Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 106586, replies: 4500
total: 4499, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 450
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 9
#81: (2008-04-16 02:41)
da .... daj
do.mirela (female, 32)
19.09.2008. :O)
#82: (2008-04-16 10:01)
..najvishe mrzim kad se probudim sa glavoboljom...
...pa otvorim ochi,a napolju novembar ...
...pa ukljuchim ono chudo od mobilnog,a tamo par poruka i poziva..na koje moram odgovoriti...a ne mogu da pricham...
...ni dupla kafa ne pomazze...
...e onda se onako lenjo dovuchem do kompa,zakorachim ovde i osmeh mi se vrati na lice...
...danas sam u nekom chudnom razpolozenju but all...
...hvala shto postojite ..
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
Partybrejker
#83: (2008-04-16 10:44)
... ovde josh uvek februar... jutarnja oko 2... pingvini josh uvek u dzhemperima... zato, kafa topla, draga raspolozhena, dnevni raspored rada & vremena na stolu ... (upravo me ugrizla, al` pravicu se da sam beshtjutan )... kazhe:"... joj kako lepo kazhesh:'aaaaaa!!! '... "
#84: (2008-04-16 11:23)

nesto razmisljam otkako je gazda pokupio gumice, ostre olovke i ostali skolski pribor ambicioznim i prerevnosnim odlikasima uspevam i ja ko' los djak da napisem po koju.....

sorry odlikasi sto kaz'li braca otcepljena "nicija ne sija do zore, a o jutru da se i ne prica..."

mike-leo (male, 50)
instant attraction, howz look like babe ?
Partybrejker
#85: (2008-04-16 11:30)
... neshto ne vidim da si falio i pre, al` ko zna, mozhda samo teshko podnosish pojedine emotivne momente ... mada, bilo je vishe gumica, i vishe oshtrih olovaka - teshko je tu biti decidan
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
fer

VIP
#86: (2008-04-16 11:32)
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#87: (2008-04-16 11:51)
Partybrejker: ... neshto ne vidim da si falio i pre, al` ko zna, mozhda samo teshko podnosish pojedine emotivne momente ... mada, bilo je vishe gumica, i vishe oshtrih olovaka - teshko je tu biti decidan

pa vid' ovako...[bicu kraci jer sam in the midle of some'tn]

jes' j**e me to sto sam emotivac al' aj to na stranu jer nema puno veze sa brisanjem.....nego......kad provedes malo vise vremena ovde snimis likove sa dobrim i losim stranama......apsolutno nemam nista protiv da me brisu kad predjem crtu [a desava se, boze moj pa ti to znas], ljudi koji su po mojoj percepciji realni i sa odredjenom intelektualnom tezinom , da ne kazem heavyweight......al kad me brisu kafe kuvarice, dokone domatjice, raspushtaljke to be itd.......onda znaci, zivela novodemokratija ne anarhija.
mike-leo (male, 50)
instant attraction, howz look like babe ?
Partybrejker
#88: (2008-04-16 11:59)
... pa zato je gazda pooduzimao gumice, i sad` sam regulishe saobracaj (ako za ovo ne dobièm ban, nikad` netju , obozhava kad` mu se tepa "gazda" )))... no, slaba vajda od toga, ne verujem da ce biti ishta drugachije, sem shto ce prozivke moderatora biti umerenije i "tolerantnije"... ali zato postoje neminovne posledice - jedan chovek, povremeno prisutan, niti mozhe da bude upucen u sve forumske teme, shta je ko kome rekao, u kom kontextu, zashto & kro`shto, niti mozhe da stigne da pregleda i bad post report, i teme, i sopstveni inbox pun zhalbi sa svih strana, i josh da se pozabavi apdejtom & apgrejdom...
...
no, ako je poneko spreman da mi veruje na rech da ne pricham napamet - to sada, i za sada, iz odredjenih razloga, jednostavno mora da bude tako... takav nam danashnji horoskop ...
fer

VIP
#89: (2008-04-16 13:37)
mike-leo:

pa vid' ovako...[bicu kraci jer sam in the midle of some'tn]

jes' j**e me to sto sam emotivac al' aj to na stranu jer nema puno veze sa brisanjem.....nego......kad provedes malo vise vremena ovde snimis likove sa dobrim i losim stranama......apsolutno nemam nista protiv da me brisu kad predjem crtu [a desava se, boze moj pa ti to znas], ljudi koji su po mojoj percepciji realni i sa odredjenom intelektualnom tezinom , da ne kazem heavyweight......al kad me brisu kafe kuvarice, dokone domatjice, raspushtaljke to be itd.......onda znaci, zivela novodemokratija ne anarhija.

pa vidi ovako ... mogo si slobodno da budeš i kraći,
niko ti ne bi zamerio !

mogo si i da odTuljaniš tamo negde u ćošku,
sumnjam da bi neko primetio. Da te nema.
Ili da te ima ... sve jedno.

Koji si ti lik
ko tebe uopšte pita kako ti ceniš - može li neko ili ne može da te briše ?

Koji vragolančić .." po njegovoj percepciji ".... ..." realni "...
Čika Mika ... cenio cenio ... i procenio !

I stvarno bi bilo lepo da je bilo neke raspuštaljke da te malo prebriše.
Bili biste egal.

No nam ostade neobrisan Mika.

___
leo

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#90: (2008-04-16 13:57)
Aha, evo meni odgovora.

I ja pitam na pogresnom mestu.

Znaci gazda sada sam sa nama??????

Necu vise nista da pitam.
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
total: 4499, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 450
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis