Žaliti za nekadašnjim Forumom, isto je kao žaliti za mladišću... bilo je, prošlo... Sada se igraju 'neki novi klinci' u našoj ulici
Ja sam došla u Cafe negde pred fajront (tako su mi pričali) i da nisam mogla da vidim svu lepotu tog pisanja, druženja, igre i šale...
Ali mi se nameću neka pitanja:
1) Većina ljudi (koji su bili deo toga) kada odluče da odu (eh izvinite što sam sada grozna) počnu ružno da pričaju o gositima s kojim su boravili ovde. Pa ako je sve bilo tako sjajno, kako onda i zašto?
I uglavnom svi govore isto, slično, zameraju iste stvari i to se ponavljaloooo... ihi hi koliko puta;
2) Da li je
Krivac bio i tada na ovom Forumu i ako jeste, kako to da tada nije mogao da utiče da sve pokvari, a kasnije jeste;
3) Nekako i tada je (sećam se dobro) bilo i dosadnih, zlobnih, pakosnih i onih koji se javno svadjaju. I baš lepo što ih više nema. Ali otišli su i ljudi koje sam volela, čitala s posebnom pažnjom, štampla njihove tekstove...
Pa šta se tu može... Neće da se vrate...ili neće da budu oni, nego su pristali da danas budu neki drugi...
Život ide dalje...
Ako požele, vratiće se sami... ne bih ih ja vukla za rukav...
Doći će, znam, kao što znam da čitaju i prate sve što se dešava, samo su izabrali da ćute...
Da malo vidimo kako nam je bez njih...

da nas kazne svojim nedolaženjem
A dotle: AMAN LJUDI DOKLE DVA SRBINA - TRI PARTIJE