Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 107875, replies: 4557
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 236 237 238 239 240 241 242 243  244  245 ... next page last page of 456
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 244
#2431: (2008-07-28 20:55)
besh mi sve ako ja tebe razumem ...

shta je bre vama ljudi...

udarila vrutjina

a vi nemate

kuda drugo

pa pravo

ovde

jbte

Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
#2432: (2008-07-28 21:23)
Kad odrastesh, kashce ti se samo...

(da ne shirim prichu, ne bi imalo smisla )
Nightingale (male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
wildone

VIP
#2433: (2008-07-28 21:40)
eh.... cekam onu opaljenu DANAI da se konektuje iz aviona.... koji je to lik : SHUNTAVA
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
ceca1978
#2434: (2008-07-28 21:45)
Nekako mislim da bi mi jeftinije bilo da prestanem da razmišljam.

Mislim se, baš ovih dana, jesam li ja, uopšte, normalna?
Jesam li pri sebi, jesam li zdrava, jesam li zdravog razuma.... ili sam ... I dolazim do zaključka da sam baš ... ali baš!
Razuman čovek bi na vreme mislio, preduzeo korake, sprečio razvoj dogadjaja. Da, razuman čovek. Ali, da sam čovek ne bi me zvali žena, a da sam razumna mislila bih na vreme.
Jeste tako!
I šta mi sad vrede sati provedeni u razmišljanju? Kad nisam mislila na vreme.
Realno, imam dve opcije. Ustvari, imam samo jednu. Šta je - tu je!!!
Možda.... možda sve prodje glatko, možda konačno... da... ko zna. A možda me djavo konačno odnese.
Pada mi na pamet ona tema - Prst sudbine. Da, možda je to baš to.
Ne znam... znam samo da me živci rasturaju, da režim na muža kako mi se obrati, da sam, što kažu klinci, flipnula načisto, da .... ma mogu da nabrajam do sutra, ali činjenica je da kada god bacim pogled u ogledalo, vidim jednu običnu budalu!!!
I ramišljam... u stvari ne razmišljam, nego me lupilo po glavi, da mi se sada ceo život sveo na dva razdiruća osećanja - užasan strah i neopisivu nadu.
Ne znam... šta je - tu je. Samo kada bih mogla da ne razmišljam... uh, samo kada bih to mogla....
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
fer

VIP
#2435: (2008-07-28 21:48)
... šašavo derle.
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Please note: VIP members do not see advertising
wildone

VIP
#2436: (2008-07-28 21:51)
e ceco, ako moze da te utesi, ja svaki dan imam taj sukob sa sobom, o deci ni da ne pricam. Gledaju me kao zombija, koji "samo moli za malo tisine"
najgore je ono sto svi cujemo u takvim situacijama, i tada nam smeta: sve ce to jednom biti juce- kad god to sutra da dodje... ja ti i dalje drzim fige sta god da te cini nemirnom
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
gagic

VIP
#2437: (2008-07-28 21:51)
ceca1978: Nekako mislim da bi mi jeftinije bilo da prestanem da razmišljam.

Mislim se, baš ovih dana, jesam li ja, uopšte, normalna?
Jesam li pri sebi, jesam li zdrava, jesam li zdravog razuma.... ili sam ... I dolazim do zaključka da sam baš ... ali baš!
Razuman čovek bi na vreme mislio, preduzeo korake, sprečio razvoj dogadjaja. Da, razuman čovek. Ali, da sam čovek ne bi me zvali žena, a da sam razumna mislila bih na vreme.
Jeste tako!
I šta mi sad vrede sati provedeni u razmišljanju? Kad nisam mislila na vreme.
Realno, imam dve opcije. Ustvari, imam samo jednu. Šta je - tu je!!!
Možda.... možda sve prodje glatko, možda konačno... da... ko zna. A možda me djavo konačno odnese.
Pada mi na pamet ona tema - Prst sudbine. Da, možda je to baš to.
Ne znam... znam samo da me živci rasturaju, da režim na muža kako mi se obrati, da sam, što kažu klinci, flipnula načisto, da .... ma mogu da nabrajam do sutra, ali činjenica je da kada god bacim pogled u ogledalo, vidim jednu običnu budalu!!!
I ramišljam... u stvari ne razmišljam, nego me lupilo po glavi, da mi se sada ceo život sveo na dva razdiruća osećanja - užasan strah i neopisivu nadu.
Ne znam... šta je - tu je. Samo kada bih mogla da ne razmišljam... uh, samo kada bih to mogla....

da te više nisam čitao da tako ružno pišeš o mojoj drugarici

gagic (male, 35)
you can't always get what you want
#2438: (2008-07-28 22:05)
ceco e cecoooooooo
ma sta si bre sve to napisala, breeee
nisam smela da procitam do kraja...

zna se da u zivotu postoje sto bi ovde rekli alti e bassi periodi...treba samo imati strpljenja i cekati da ti bassi periodi prodju...

a sad malo smeha:
izvini a .. je l si probala sa sexualnom terapijom?
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
ceca1978
#2439: (2008-07-28 22:18)
@Sneža

E sad me i nasmeja! E, pa ... znaš kako , svaka terapija mora da se primenjuje odredjeni vremenski period, pa da se konzumira u propisanim dozama, pa da se doze ne preskaču... Zavrzlama je to
A, ustvari, i mogla bih da probam.
Sexualna terapija - da 'bem sve po spisku ( koji sama napravim, naravno ) svakom ko mi zgazi na žulj
Da, ta mi se terapija baš svidža

@Gale
Mis'im, ja ovo za tvoje dobro, da znaš. Bolje bi ti bilo da pripaziš sa kim se družiš, znaš!!!

I da, ne shvatiti me ozbiljno, opičena sam po glavi, što već polako prelazi u hroniku, pa sam neuračunljiva. Od svega što napišem, pola baciti u ladnu Moraču, a pola dati psu da pojede ( bez masla , molim ) Pa, ako se sirota kera zagrcne, ne čitati me više, nikako i nipošto, radi sopstvenog zdravlja....

I šta li je luda žena sad napisala?
Neću da čitam, samo ću kliknuti na "pošaljite poruku", pa ... eto... neuračunljiva , bre, velim ja
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
#2440: (2008-07-28 22:21)
E ova sneža je carica!
Najgora (female, 32)
...Najgora od sve dece...
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 236 237 238 239 240 241 242 243  244  245 ... next page last page of 456
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis