Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 107857, replies: 4557
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 315 316 317 318 319 320 321 322  323  324 ... next page last page of 456
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 323
#3221: (2008-09-06 12:00)
Shto se mene tiche , mozzesh da odesh ponovo. Nisi mi nedostajao prvi put , pa netjesh ni sada.

Ne, to nema veze sa godinama, jer chovek sa godinama postaje mudriji i ne pada mu na pamet da koristi tudji nik kako bi drndao ljude na forumu. No, to pokazuje sve o tebi , a nama ostaje da se na takav rad samo

Razlike su vidljeve i drastichne. Ja dolazim da se zabavim , prochitam par pametnih postova (tvoje bash ne vidjam u toj kategoriji) , a ti da bi cimao ljude. Poenta jeste u nivou percipiranja deshavanja iz okruzzenja. Tvoja percepcija je suzzena nemogutjnoshtju da prihvatish stav drugih, PRAVO drugih, koje im ovaj forum pruzza. To te chini ranjivim i podlozznim za felsh udarce iz voleja.

No, to je tvoje pravo, pravo da budesh istripovan u zzenskom niku.

BTW. bash mi se trese za tvoj BTW. jer ti BTW ne bi prepoznao ni da de udari direktno u glavu.

a`e sad` pali
Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
#3222: (2008-09-06 12:14)
Sva je sreca sto si ti mudar. A spram godina. Hahahaha.

Ti si znaci ovde da bi prosipao mudrost iz rukava i sve u sesnajest nizao pametne postove. Dobro. Onda to objasnjava mnoge stvari. I nekako mi je drago sto moji postovi nisu spadali u tu kategoriju.

Nego, hajde lupi mi chvrgu, pa da palim...
tomicka (female, 34)
NESTALA...!!!!!!!!!!!
#3223: (2008-09-06 12:48)
aj` josh jednom , al` sa malo vishe mozga...

procitash li ti to pre no shto kliknesh ``poshaljite poruku`` a?

a shto bi ja tebi lupao chvrge, za to je valjda zaduzzena tomicka... vidim , ide to njoj od ruke
Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
#3224: (2008-09-06 13:04)
... kako leti ovo vreme... Secam se kao klinka, nikad da prodje letnji raspust... Traje & traje... Jbt, uzhelim se shkole, smarao je dan koji je tada, chini mi se trajao unedogled...
Sad... probudim se, odem na posao, vratim se, i shta... Nazad u krevet...
Neko je tu neshto nama zakinuo ili se kazaljke brzhe vrte... Skoro nisam brojala da li je stvarno 60 sec - 1 minut...

Loopetam za sve novce... Al` josh malo, pa Nova godina...
MiniMaus (female, 35)
... produzhi dalje... :]
MegaSkot
#3225: (2008-09-06 13:16)
Jbt...pa to je Toma grobar
MegaSkot is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#3226: (2008-09-06 13:18)
tomicka:
NeronChe: Vidiš kako mi lako ulaziš u misli...

Nego primetio sam da jedino ja kažem sex,a mislim na ljubav dok većina alfa mužjaka kako bi to rekao kolega falš dajući mi kompliment,pričaju o ljubavi,a na sex misle... Pa ti vidi šta je poštenije...

Razlog izmene: gutanje slova p prim.aut.

Nebojso, zasto to radis? Napisah li da ne radis to vise? Koliko puta treba razumnom, kao sto se predstavljas, coveku reci da to ne radi?

I kao sto rece omiljeni mi lik, ko na ovaj post odgovorio, magarac bio.

Ma ja to koleginice da vidim da l' ste živi,možda ste na krstarenju još,al' pomislih septembar je deca polaze u školu... ne dade mi đavo mira,pa sam proverio...

Nego kakve veze ima što je meni lakše da čoveka,kolegu,smrtnika i ostalo zovem od milja falš,jer mi je glupo da se služim stranim izrazima,a ni numem... Nisam se ja proglasio za alfa mužjaka već me on inagurisao... Ako vam toliko smeta zvaću ga tomicka ubuduće...

Jel' ti svima zlo misliš,pa od toga polaziš kada tako tumačiš svačiji post ili ne daj Bože imaš neku bolest,pa misliš da je neko željan tvog obitavanja ovde i sve radi da te vidi,pročita...

Razumete li vas dvoje ironiju i zajebanciju na sopstveni račun što jeste stavljanje samog sebe u alfa mužjake mnogo više nego pominjanje falša koji uzgred budi rečeno s tim za izgovor meni teškog nika i ne postoji više...
NeronChe (male, 44)
Nebojša_41
krchmar
#3227: (2008-09-06 15:54)
krchmar is no longer member of Romance Cafe
#3228: (2008-09-06 16:00)
'ebo li te edoajkula... ja kakvih budala ima,daj da 'mrem da se spasem...

ja sam iskren, otvoren i direktan, ne volim da gubim vrijeme na folirante sa ovog sajta
edoajkula je muško, 33 godina, Bosna i Hercegovina (-). Traži ženu a razlog: "Šta bude - biće". Rođen je u znaku devica. Poslednja poseta je bila pre 1 minut.

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-09-06 16:01

NeronChe (male, 44)
Nebojša_41
#3229: (2008-09-06 19:48)
Razmishljam...znachi, falsh je definitivno postao riba...pazi kad sam znao da ce se to desiti, pre ili kasnije...
Nightingale (male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
romance-cafe

moderator
#3230: (2008-09-06 19:51)
gollubiccca:
romance-cafe:
gollubiccca: RAZMISLJAM zasto su isti ljudi uvek ovde 24 casa(mozda je i jasno ,ali koji je to nedostatak ili zadatak za moderatore?

Moram ovo da komentarisem ovako: Na zalost, neki ljudi su ovde tek ponekad i kratko, ali i to je previse

nemoj gazda-izgubices uplate!

Ne brinite vi za uplate, za takve ja sam spreman da platim da ih ne gledam vise.
romance-cafe (female, 34)
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 315 316 317 318 319 320 321 322  323  324 ... next page last page of 456
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis