Romance Cafe forums

All forums

"Krivi smo mi sto smo ih pustili"  

views: 5020, replies: 141
total: 141, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 15
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 17:31
"Krivi smo mi sto smo ih pustili"
Dozvolićete mi....

Ucestvovanje na forumu za ovo kratko vreme interesantno je iskustvo.

Forum je sve drugo sama ne to.

Zasto?

Polazim od onoga sto je ocekivano, da postoje adminstratori,moderatori i vlasnik koji brine da sve funkcionise kako treba .

Zakljucak lako dolazi da toga nema,bar ne onako kako bi to zaista trebalo.

Logicno prepusteni smo sami sebi.

I sta kreiramo?

NJEGA.

Doticnom sam rekla ono sto sam imala lično jer razlikujem mesto gde se govori ono sto je lično od javnog, a Forum to jeste.

Prvo mišljenje do koga sam došla je da je ON uništio Forum.Njegov udeo je nesporan ali...

Šta je sa svima nama?

Forum je i nasa kreacija.Ako je Forum bio dobar kao sto kazete (naravno detaljno sam ga proucila zbog formiranja ličnog mišljenja) neće ga jedan čovek uništiti jer ne čini ga ON sam već svi mi.

Mnogi su otišli,sklonili se....

Da, tako funkcioniše sve oko nas ali kako reče dragi Balašević '' krivi smo mi sto smo ih pustili,krivi smo mi što smo se sklanjali......''

Razvija se mesto puno negativnog,a ono raste ako ga hranite.

UNIŠTITELJ je dobro nahranjen raznovrsnim jelovnikom.

Pitam Vas da li ste spremni da menjate način svog bitisanja ovde i ovom mestu vratite naziv FORUM?

Naravno ovakav kakav jeste može da postoji i dalje i stvar je ličnog izbora da li ćemo tu biti ili ne....ALI ONDA NEMOJTE DA SE ŽALITE!!!!

Ja reagujem ,preduzela sam sve legalne korake a ovo je jos jedan...moguće Don Kihotovski.

Ukoliko Vas pokrenem na razmišljanje i to cu smatrati uspehom.

Uvek mogu da odem,ali neću....za sada

Poštovanje svima i ostavite na tren sujetu i ego da se malo odmore oni su losi drugari.

Izvolite....
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
page: 11
#101: (2008-04-09 13:32)
Zar je važno ko je kriv...
Žaliti za nekadašnjim Forumom, isto je kao žaliti za mladišću... bilo je, prošlo... Sada se igraju 'neki novi klinci' u našoj ulici
Ja sam došla u Cafe negde pred fajront (tako su mi pričali) i da nisam mogla da vidim svu lepotu tog pisanja, druženja, igre i šale...
Ali mi se nameću neka pitanja:
1) Većina ljudi (koji su bili deo toga) kada odluče da odu (eh izvinite što sam sada grozna) počnu ružno da pričaju o gositima s kojim su boravili ovde. Pa ako je sve bilo tako sjajno, kako onda i zašto?
I uglavnom svi govore isto, slično, zameraju iste stvari i to se ponavljaloooo... ihi hi koliko puta;

2) Da li je Krivac bio i tada na ovom Forumu i ako jeste, kako to da tada nije mogao da utiče da sve pokvari, a kasnije jeste;

3) Nekako i tada je (sećam se dobro) bilo i dosadnih, zlobnih, pakosnih i onih koji se javno svadjaju. I baš lepo što ih više nema. Ali otišli su i ljudi koje sam volela, čitala s posebnom pažnjom, štampla njihove tekstove...
Pa šta se tu može... Neće da se vrate...ili neće da budu oni, nego su pristali da danas budu neki drugi...
Život ide dalje...
Ako požele, vratiće se sami... ne bih ih ja vukla za rukav...
Doći će, znam, kao što znam da čitaju i prate sve što se dešava, samo su izabrali da ćute...
Da malo vidimo kako nam je bez njih... da nas kazne svojim nedolaženjem

A dotle: AMAN LJUDI DOKLE DVA SRBINA - TRI PARTIJE
Bona fides (female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
samsasvimsam
#102: (2008-04-09 16:15)
#101: (09.04.2008. 13:32) report bad post
o pokojniku sve najlepse.

svuda podji ali kuci dodji

kada sam poceo da koristim net prva rec mi je bila romance i otvorio sam ovaj sajt da vidim sta ima.evo ostadoh ovde i lepo mi je.jeste da u svakom zitu ima kuklja ali tehnika ide napred.herbicidi sve bolje deluju.

ne volim hibridne biljke jer nastaju tako sto unistavaju korov oko sebe usput hraneci svoju glad za rastom iz istog praska
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#103: (2008-04-09 19:09)
Zar je vazno ko je kriv
Prijaju dve poruke posle par stranica vredjanja mene licno.

Zar je vazno ko je kriv?

Uvek je vazno, jer ubice bi setale na slobodi da nije tako.

Dragi moji pisite.
Vase pisanje govori o Vama.

Da li cete postovati Pravilnik, to je stvar onoga koji brine o sajtu.

Ja sam tu naravno
.....i slusam Vas[/b
]
Plava ptica (female, 44)
#104: (2008-04-09 20:51)
...spasi me Bozze emotivaca! :)
Snasha sa salasha (female, 31)
Ne mogu da zaspim...prichaju mi bajke :))
#105: (2008-04-09 21:35)
Lazno predstavljanje?
Sa zadovoljstvom svima kojima nije jasno ko sam.

Registrovana na RC prosle godine pod nick-om Luna.Odjavljena.Fotografije su bile dostupne kao i sada.

Na RC sam od 24.3.2008 ponovo .Profil Vam je dostupan.

Cini mi se da nema elemenata za krivicno gonjenje.
Plava ptica (female, 44)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#106: (2008-04-09 22:11)
NeStavljajteNavodnikeKadaPostavljateNaslovTeme ;)
... mookitza, ala lagirishki ... nik Luna je godinama zauzet, i to od osobe koju lichno poznaje dosta ljudi sa sajta ...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#107: (2008-04-09 22:17)
Lazno predstavljanje?
Izvini moguce je da je bio Lunalu,dozvolices da sam zaboravila.Proverljivo je.
Plava ptica (female, 44)
Partybrejker
#108: (2008-04-09 22:19)
NeStavljajteNavodnikeKadaPostavljateNaslovTeme ;)
... vazhi ... keep walkin`, dok ne naletish na neki koji nije zauzet ...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
luna

VIP
#109: (2008-04-09 22:22)
Lazno predstavljanje?
Plava ptica: Sa zadovoljstvom svima kojima nije jasno ko sam.

Registrovana na RC prosle godine pod nick-om Luna.Odjavljena.Fotografije su bile dostupne kao i sada.

Na RC sam od 24.3.2008 ponovo .Profil Vam je dostupan.

Cini mi se da nema elemenata za krivicno gonjenje.

... Niste mogli biti prosle godine registrovani pod nikom Luna, posto sam ja pod tim nikom od januara 2005 godine ovde.
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
#110: (2008-04-09 22:23)
Lazno predstavljanje?
Hvala na savetu vodicu racuna
Plava ptica (female, 44)
total: 141, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis