Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 107889, replies: 4557
total: 4556, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 456
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 2
Rakas
#11: (2008-04-09 10:27)
O seriji Los serranos, koja poprima tragičan tok.
Rakas is no longer member of Romance Cafe
ceca1978
#12: (2008-04-09 12:40)
Razmišljam o bolu. O fizičkom bolu, a i o onom drugom, kako ga nazivaju, duševnom.
Kad ljudi kažu - fizički bol nije ništa...
ahaaaaa...A zašto se onda tako teško podnosi? Kada nas zaboli bilo šta, većina se prvo uhvati za tabletu protiv bolova.
Doduše, za onaj drugi bol ne postoje tablete, istina je istina. Ali postoje druge metode lečenja. Bas juče kažem mojoj jačoj polovini - ti znaš šta mene boli i ja znam šta tebe boli. I zašto da ćutimo o tome jedan pred drugim. Pala mi na pamet ona Partyjeva tema "pasivna agresija, ili..." Da, ne postoje tablete, ali postoji supružnik ili ca, postoje prijatelji, postoji NEKO.
A fizički bol?
Šta kad tableta ne deluje, kada je slaba u odnosu na intenzitet bola. Kada se celo telo kupa u znoju, a grč stegne i samo srce....
Evo, u ovom trenutku sam svesna, do koštane srži sam svesna koliko je život lep! Samo kada je bol prošao. Tako je malo potreno da čovek bude srećan. Samo to malo, da bol prodje...
Ih, sad bih, čini mi se, mogla i da poletim...I ne tražim ništa, ne želim ništa, ne treba mi ništa, samo da uživam u ovom osećaju lakoće... bez bola....
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#13: (2008-04-09 12:48)
... na osnovu te percepcije je Shopenhauer ustvrdio da je, parafraziracu, sreca izostanak nesrece, tj. bola, nelagode i slichno... na neki nachin je to tachno, ali ne u smislu da je sreca pasivno stanje odsustva negativnosti, nego neshto na shta se aktivno utiChe... dakle, srecu stvaram, kreiram otklanjajuci bol ... a opet, sreca se u nekom drugom smislu shvata kao svest o takvom stanju odsustva nelagode ))) ...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
gagic

VIP
#14: (2008-04-09 15:13)
sta li moj drug Ckomi radi?
gagic (male, 35)
you can't always get what you want
#15: (2008-04-09 16:08)
...o OBICHNOJ..

...o tome kako sam uvek vishe voleo losh original nego dobru kopiju...

...a josh kada je situacija obrnuta, onda mi je sve to maalko bljutavo...
black raven (male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
Please note: VIP members do not see advertising
samsasvimsam
#16: (2008-04-09 17:16)
hm.setio se provedenih godinu dana
[1990-1991} u mornarici/bilo je to pula.split.lastovo.korcula.tivat.brac i vis.bilo je zausta divnih trenutaka a i losih.
setio se pustog ostrva i kupanja na njemu.nigde zive dushe sem nemaca i nemica sa svojih jahtama.ni traga na obali da neko zivi tu.
split kao grad me odusevio mada sam ranije letovao u titovom odmaralistu danas poznatija kao tudjamnova vila.grad sa najlepsim devojkama u jugoslaviji posle Novog Sada.setao sam u svojoj beloj mornarickom odelu.hiljadu vespi i zalio sto moja nije tu.

ruzna slika mi je ostala ono davljenje vojnika na tenku znajuci i da je moj drug negde u blizini.

skinuo se iz vojske u septembru na svoju odgovornost sa ostrva visa.dolazeci u taj grad Split nisam se osecao vise prijatnim.sedim na obali u civilu i molim boga da vec krene bus jer nema drugog prevoza.svuda oko mene uniformisana lica.i tako od splita do mostara pa do sarajeva iz njega do beograda stigoh kuci.nikom se nisam javio da dolazim.

zao me je druga muslimana koji mi je pozajmio putnu torbu za stvari.verovao sam da cu je poslati nazad njegovim roditeljima.nikad se vise nismo ni culi niti videli.

Updated 1 time(s), Last update (samsasvimsam) 2008-04-09 17:19

samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#17: (2008-04-09 17:49)
Malena_Kv: ..o tome kako su opet pocheli postovi misteriozno da mi nestaju

U sred velikog posta, ccc!!
colby (male, 45)
I, TAKO.... SAD SE VOLIMO :)
#18: (2008-04-09 18:47)
..Jbt...shto mi dobro stoje shishke...
Snasha sa salasha (female, 31)
Ne mogu da zaspim...prichaju mi bajke :))
#19: (2008-04-09 19:32)
Ja razmisljam o nijansi zelene koja je u pozadini na Ckomijevom profilu....odmorih oci skroz...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#20: (2008-04-09 19:38)
samo ako nisi gledala boju.....
Harry Poter (male, 30)
total: 4556, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 456
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis