Gde je Veka?
Gde je Ferlajt?
Gde je Gandalf?
Gde je Divlja?
Gde je Ferka?
Gde je Andjela?
Kad završim i pošaljem post, setiću se bar još preko nekoliko ljudi...
E, kad rekoh ljudi...
Inspirisana jednim postom koji sam pročitala pre neki dan, a i gomilom postova na istu temu, reših da kažem reč - dve... ne više od par miliona... reči, naravno
Naime, ovo jeste sajt, virtualno mesto. I istina je da sada ja, kao i svi vi, sedim ispred svog monitora, kuckam po svojoj tastaturi, u toplini svoje dnevne sobe... da istina je to sve.
Ipak, ne komuniciram ja ovde sa mašinama, sa kompjuterima, već
sa ljudima! Neko je baš onakav kakvim se predstavlja, neko se predstavlja sasvim lažno, neko stavi svoju, neko tudju sliku... Nekome ovo dodje kao opuštanje, zafrkancija, nekome kao način da leči frustracije, nekome prilika da pokaže svoju agresivnost... ali, iza svakog posta ili poruke na chatu ili privatne poruke , stoji
čovek!!!!
Zato i razumem i ne razumem kada ljudi kažu - ovo je samo virtualna stvarnost. Pa jeste, ali... ljudi kucaju, ljudi se upoznaju, ljudi se šale, svadjaju... ljudi.
Dosta parova vidim na ovim stranicama, u zadnje vreme. Dosta slika na kojima su članovi ovog sajta ( biću tako slobodna da predpostavim da su se ovako i upoznali, bar neki od njih ), dosta internh i intimnih šala...
Nekako mislim da je ovo sasvim normalno mesto za upoznavanje. Naravno, treba biti oprezniji nego prilikom upoznavanja ljudi na nekom drugom mestu. Ipak, moguće je, to znaju Dream i Ins, Eugen i Mini, neki drugi , koji to ne žele javno da kažu... Voja i ja...
Ne, nije ovo virtualnost, ovo je stvarnost sa virtualnim početkom...
I sajt je ostvario svrhu svog postojanja, bar po meni. I samo neka se tako nastavi...