Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 100803, replies: 4298
total: 4297, displayed: 10, page: first page previous page ... 354 355 356 357 358 359 360 361  362  363 ... next page last page of 430
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 362
#3611: (2008-10-02 22:56)
... ostvarili mi se devojachki snovi... Mushkarci u ljubavi... Dvojchice, trojchice... Quarteti & ostali... Man to man...

Nego gde smo stali...

Ah da...
MiniMaus (female, 34)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
#3612: (2008-10-02 22:57)
...a 'e l' bash?...
Nowhere Man (male, 46)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
#3613: (2008-10-02 23:08)
Nowhere Man: ...3liNG...

...ovo me podseti na vic kad stoji tip u tramvaju, ulazi kontrola, on gleda kroz prozor...kontrolor ga kucne po ramenu i kaze "Kartu na pregled, molim"...tip kaze "Evo" i pokaze kaziprst*...kontrolor zbunjen...ponovo trazi kartu na pregled, tip mu opet pokaze kaziprst...kontrolor, vec iznerviran:"Dosta shale, kartu na pregled"!!! Tip pogleda u svoju ruku, vidi koji prst pokazuje, kaze: "Uh, izvini" i pokaze ...

*kaziprst, u mom dosadashjnem obracanju predstavlja sledeci smajlic:

...slootish?

Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#3614: (2008-10-02 23:15)
...ne, ali...vic je dobar...a 'e l' si chuo za onu uzrechicu, kada neko prdne u drushtvu...kazhe mu se :-trazhi qrtza-...
Nowhere Man (male, 46)
#3615: (2008-10-02 23:19)
....konachno, uobichajeno-priprosti rechnik...vec sam se bio zabrinuo...a sad, odoh da pajkim...laku noc...najMoji...
Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
Please note: VIP members do not see advertising
#3616: (2008-10-02 23:23)
...aha...vreme ti je bilo...shto se tiche rIJechnika, nauchilo se chitanjem...znash, neki ljudi ne razumeju drugachije, samo chibe, m'rsh i slichno...slatko mi spavaj...sokole moj...
Nowhere Man (male, 46)
#3617: (2008-10-02 23:24)
...'ste vid'li...a do juche smo bili navetyi neprijatelji...znao sam da je meka doosha...
Nowhere Man (male, 46)
#3618: (2008-10-02 23:34)
...tjah...obichno, kada se izlogujem, josh par minuta posmatram ko shta pishe...razmishljam, da li sam usamljen sluchaj?...
Nowhere Man (male, 46)
#3619: (2008-10-03 01:13)
o tome-da li je usamljen slucaj
DAJMONION (female, 35)
Da cu u po reci stati,da se necu osvrtati....Nikada....
#3620: (2008-10-03 02:39)
...pricha mi drugar...
...vole se dvoje mladi'...
...ona: fina, smerna, mamina i tatina Ktyi, ta, milina jedna...
...on: mangup, voli drushtvo, ide na tekme, pecanje, muzika, sve u svemu OK lik (po svim normativima)
...venchaju se...
...prva godina..."dragi, koji tye ti one budale sa footbala?"...
...naravno, on prestaje utorkom i chetvrtkom da igra fudbal a subotom ili nedeljom ide na tekme...
...godina druga...
..."dragi, zar tyesh opet u subotu na pecanje, molila bih te da mi pomognesh oko spremanja, uostalom, Pera, Zhika, Mika, su ionako neopevani kulovi"...
...shtap za pecanje, zamenjuje pajalica (bajalica)...
...godina tretya...
..."govedo jedno, shta tyesh u kafani, bio si pre dva meseca?"
...kafanu zamenjuje obavezno shetanje malteshkog shpitza Bruna od oca Gustaf von Breukerra (CAC, CACIB) i majke Fride (CAC)...
...godina chetvrta...
..."koja si ti budala shto se druzhish sa onim ludacima koji josh i dan-danas slushaju muziq 70ih i jedu govna o "peace on the world"...koga su josh oni spasili, osim, 10ak piva svako veche?"...
...razmena recepata, PMSovi komshinica, drugarica, kafa, chaj, zamenuju mesechno okupljanje fanova DOORS-a i Pink Floyda...
...godina peta (gospodnja)...
..."SOMINO, GDE JE ONAJ CHOVEK ZA KOJEG SAM SE UDALA?"...

...Mr. G...where you are?...
Nowhere Man (male, 46)
total: 4297, displayed: 10, page: first page previous page ... 354 355 356 357 358 359 360 361  362  363 ... next page last page of 430
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis