Romance Cafe forums

All forums

Srodne duše  

views: 2351, replies: 69
total: 69, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 next page last page of 7
#1: (2008-04-24 01:43)
Srodne duše
STA MİSLİTE DALİ POSTOJE
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#2: (2008-04-24 01:44)
Srodne duše
ZA POCETAK MOJE MİSLENJE
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#3: (2008-04-24 01:44)
Srodne duše
"Srodna duša", šta je to uopšte? Kao što joj i ime kaže, radi se o osobi koja je idealna - barem za vas. To je osoba sa kojom se super slažete, koja kao da vam je dopuna u svemu i sa kojom činite idealan par. O ovoj, svakako lijepoj, ideji puno se priča, a mnogi skeptici pitaju: "Postoji li tako nešto uopšte u stvarnom životu?"
Ima li svako svoju srodnu dušu, pa je samo pitanje vremena i sposobnosti da je nađe, ili srodnu dušu treba stvoriti, ili...
Razmišljanja o srodnoj duši ima zaista mnogo, pa samim tim i različitih mišljenja. Neki smatraju da srodne duše zaista postoje, bilo zato što im se tako čini, bilo zato što su, kako kažu, već našli svoju.
Neki su je našli i izgubili jer su bili premladi da bi prepoznali o čemu se radi (ovde se, naravno, može postaviti pitanje da li se u takvim slučajevima zaista radilo o srodnoj duši ili se idealizuje ljubav iz mladosti), a neki su našli srodnu dušu i dan-danas žive s njom.
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#4: (2008-04-24 01:49)
Srodne duše
Ima i onih koji ne vjeruju da postoji nešto kao što je srodna duša, sa različitim obrazloženjem.
Neki od njih smatraju da se srodna duša stvara, da od svog trenutnog partnera (partnerke) možete s vremenom stvoriti idealan par, time što ćete raditi i na sebi i na vašoj vezi, time što ćete komunicirati i imati sluha za potrebe partnera (partnerke).
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
Partybrejker
#5: (2008-04-24 01:56)
Srodne duše
... evo jedne teme za mene, konachno... pravo osvezhenje, nov prilaz tematici, nikad` vidjeno u vashem gradu ... odsad` sam ovde redovan gost ... shta ko pije, na moj rachun ... &, da ne zaboravim -
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2008-04-24 02:18)
Srodne duše
Svaki covjek iam svoju definiciju za srodnu dusu.

Za mene srodna dusa na znaci da se ta osoba u svemu mora slagati sa mnom, meni ej vrlo bitno da postoji komunikacija. I svadja je vid komunikacije i to zdrava.Iz nje mnoge stvari izadju na vidjelo.Najgore je kad nema komunikacije nego kad se precutno povinuju jedno drugom bilo da se radi o srodnoj dusi na emotivnom ili na prijateljskom planu.
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#7: (2008-04-24 07:33)
Srodne duše
srodne duse ja bih nazvala srodnim karakterima, koji imaju slicna interesovanja.

i slazem se u potpunosti sa tim da su to dve osobe koje se medjusobno dopunjuju...
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
Partybrejker
#8: (2008-04-24 09:51)
Srodne duše
... rastite, i mnozhite se...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#9: (2008-04-24 10:31)
Srodne duše
Neki od njih smatraju da se srodna duša stvara, da od svog trenutnog partnera (partnerke) možete s vremenom stvoriti idealan par, time što ćete raditi i na sebi i na vašoj vezi, time što ćete komunicirati i imati sluha za potrebe partnera (partnerke).
Drugi opet smatraju da ne postoji jedna osoba koja je baš vaša srodna duša, već da postoji više osoba sa kojima možete imati dugu i srećnu vezu. Neki pak vjeruju da ništa ni slično pojmu srodne duše ne postoji, da je to sve izmišljotina kako bi se ljudi natjerali na monogamiju, da možete uživati sa mnogo osoba, ali da niko neće biti baš savršen, baš "kao pravljen za vas".
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#10: (2008-04-24 10:34)
Srodne duše
Drugi opet smatraju da ne postoji jedna osoba koja je baš vaša srodna duša, već da postoji više osoba sa kojima možete imati dugu i srećnu vezu. Neki pak vjeruju da ništa ni slično pojmu srodne duše ne postoji, da je to sve izmišljotina kako bi se ljudi natjerali na monogamiju, da možete uživati sa mnogo osoba, ali da niko neće biti baš savršen, baš "kao pravljen za vas".
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
total: 69, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis