Stih koji vam se vrti po glavi
Nosen dahom sna ,proleteo je crni golub na moj dlan, zasto ko da zna ,al to sam jutro docekao umoran ,ko da sam i ja sam leteo sa njim , krilima teskim, olovnim i video sve ,sakriven iza zlatnih oblaka, ...............ako umrem mlad......posadi mi mi na grobu samo ruzmarin...... ne dozvoli tad da naprave od toga tuzni treci cin.....nek mi ne drze govore, nek drugom pletu lovore..,ako umrem mlad , zaustavljen u koraku i snu ........o .......zagrli me sad..jako ,najbolje sto znas , i ,nemoj crnoj ptici da me das.......o , ne , ne brini...........proci ce za tren ..ja sam sam samo malo lud i zaljubljen...........u mojim venama,trag u sebe samujem , i ja ponekad ne znam sta mu je .od srece tugu tkam................moja prosta dusa slovenska ...............uplasi me sjaj .......zasto se sve to desava ......dal smo samo tu zbog ravnoteze mezu zvezdama, al ne brini to je samo moja prosta dusa slovenska......................mi smo samo tu zbog ravnoteze medju zvezdama...o...........zagrli me sad ........jako ,najace sto znas..........i namoj crnoj ptici da me das .......o .ne brini , ...............zasto se sve to to desava il smo samo tu zbog ravnoteze medju zvezdama............?
Updated 1 time(s), Last update
(gollubiccca) 2008-05-16 01:56
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe