim Zemunom?

(ako nekome još nešto pada na um, neka dopiše)

...znas i sam sta ti preporucujem...znaci...sandale pa u setnju...ali usput pokupi neku cicu,pa zajedno na gajbu da cirkate vino i slusate ploche...e posle pruzis ruke i pomolis se da ce biti koja snoska...

Nista od svega sto si nabrojao, izleti napolje bos, udahni duboko, prekrsti se sto si ziv, malo te depresija drma, proci ce ....mada je Gandijev predlog daleko zdraviji ipak, i lepse ces da lalas posle .....

najvise volim olaku dijagnostiku......

da li svi moramo da volimo djipanje u kafanama?da li svi moramo da pijemo iskljucivo sa nebitnim ljudima? da li svi moramo da budemo okruzeni gomilom?
da li svi moramo da mislimo jednako?da li je cutanje znak da smo nesposobni za svadju?
da li je povladjivanje vecini jedino ispravno? da li je neophodno da svi licimo?

...naravno da ne...sto pitas?...

...naravno da ne .....sto pitas...
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
wildone

VIP
#1952: (2008-07-02 18:51)
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#1953: (2008-07-02 19:20)
... Da vishe ne postoji "opravdanje" za moje ne peglanje...
MiniMaus (female, 34)
Supercalifragilisticexpialidocious! :]
ferlajt

VIP
#1954: (2008-07-05 10:44)
..da neke teme i neke ljude,naprosto ne zzelim bukvalno da citam...vrednost (velika ili mala,nevazno) je i bila u interpretaciji tih postova,a ne u bukvalnom citanju...
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#1955: (2008-07-05 11:35)
Kako je vlasnik (blago) utrobe u koju se preliva sav sadržaj kvalitetne kurve jedna neopisiva šmekerčina...

:grL:
Drina (female, 73)
Please note: VIP members do not see advertising
#1956: (2008-07-05 18:51)
Dream Raider (male, 46)
no comment
ceca1978
#1957: (2008-07-05 22:42)
Sećam se školskih dana... tj. žurki...
Bilo je svakakvih žurki, svakakvim povodom, ali nekako najdraže su mi u sećanju žurke pravljene povodom 18-og rodjendana.
Moja je generacija, uglavnom, slavila punoletstvo '96, poneki i '97. Tada je uveliko najpopularnija muzika bio onaj tadašnji turbo-folk i "zabavna" tipa dr Iggy & co.
Interesantno, ali retko koja je žurka pravljena sa tom muzikom. Bili smo takva generacija, odudarali smo od proseka. Dobro se sećam, sa veeeelikom dozom nostalgije... slušali smo stari, prastari RNR, i twist. I neke, tada, nove pesme, koje su bile retko slušane od strane 18-godišnjaka.
Hm, i dan danas mi je melodija za mobilni ona pesmica Mala vida...

- "Lets twist again"
- Summertime blues"
...
I, naravno, neizbežne "Mesečina" i "Kalašnjikov"
I mnoge druge, ko bi se svega setio

Bili smo svi kao jedan, nije bilo "faca" i "boranije", barem tada. Pivo i poneka djus-votka... retko ko bi sa žurke otišao kući pijan, ili , daleko bilo, mortus pijan... ne , nismo takvi bili, nije nam to bio gušt

Eh, kada se samo setim... to je bio život... tako slatko i lepo, i iskreno druženje, tako fenomenalni provodi kada se okupimo... mada, moram priznati, ako bi došao neko ko nije u našem društvu i ne zna naše navike, gledao bi nas ispod oka, čudio se, smarao se... i na kraju otišao. Retko ko je to i primećivao... Mislim, ako nisi slušao "Oči boje duge" i druge slične tra-la-la pesmice, nisi bio u trendu, bio si smarač i dosadan....

Zašto sam se ovoga setila?
Na poslu , danas, svira radio... dugačak blok baš takvih pesmica... i zlotvori promene stanicu
Onako utonula u sanjarenje, pevušim ... good bye love, good bye happyness, hello lonelyness... i odjednom krčanje i počinje neka narodnjakuša-zavijuša.... došlo mi je da

I tako, nikako da zaustavim sećanja. Naviru i neke davno zaboravljene stvari, dogadjaji i situacije, pa čak i neke za koje nisam ni znala da sam ih zapamtila....

A oni mi promenili stanicu....
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
#1958: (2008-07-05 23:38)
O Bruce Lee-u...bije za 10-ku, ali mi malchice smeta njegov stajling....mislim, one bele charapice stvarno ne idu uz njegovu lichnost...
Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#1959: (2008-07-05 23:40)
Roze bi mu bolje stajale.
Storyteller (male, 23)
#1960: (2008-07-05 23:44)
Opet si uboo poentu priche...ali si zaboravio na pozdrav.
Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
total: 3696, displayed: 10, page: first page previous page ... 188 189 190 191 192 193 194 195  196  197 ... next page last page of 370
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis