Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 107890, replies: 4557
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 216 217 218 219 220 221 222 223  224  225 ... next page last page of 456
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 224
MegaSkot
#2231: (2008-07-18 21:34)
Sonya: O tome kako ovom forumu, vec jako dugo, nedostaje svetlosti, one NeoNske

Od neoske svetlosti bole oči, naučno dokazano. Prema tome, ostajemo na trenutnom "prosvetljavanju"(proseravanju...ups).
MegaSkot is no longer member of Romance Cafe
#2232: (2008-07-18 21:36)
svaka ti k`a u Njegusha
Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
ceca1978
#2233: (2008-07-18 22:36)
Gde je Veka?
Gde je Ferlajt?
Gde je Gandalf?
Gde je Divlja?
Gde je Ferka?
Gde je Andjela?
Kad završim i pošaljem post, setiću se bar još preko nekoliko ljudi...

E, kad rekoh ljudi...
Inspirisana jednim postom koji sam pročitala pre neki dan, a i gomilom postova na istu temu, reših da kažem reč - dve... ne više od par miliona... reči, naravno

Naime, ovo jeste sajt, virtualno mesto. I istina je da sada ja, kao i svi vi, sedim ispred svog monitora, kuckam po svojoj tastaturi, u toplini svoje dnevne sobe... da istina je to sve.
Ipak, ne komuniciram ja ovde sa mašinama, sa kompjuterima, već sa ljudima!
Neko je baš onakav kakvim se predstavlja, neko se predstavlja sasvim lažno, neko stavi svoju, neko tudju sliku... Nekome ovo dodje kao opuštanje, zafrkancija, nekome kao način da leči frustracije, nekome prilika da pokaže svoju agresivnost... ali, iza svakog posta ili poruke na chatu ili privatne poruke , stoji čovek!!!!
Zato i razumem i ne razumem kada ljudi kažu - ovo je samo virtualna stvarnost. Pa jeste, ali... ljudi kucaju, ljudi se upoznaju, ljudi se šale, svadjaju... ljudi.
Dosta parova vidim na ovim stranicama, u zadnje vreme. Dosta slika na kojima su članovi ovog sajta ( biću tako slobodna da predpostavim da su se ovako i upoznali, bar neki od njih ), dosta internh i intimnih šala...
Nekako mislim da je ovo sasvim normalno mesto za upoznavanje. Naravno, treba biti oprezniji nego prilikom upoznavanja ljudi na nekom drugom mestu. Ipak, moguće je, to znaju Dream i Ins, Eugen i Mini, neki drugi , koji to ne žele javno da kažu... Voja i ja...
Ne, nije ovo virtualnost, ovo je stvarnost sa virtualnim početkom...
I sajt je ostvario svrhu svog postojanja, bar po meni. I samo neka se tako nastavi...
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
#2234: (2008-07-18 22:50)
razmishljam kako Sasha mochA patkiCu u jezeru....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#2235: (2008-07-18 22:57)
ceca1978: Gde je Veka?
Gde je Ferlajt?
Gde je Gandalf?
Gde je Divlja?
Gde je Ferka?
Gde je Andjela?
Kad završim i pošaljem post, setiću se bar još preko nekoliko ljudi...

E, kad rekoh ljudi...
Inspirisana jednim postom koji sam pročitala pre neki dan, a i gomilom postova na istu temu, reših da kažem reč - dve... ne više od par miliona... reči, naravno

Naime, ovo jeste sajt, virtualno mesto. I istina je da sada ja, kao i svi vi, sedim ispred svog monitora, kuckam po svojoj tastaturi, u toplini svoje dnevne sobe... da istina je to sve.
Ipak, ne komuniciram ja ovde sa mašinama, sa kompjuterima, već sa ljudima!
Neko je baš onakav kakvim se predstavlja, neko se predstavlja sasvim lažno, neko stavi svoju, neko tudju sliku... Nekome ovo dodje kao opuštanje, zafrkancija, nekome kao način da leči frustracije, nekome prilika da pokaže svoju agresivnost... ali, iza svakog posta ili poruke na chatu ili privatne poruke , stoji čovek!!!!
Zato i razumem i ne razumem kada ljudi kažu - ovo je samo virtualna stvarnost. Pa jeste, ali... ljudi kucaju, ljudi se upoznaju, ljudi se šale, svadjaju... ljudi.
Dosta parova vidim na ovim stranicama, u zadnje vreme. Dosta slika na kojima su članovi ovog sajta ( biću tako slobodna da predpostavim da su se ovako i upoznali, bar neki od njih ), dosta internh i intimnih šala...
Nekako mislim da je ovo sasvim normalno mesto za upoznavanje. Naravno, treba biti oprezniji nego prilikom upoznavanja ljudi na nekom drugom mestu. Ipak, moguće je, to znaju Dream i Ins, Eugen i Mini, neki drugi , koji to ne žele javno da kažu... Voja i ja...
Ne, nije ovo virtualnost, ovo je stvarnost sa virtualnim početkom...
I sajt je ostvario svrhu svog postojanja, bar po meni. I samo neka se tako nastavi...

Gandalf nešto umače u jezero,Divlja radi,Ferlajt popravlja splav... a ostale su abortirale...

Nego lako je tebi reći da je sajt ispunio svrhu postojanja,ti se udade,a mi ništa...

A što se tiče freona,baš mi rekoše da ga (frižider) treba napuniti...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-07-18 22:58

NeronChe (male, 44)
Nebojša_41
Please note: VIP members do not see advertising
#2236: (2008-07-18 22:59)
ja kad se budem treci put udavala....taJ ce da bude sa saJta il' ga biti nece....
Vlasnica Brenda KPGS
#2237: (2008-07-18 23:01)
...ja kad treći put budem 'ebo na RC-u biće muško il' me neće biti... a mož' i šemale,baš da vidim da l' ćemo sakriti vezu...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-07-18 23:02

NeronChe (male, 44)
Nebojša_41
#2238: (2008-07-18 23:04)
... ... ... ... to ne... nego i i i ... a onda ... pa ... zatim... ... malo ... i pa ... ona ... a ja ... a ona... ... da
Eugen Grafvajer (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
#2239: (2008-07-18 23:05)
teo si reci....ti je jebesh a ona ti pushi.....
Vlasnica Brenda KPGS
#2240: (2008-07-18 23:07)
... shto si prosta...
MiniMaus (female, 35)
... produzhi dalje... :]
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 216 217 218 219 220 221 222 223  224  225 ... next page last page of 456
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis