#1: 2008-04-17 20:46 Stih koji vam se vrti po glavi
Ukrao sam naslov .
Ozbiljno, postoje pesme koje nisu najromantichnije a mnogo ih volim ( recimo, kako postovati Body Count tamo? ), na "Koju muziku i volite i zashto" je potrebno napisati literarni rad da bi ti opstao post, a ponekad ni to nije dovoljno, pa zashto ne bi imali neobaveznu temiCu gde mozemo da napishemo shta nam se od muzike vrti tog trenutka po glavi (a znam da vam se svima deshava da vam, npr., odredjeni refren ujutru udje u uvo i ceo dan ga pevushite)...
...eto, recimo, trenutno slusham Kristale:
"...menjam se, dok niko ne gleda, tvoj osmeh opet plovi mojim mislima..."
P.S. Ko god ne oseca potrebu da postuje na njoj, ne mora.
black raven
(male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
Plav je decko, plav je kao san vodi avanture ceo dan plavo nebo zuji iznad nas mirise sav na letnji dan
Poljupci kao ruze, usne kao somot fine pocrvene i naduze, poljupci tad klize zuji podne, zuje pcele svog decka vidim oko mene usne tople, ruze meke dve pokrile me, pokrile
Poljupci kao ruze, usne kao somot fine pocrvene i naduze, poljupci tad klize
Hajde da uzmemo neki dobar auto i odeme negde gde nikog nema, daleko da spavamo i da se kupamo po celi dan kad padne mrak na drugoj strani reke svetli grad...
cacaa
(female, 35)
...only happy when it rains....;-)
Tragom tajne pustinjom bez glasa putem snova neprolaznog sjaja mala snaga pustih snova nada iza sunca beskraji bez kraja staza tajne neprolaznog sjaja
Obrisi savršenog jutra budim se, ustajem rastvaram se u čaši vode pogled na raspored zrak sunca se prelama kroz staklo kroz reverb I filtere sat pokazuje pogrešno vreme pravim se da ne primećujem
Darkwood Dub
cacaa
(female, 35)
...only happy when it rains....;-)