Romance Cafe forums

All forums

Stih koji vam se vrti po glavi  

views: 29004, replies: 1214
total: 1214, displayed: 10, page: first page previous page ... 84 85 86 87 88 89 90 91  92  93 ... next page last page of 122
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-17 20:46
Ukrao sam naslov .

Ozbiljno, postoje pesme koje nisu najromantichnije a mnogo ih volim ( recimo, kako postovati Body Count tamo? ), na "Koju muziku i volite i zashto" je potrebno napisati literarni rad da bi ti opstao post, a ponekad ni to nije dovoljno, pa zashto ne bi imali neobaveznu temiCu gde mozemo da napishemo shta nam se od muzike vrti tog trenutka po glavi (a znam da vam se svima deshava da vam, npr., odredjeni refren ujutru udje u uvo i ceo dan ga pevushite)...

...eto, recimo, trenutno slusham Kristale:

"...menjam se, dok niko ne gleda,
tvoj osmeh opet plovi
mojim mislima..."

P.S. Ko god ne oseca potrebu da postuje na njoj, ne mora.

black raven (male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
page: 92
#911: (2008-09-15 00:43)
...sedim u jednom pariskom bistrou...lažno se smešim čoveku što gleda....

...svuda oko mene devojke se ljube, a ja tražim oči, oči kao tvoje....

..muzika svira lelujaju senke, makni te ostatke ovog letnjeg vina...

....misli sve su dalje, samo ja sam ovde, sedim tako sama kao dobra vila...

...ja te sanjam ove noći, moja duša duša zbog tebe nema sna....ja te zovem iz daljina, jer te volim do groba....
ca blues (male, 36)
unusual

VIP
#912: (2008-09-15 00:45)
gollubiccca: da ne upadam u pricu..ja za sebe....

Golubice bijela
Sto si nevesela
Kako ne bi bila
Jadna nevesela
Kad moj golub bijeli
Od mene se dijeli
I on ljubi lice
Druge djevojcice

ali.....nije pateticno,bar za mene

Ma jok nije pateticno..., opusteno ti samo, libo me pedu sto je nekom smesno sta pevusim i zasto...a i to "drkenzi",ti ostavi za drugi put.. kada budem bolje raspolozena
unusual (female, 34)
gollubiccca
#913: (2008-09-15 00:51)
a sta da li sam samo this day ili this night -kako sebi dajes za pravo da kazes leti,pevusi-,ko si pa ti-mozda gazdina miljenica? Uzasno si kompleksno nametljiva i bas me briga sta ces da odgovoris,jer nesto moras,inace bi riknula
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
gollubiccca
#914: (2008-09-15 00:55)
unusual:
gollubiccca: da ne upadam u pricu..ja za sebe....

Golubice bijela
Sto si nevesela
Kako ne bi bila
Jadna nevesela
Kad moj golub bijeli
Od mene se dijeli
I on ljubi lice
Druge djevojcice

ali.....nije pateticno,bar za mene

Ma jok nije pateticno..., opusteno ti samo, libo me pedu sto je nekom smesno sta pevusim i zasto...a i to "drkenzi",ti ostavi za drugi put.. kada budem bolje raspolozena

pametnice-crko bi cafe bez tebe-uzas, ja ne bih da slusam ove kompleksase .............pa i necu,a ti..........evo cekam,,,,,,,,,,,,,,nastavi,pljuj,spustaj,pravi se mudra-to jedino i znas -da se pravis mudra ,a u zivotu ne...........izvoli..........................sad navali,caoooooo
unusual

VIP
#915: (2008-09-15 01:04)
Vrti se tebi KOleginice u glavi kao na ringispilu, ako, nije to lose....moz i pamet da" prospes" il si vec sa prethodnim postovima to uradila
e sad mi zao sto nisam musko pa da ti nesto napisem, ovako mi ne prilici......Mada ne sumljam da ti neko od jaceg pola nije do sada vec rekao" skini mi se s.q...ups...RAZUMELA , naravno da jesi
unusual (female, 34)
Please note: VIP members do not see advertising
#916: (2008-09-15 01:06)
...... .....

...ne raspravljaj se njom nabodije nabodijee... .....

Updated 1 time(s), Last update (ca blues) 2008-09-15 01:08

ca blues (male, 36)
gollubiccca
#917: (2008-09-15 01:12)
unusual: Vrti se tebi KOleginice u glavi kao na ringispilu, ako, nije to lose....moz i pamet da" prospes" il si vec sa prethodnim postovima to uradila
e sad mi zao sto nisam musko pa da ti nesto napisem, ovako mi ne prilici......Mada ne sumljam da ti neko od jaceg pola nije do sada vec rekao" skini mi se s.q...ups...RAZUMELA , naravno da jesi

tebi sve prilici, a muka mi i je i od tebe i od zena kao sto si ti, zato nam je tako,sama rece sto nisam musko.............ti bi progovorila i da ti zalepe usta
gollubiccca
#918: (2008-09-15 01:14)
ca blues: ...... .....

...ne raspravljaj se njom nabodije nabodijee... .....

sve ,sve ,al blues.od tebe nikad se neh nadala da se uvlacis ovim divljakusama
unusual

VIP
#919: (2008-09-15 01:18)
Os da navijas kolega za ove suptilne i fine il za divljakuse......, a tebi se bird ne obracam....".setaj".ups. leti
unusual (female, 34)
unusual

VIP
#920: (2008-09-15 01:21)
gollubiccca:
unusual: Vrti se tebi KOleginice u glavi kao na ringispilu, ako, nije to lose....moz i pamet da" prospes" il si vec sa prethodnim postovima to uradila

tebi sve prilici, a muka mi i je i od tebe i od zena kao sto si ti, zato nam je tako,sama rece sto nisam musko.............ti bi progovorila i da ti zalepe usta

ma pisala bih ti ali smaras bre... a za takve kao ti bih volela da sam musko , pa bih ti napisla tako lepih stihova da ti se "zavrte' BAS
P.S. Hvala na komplimentima
unusual (female, 34)
total: 1214, displayed: 10, page: first page previous page ... 84 85 86 87 88 89 90 91  92  93 ... next page last page of 122
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis