Partybrejker:
Ok.
Evo, zvanično se izvinjavam.
Nisam do sada komentarisala oplavljivanje postova. Verovatno ne bih ni sada, da nisam videla celu stranu - plavu. A izmedju plavih, samo jedan neoplavljen. Eto.
I, kao što sam ti i danas rekla. Razumem da ti smetaju komentari sa malo smisla na nekim ozbiljnijim temama, ponekad i meni bodu oči.Ali teme za zezanciju, kao taj diskont... pa šta im fali?
Volim da pišem ozbiljno. Nekako mi je ovo zgodno mesto da piskaram, a neki put povuče i neki od predhodnih postova, prosto ti da inspiraciju.
Ali , volim i da se zezam. Zato za sve postoji tema, pa molim lepo.
... to je vec toliko puta ponavljana teza, da vec unapred znam 5-6 tvojih argumenata... i znam kuda vodi, i kako zavrshava... no, nema veze, hir wi gou egen

...
... dakle, taxativno:
"zatoza sve postoji tema" - ok; ali, okupirati chitav forum chit-chatom je vishe nego bezobrazno, narochito ako se to ponavlja godinama
... vidish, takvi stalno kukaju kako se njima uskracuje pravo na igru, a u stvari bezobzirno zloupotrebljavaju nemoc sistema da ih sprechi da se drzhe svog peska... e kad` nece oni da prestanu da bacaju pesak po stolovima, onda cu da zadjem i za¶sham im pesak... kao danas...
... i, kao shto je moderisanje nemocno u sluchaju kada takvi nama shebu atmosferu, naprave flejm, polupaju chashe i potrgaju stolnjake (moderisanje je samo posledichno, tj. chisti krep za budalama, umiva ih da makar liChe na odrasle osobe), isto tako i mi umemo da uzvratimo - bash bih voleo da vidim kome je do igre kada spamujem ili iscimam njima atmosferu na "kaladontu", "asocijacijama", u "diskontu"...
...
i, na kraju krajeva, ili pak bash "na poChetku" - ovo je FORUM, namenjen DISKUSIJAMA, a ne INFANTILNIM IGRICAMA... da, romansa - ali ne za ODOJCHAD... razumesh na shta mislim?
Sve bi ovo bilo u redu i sasvim na svom mestu da
ti nisi osoba koja je najvishe od svih
namerno ruinirala teme, ishla u offtopic, a u poslednje vreme ti nije strano ni da ljudima pominjesh majku i ostalu rodbinu...
...shto te automatski ostavlja bez prava da uopshte prichash o tome, a i ako krenesh, tvoje pricha nema nikakav kredibilitet.
Josh, odakle ti pravo da procenjujesh shta je ispravno, a shta nije, odakle ti pravo da pokushavash da ubedish sve prisutne da svet gledaju tvojim ochima? Mnogo puta mi je bilo smeshno dok sam chitao tvoje zakljuchke o ljudima koje ne poznajesh nimalo...prosto chovek da se zapita zashto nisi postao psihijatar kad tako lako proniknesh u ljudsku bit

?
Ozbiljno, ovo je FORUM, i nije namenjen samo DISKUSIJAMA...to je ono shto
ti pokushavash da napravish od njega vec duzi vremenski period, a svi vidimo koji je rezultat tih napora...forum je namenjen svima, za svakoga postoji tema na kojoj voli i moze da pishe, problem nastaje kada iza svakog posta ( ma kakav on bio ) nastupi "struchna" analiza ( jel' ti zvuchi poznato, mozda? )...problem nastaje kada se krene sa brisanjem koje ne samo da nije objektivno, nego moze da se okarakterishe kao pacenicki-zlobno ( jel' ti i ovo zvuchi poznato, mozda? )...e vidish, kada nema kriterijuma, onda nema ni poverenja u autoritet onoga ko bi trebalo da ga poseduje i uz pomoc njega oblikuje ovaj, i bilo koji sajt.
Ali ja sam ti to vec napisao, tvoja sujeta i zloba su otishle predaleko i kapiram da nema shanse da iole realno sagledash stvari, u stvari nema shanse da to priznash bilo kome.
So, keep...shta god