Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 107892, replies: 4557
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 311 312 313 314 315 316 317 318  319  320 ... next page last page of 456
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 319
Gandalf

VIP
#3181: (2008-09-04 22:27)
...svejedno...bitno da je krljaza u toku...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
wildone

VIP
#3182: (2008-09-04 22:48)
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
ferlajt

VIP
#3183: (2008-09-05 17:47)
Bond prešao na koka kolu bez šećera Denijel Krejg pojavljuje se u najnovijem filmu "Quantum of Solace", koji u oktobru stiže u bioskope, sa bocom "koka kole zero", prenele su agencije.

Čuvena američka kompanija je ovu reklamu namenjenu, pre svega, muškoj populaciji, skupo platila - blizu 6,15 miliona evra.

......e, na meeeesec stavite reklamu `ebo vas ja!!!!
i to sto je do sada pio votka-martiniji mi je bilo malo bljak.. .al ajd...nekako sam se naviko...al sad ga preteraste...ako mi uskoro i Korto Malteze ostavi duvan ,sjebace te mi sve junake iz puberteta ,ebo vas marketing,da vas `ebo...
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
cacaa

VIP
#3184: (2008-09-05 21:47)
o tome...da mi je sinoc bilo jako prijatno...
cacaa (female, 35)
...only happy when it rains....;-)
#3185: (2008-09-05 22:01)
Pa pravi reprizu koleginice... Eto i ...rode... se repriziraju,pa ne odolevam,već gledam da ne kažem gutam... Jbg ne možeš prvi put sve ni da vidiš...
NeronChe (male, 44)
Nebojša_41
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
cacaa

VIP
#3186: (2008-09-05 22:05)
naravno da cu da pravim reprizu...samo, ovaj put sa "jelenom"
cacaa (female, 35)
...only happy when it rains....;-)
Gandalf

VIP
#3187: (2008-09-05 22:07)
...pre nekih 5 i po godina...odem kod nekih ljudi da kupim psa...boxera...poznajemo se,ljudi se dugo bave time,imaju svoju odgajivacnicu...kazu...udji i biraj koga hoces...udjem u box i gledam...jurcanje na sve strane,skacu po meni...u jednom trenutku primetim...dzxukac stoji sam,izdvojen...i gleda u mene...ne pomera se...svideo mi se na prvi pogled...tigrast,sa belinom na grudima...velika bela sara preko njuske...i velike krupne oci...samo gleda...uhvatim ga za kozu u predelu vrata i slabina i podignem...ni glas nije pustio,samo gleda...uzmem ga...Dijego mu je ime...
...spavao je sa mnom u krevetu,jer je bio februar mesec...secam se kako je umeo podmuklo da prdne dok kunjamo popodne...pokvarenjak...
...obozavao je da se igra sa decom u parku,medjutim...izrastao je u velikog i krupnog psa pa vise nisam mogao da ga pustam,bojali su se roditelji...
...sa mojom cerkom ima prisan odnos...tacno zna da je mala i nezna...nikada nije pokusao da skoci na nju,krajnje obazrivo joj je dozvoljavao sve da mu radi...udara po licu,vuce za usi...sve...
...danas je u nase dvoriste usla besna lisica...na srecu nije nikoga ujela,jer je Dijego krenuo na nju...jedva smo ga razdvojili,ali kasno...doslo je do kobnog kontakta...sutra dolazi veterinar da izvrsi eutanaziju...nisam mogao da izdrzim...pustio sam neka ide...isplakao se kao malo dete...moj dzukac...Dijego...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#3188: (2008-09-05 22:32)
prosle godine kad sam bila kod Gandalfa videla sam Dijega ..veliki ..krupan..ponosan ..na prvi pogled opasan ...krenuh oko stazice..iako je bio u boxu ..tada mi Gandi rece da je divan sa cerom ...i da je cuva ...zna da je mala ..i da mora da pazi na nju ..u p.m.
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
gollubiccca
#3189: (2008-09-05 22:37)
RAZMISLJAM zasto su isti ljudi uvek ovde 24 casa(mozda je i jasno ,ali koji je to nedostatak ili zadatak za moderatore?
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
#3190: (2008-09-05 22:40)
svi cekaju tebe
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 311 312 313 314 315 316 317 318  319  320 ... next page last page of 456
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis