#1: 2008-04-17 20:46 Stih koji vam se vrti po glavi
Ukrao sam naslov .
Ozbiljno, postoje pesme koje nisu najromantichnije a mnogo ih volim ( recimo, kako postovati Body Count tamo? ), na "Koju muziku i volite i zashto" je potrebno napisati literarni rad da bi ti opstao post, a ponekad ni to nije dovoljno, pa zashto ne bi imali neobaveznu temiCu gde mozemo da napishemo shta nam se od muzike vrti tog trenutka po glavi (a znam da vam se svima deshava da vam, npr., odredjeni refren ujutru udje u uvo i ceo dan ga pevushite)...
...eto, recimo, trenutno slusham Kristale:
"...menjam se, dok niko ne gleda, tvoj osmeh opet plovi mojim mislima..."
P.S. Ko god ne oseca potrebu da postuje na njoj, ne mora.
black raven
(male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
I get lost in alibis Sadness can't prevail Everybody knows strong love Can't fail
Don't be pretending about how you feel Don't be pretending that your love is real Don't be pretending about how you feel Don't be pretending that your love is real
...And then she'd say that nothing can go wrong. When you're in love, what can go wrong? And then she'd laugh the nightime into day pushing her fear further long.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home, late last night but I'm a supergirl, and supergirls just fly...
Nedas mi nista, ni mrvu nade ni malo duse, da srce stopim dok moji snovi u prah se ruse
A zivim samo, samo za ljubav i nju ti nosim, ja nisam rodjen da ljubav molim, da ljubav prosim
Ref. Kazna mi je sto te ljubim sto ti sebe do kraja dajem kazna mi je sto te ljubim al' moram dalje za tvojim sjajem kazna mi je sto te ljubim i sto bez nade bas tebe volim tvoje srce je od leda a moje boli, a moje boli
Nedas mi nista, ni da ti pridjem za korak blize, a more prijeti na mene zadnju oluju dize
Kazna mi je sto te ljubim sto ti sebe do kraja dajem kazna mi je sto te ljubim al' moram dalje za tvojim sjajem kazna mi je sto te ljubim sto te ljubim
Nightingale: Gospodjo, kad ste vec na kolenima, iskoristite to da oribate pod...shto bi rekli nashi stari, spojite lepo i korisno.
...nego:
Grad u pustinji Pustinja u gradu Ljudi na obali Ljudi na trotoaru Budni i pospani Pozvani i prognani Istina je blizu Istina se krije U srcu pustinje Pustinja u srcu...
али теби птичурино дефинитивно треба орибати сапуном уста! Једном сам те већ упозорила и најлепше замолила да ме ескивираш својим приземним коментарима, али теби не вреди говорити. Не дирам те, не дирај ме!!!
П.С. Од срца се извињавам присутним члановима на овом непримереном посту, али... и сами видите из приложеног! Г-дине Романсе, ви сте на потезу!