Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 107907, replies: 4557
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 317 318 319 320 321 322 323 324  325  326 ... next page last page of 456
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 325
#3241: (2008-09-07 10:26)
o sjajnom analitichkom pristupu

Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
#3242: (2008-09-07 11:39)
... kakve ja snove imam... Da ih stavljam na papir, mozhda bi` i koju paru zaradila...

MiniMaus (female, 35)
... produzhi dalje... :]
#3243: (2008-09-07 19:56)
O fenomenalnom Slobodanu Trkulji. Chudno, sve one koje nazivamo ambasadorima kulture, sporta... etc. nashe zemlje, ne zzive u nashoj zemlji.

Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
#3244: (2008-09-07 20:50)
... Josh ima Ljudi koji brinu...
MiniMaus (female, 35)
... produzhi dalje... :]
ceca1978
#3245: (2008-09-07 23:16)
O prijateljstvu.
Koliko znači imati prave, iskrene prijatelje, one koje možeš pozvati u sred noći, one kojima se možeš poveriti "do gole kože".
I koliko je lako-teško biti sa nekim prijatelj.
Hm, malo li sam se puta upitala - kakav sam ja prijatelj svojim prijateljima? Da li i oni mene poštuju koliko ja njih? Gledaju li me istim očima? Zameraju li šta? Valjda sam i ja dobar prijatelj, čim su još tu.
Čitavo ovo razmišljanje mog umornog mozga inicirano je malopredjašnjim izrazom lica jednog Nikole. Onim svetlucanjem u očima, onim sjajem na licu i iskrenim širokim osmehom, i to radi moje sreće... I onim praskavim cmok u moj obraz. I onim rečima koje je Voji uputio - čuvaj je... , a onda se ka meni okrenuo - i ti njega...
Eto... to je prosto prijateljstvo... nešto najvrednije na svetu, nešto što se neguje kao novorodjenče i čuva kao svetinja...
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#3246: (2008-09-07 23:20)
Boze mi oprosti koliko kretena ima na ovom svetu uvek rade ono pogresno
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#3247: (2008-09-07 23:23)
[/quote]

evo vam muziku i uzivaj te ljubite stvarajte buducnost ali uz dobrog vina najboljeg
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
gagic

VIP
#3248: (2008-09-07 23:28)
Dream Raider: O fenomenalnom Slobodanu Trkulji. Chudno, sve one koje nazivamo ambasadorima kulture, sporta... etc. nashe zemlje, ne zzive u nashoj zemlji.

fenomenalan koncert u Sava sentru negde pred Evroviziju

gagic (male, 35)
you can't always get what you want
NENA412
#3249: (2008-09-08 05:17)
razmisljam zasto?
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
#3250: (2008-09-08 12:53)
Posle odgledane blede kopije Kopolinog Drakule (Embrace of the vampire), o sledecem:

1. vampirice su ubedljivo najbolje ribe od svih monstruMa;

2. americhki mladici su jako nepazljivi - primer: glavni pozitivac usred noci nadje glavnu junakinju (svoju devojku, inache) kako lezi onesveshcena na stepenicama ispred zgrade, i shta uradi? Ne pozove ni hitnu, ni bilo koga, nego je odnese, polozi u krevet i ostavi da prespava do jutra;

3. americhki mladici nemaju veze sa oblachenjem - primer: u toku gore opisane scene i on legne pored nje, prethodno skinuvshi cipele (samo to!), pa su tako mogle da dodju do izrazaja divne bele charapice koje je baya nosio sa sve cipelama i tamnobraon koshuljom ( koju nije ni ispasao (i tamo ima dizelasha ), a kamoli skinuo pre nego shto ce zaspati);

4. americhki mladici i devojke ne vode mnogo rachuna o higijeni - primer: kad su se probudili, odma' je krenulo grljenje i ljubljenje, bez da se operu zubitji, a nisam primetiJo ni da su ih oprali pre spavanja;

5. u americi devica ima josh samo u filmovima, i to horor, uglavnom da bi bile zrtvovane, na ovaj ili onaj nachin ;

6. na kraju, posle svih peripetija, izgubljenih zivota i prolivenih hektolitroVa krvi, glavna junakinja ipak odluchuje da se kresne sa glavnim pozitivcem i izgubi dugo chuvanu nevinost.

Ovacije.

Nightingale (male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
total: 4556, displayed: 10, page: first page previous page ... 317 318 319 320 321 322 323 324  325  326 ... next page last page of 456
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis