Romance Cafe forums

All forums

moj prvi auto :)  

views: 949, replies: 27
total: 27, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-24 01:12
...20 godina imam,godinu dana dozvolu,al malo vozackog iskustva
raspolazem sa 2 hiljade plus caletovih 3
zanci 5,s'tim sto ne mogu da kupim auto koji meni dune,zbog caletovih zahteva
da bude dizel(plin)
da ne bude sportski(mada za tim i ne zudim)
ekonomican

cale je za astru caravan,mislim da je to F,znacete vi koji se razumete,jer se radi o astrama oko4,4 i po hiljade,pa cete znati o kojoj
astri se radi ako sam pogresio ovu oznaku F

ja sam za golfa trojku(da imam vise para ,naravno bez razmisljanja uzeo bih astru calssic,ali ovako,moze i golf)
,jer se uklapa u caletovu ekonomicnost
a meni se svidja auto,i za te pare ne vidim bolji
problem je sto je cale u tripu da su golfovi mnogo kradeni kod nas i zbog toga bezi od istih

e sad,sta biste vi meni predlozil da uzmem,jer ja kad uzmem oglase ne znam ni u sta drugo da pogledam sem u golfa III
kengur88 (male, 20)
Kad porastem bicu kengur
page: 2
#11: (2008-09-04 17:00)
Auto koji je u nas bio najbudženiji pored nacionalne klase... Sa BMW-om 2002 ti spada u dva BEST OF rariteta po meni ikada na ovim prostorima...

Daj te delove na mobile.de i imaćeš vajde veće nego ovde il' da ti stoje i kisele se k'o kupus...
NeronChe (male, 44)
Nebojša_41
#12: (2008-09-04 17:07)
zar to nije lepo kad ti tata kupi auto i budes glavni baja u kraju, a i sire, to se mora postovati
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#13: (2008-09-04 17:11)
``dobio ga od tjaleta``

shto znachi; tjale ga vozio pa ga vishe nije vozio nego mi ga dao....

@ imperatore...

ima zaista par delova koje chuvam negde, u nekoj , kutiji... da sam znao sachuvao bi i dva rezervna motora (kompletna) koja sam cherupao da bi ``budzio`` makinu ...

jbte, kada se setim vitvortovih shrafova ... bruka
Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
#14: (2008-09-09 16:54)
zato shto ochevi ostavljaju, ili daju, auta sinovima, mi, zenska deca, ostajemo bez auta dok same ne kupimo. tuzno ali istinito.
MilenicaM (female, 28)
negde...
NENA412
#15: (2008-09-09 19:58)
pa nisu svi ochevi isti.....meni je moj kupio auto chim sam upisala auto shkolu samo da ne vezzbam na njegovoj limuzini
colt,metalik sive boje tamo gde nije bilo rdje mogla se videti boja josh,troshio je vishe ulja nego goriva al je palio svako jutro i zimi...
dok me nije zakachio kamion kad sam izlazila s parkinga lepo smo se durzili, nije niko hteo da ga krpi
e posle sam od fordova, fiat una,toyote pa sve do yuga vozila krsh do krsha i ne nije yugo vec fiat mi je najvise ogadio svecice,platinsku dugmad i sve sto moze imati veze sa paljenjem, nijedan majstor mu kvar nije nashao....tako sam neko vreme ishla na posao svaki drugi dan busom i sa setom mislila na moj prvi auto

vishe ne vozim auto ovaj je vishe od toga
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
ceca1978
#16: (2008-09-09 22:21)
vishe ne vozim auto ovaj je vishe od toga

He, he, misliš na onaj krš?
Ma, čim sam ga ugledala, odma' sam ga spazila... krš breeeee!
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#17: (2008-09-09 22:43)
da na taj krsh mislim izvini drugi put cu ga bar operem
ceca1978
#18: (2008-09-09 22:56)
Ma i da ga ispoliraš - krš je krš
Ja ti onda reko' , pravi je auto ona "moja" lada. Nikada sa njom nije dosadno, nikada ne znaš hoće li da stane.... ili će da propadnu kočnice ( pa neće da stane dok ne udariš u nešto ). Neizvesnija od F1 , a juri čak 80 km/dan

Eeee, to je auto, a ne taj tvoj švapski lim, ništa to nije interesantno A ni rupe na putu se ne osete....
Nego, jel stvarno bio neopran? Men' oči na njemu ostale, ič drugo nisam ni primetila
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#19: (2008-09-09 23:12)
bem lim ga znam da smo vadili dechiji krsh odpozadi da bi vi mogli sesti ...onaj moj bivshi dever je bio fin zbog vas inache bi mi odrzzao predavnje da se u autu deci ne daje da jedu grickalice i piju ....

auh setila si me mog najveceg blama odoh na temu
DANAI
#20: (2008-09-25 09:19)
Moj tast Jorgos, umro pre dva meseca, e, a tako smo se slatko uvek smejali zajedno....elem, ostavi mi Mazdu iz 1990. nedelju dana pre smrti je ofarbao, ma ko lutka, bas me briga, a njemu HVALA, lafchina je bio!!!
DANAI is no longer member of Romance Cafe
total: 27, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis