tomicka:
NeronChe: Vidiš kako mi lako ulaziš u misli...
Nego primetio sam da jedino ja kažem sex,a mislim na ljubav dok većina alfa mužjaka kako bi to rekao kolega falš dajući mi kompliment,pričaju o ljubavi,a na sex misle...

Pa ti vidi šta je poštenije...
Razlog izmene:
gutanje slova p prim.aut. Nebojso, zasto to radis? Napisah li da ne radis to vise? Koliko puta treba razumnom, kao sto se predstavljas, coveku reci da to ne radi?
I kao sto rece omiljeni mi lik, ko na ovaj post odgovorio, magarac bio.
Ma ja to koleginice da vidim da l' ste živi,možda ste na krstarenju još,al' pomislih septembar je deca polaze u školu... ne dade mi đavo mira,pa sam proverio...
Nego kakve veze ima što je meni lakše da čoveka,kolegu,smrtnika i ostalo zovem od milja falš,jer mi je glupo da se služim stranim izrazima,a ni numem... Nisam se ja proglasio za alfa mužjaka već me on inagurisao... Ako vam toliko smeta zvaću ga tomicka ubuduće...
Jel' ti svima zlo misliš,pa od toga polaziš kada tako tumačiš svačiji post ili ne daj Bože imaš neku bolest,pa misliš da je neko željan tvog obitavanja ovde i sve radi da te vidi,pročita...
Razumete li vas dvoje ironiju i zajebanciju na sopstveni račun što jeste stavljanje samog sebe u alfa mužjake mnogo više nego pominjanje falša koji uzgred budi rečeno s tim za izgovor meni teškog nika i ne postoji više...