#1: 2008-04-17 20:46 Stih koji vam se vrti po glavi
Ukrao sam naslov .
Ozbiljno, postoje pesme koje nisu najromantichnije a mnogo ih volim ( recimo, kako postovati Body Count tamo? ), na "Koju muziku i volite i zashto" je potrebno napisati literarni rad da bi ti opstao post, a ponekad ni to nije dovoljno, pa zashto ne bi imali neobaveznu temiCu gde mozemo da napishemo shta nam se od muzike vrti tog trenutka po glavi (a znam da vam se svima deshava da vam, npr., odredjeni refren ujutru udje u uvo i ceo dan ga pevushite)...
...eto, recimo, trenutno slusham Kristale:
"...menjam se, dok niko ne gleda, tvoj osmeh opet plovi mojim mislima..."
P.S. Ko god ne oseca potrebu da postuje na njoj, ne mora.
black raven
(male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
Misli mene gone sve do vasione I na tome putu mraka zvezde me se klone Zato nebeski sjaj kao energija prah Posipa mi telo mi oduzima dah Kome ja to smem intimu da delim To samo gore zna ona i ja Koji spreman je doci na tvoj mali mig i mah I tvojom blizinom odagnas meni strah...
...Ne duso, Tek u jesen otkriju se boje krosanja Sve su slicne u leto zelene Na posletku ti si dobro znala ko sam ja Cemu suze lepa zeno Draga moja ti si navek zanala da sam pajac moj je sesir satra obicna Usne 'tice rugalice, a u oku tajac Da sam kaput sa dva lica, da sam gospon propalica obicna Na posletku ti si dobro znala da sam svirac da je nebo moja livada
Updated 1 time(s), Last update
(lav u srcu) 2008-06-29 03:40
lav u srcu
(male, 49)
laf u dusi...samo i jedino zbog tebe...ali ti to vec znas...
.....I can't find, oh the right romantic line But see me once and see the way I feel Don't discard me baby just because you think I mean you harm But these cuts I have they need love to help them heal
Don't let the sun go down on me Although I search myself, it's always someone else I see I'd just allow a fragment of your life to wander free Cos losing everything is like the sun going down on me.....
kisna glista
(female, 29)
Tri stvari u životu se nikada ne mogu vratiti..... :)