Romance Cafe forums

All forums

Srodne duše  

views: 2072, replies: 69
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
KAJTEZ

VIP
#1: 2008-04-24 01:43
Srodne duše
STA MİSLİTE DALİ POSTOJE
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
page: 2
KAJTEZ

VIP
#11: (2008-04-24 10:40)
Srodne duše
Konačan odgovor na to pitanje još niko nije našao ?
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#12: (2008-04-24 11:09)
Srodne duše
Verujem da postoje srodne dushe. One ne moraju da postoje u istom vremenu i mislim da se retko, retko srecu u nasem svetu. Znam da imam srodnu dushu, sanjala sam ga i znam da me ceka ali ne OVDE i SADA.
Srescemo se jednom i u njegovom narucju cu moci da se odmorim, konacno....
highlanderka (female, 56)
KAJTEZ

VIP
#13: (2008-04-24 11:22)
Srodne duše
NADAM SE
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#14: (2008-04-24 17:52)
Srodne duše
STA MİSLİTE DALİ POSTOJE

A taman sam pomislio da je Dali bespovratno proteran sa ovih nashih prostora....

black raven (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#15: (2008-04-24 17:59)
Srodne duše
hm...
postoje sigurno al se kasno sretnu
bety bup (female, 33)
ovim licem lazem ljude, sa osmjehom,to znam...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
fer

VIP
#16: (2008-04-24 18:15)
Srodne duše

Ne postoje.

Ali ja to "čas posla" utripujem. I onda - p o s t o j e !

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
KAJTEZ

VIP
#17: (2008-04-24 18:35)
Srodne duše
A sto se tice pronalazenja srodne duse i to je individualno mada svakako da dok je covek mlad idealizuje stvari pa se cesto razocara. u zrelijim godinama shvatis otprilike da princ(PRİNCEZA) iz bajke ne postoji nego postoji samo covek(zena) cije mane mozes ili ne mozes da tolerises.ne smijemo zaboraviri da naglasimo da je i iskustvo vrlo vazno.Sto covjek ima vise iskustva vjerovatno bolje moze da procijeni sto mu odgovara.
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
fer

VIP
#18: (2008-04-24 18:41)
Srodne duše

Prinčevi su mi (od kolevke) antipatični (pa do groba) .

Kao i bajke ...

Moja (moguća) "srodna duša" je prinčeva (sušta) suprotnost.

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#19: (2008-04-24 20:29)
Srodne duše
....... . ..ah moja duša....moja duša je meni tako srodna duša ....ponekad, dobro de....tako srodna da je to čudo jedno....čuuuudoooo...ali neviđeno čudo....mame mi.... ...
....a ponekad baš i nije.. ..mislim ono sasvim sigurno jeste, odnosno to je u potpunosti ona....al mi nešta da baš nismo srodni u taj mah....al baš i baš me neštoooo baašš.....
ca blues (male, 36)
KAJTEZ

VIP
#20: (2008-04-25 06:48)
Srodne duše
ne mora srodna duša značiti da nam je to sudjeni partner..srodna duša nam može biti i prijatelj.. činjenica je da se s nekim ljudima "nađete" odmah, a s drugima nikad.. kad nađeš srodnu dušu znaš da si je našao.. to je osoba koja ima dušu sličnu tvojoj.. osoba koja kad je upoznaš imaš osjećaj da se poznajete već od prije..osoba uz koju se osjećaš sasvim prirodno, osjećaš se svoj, osoba kojoj ne trebaš puno objašnjavati i pričati, osoba koja te razmije..i ta osoba zato što je srodna ne znači da je pametna, lijepa, nesebična..savršena.. nije stvar u tome.. stvar je u onom neobjašnjivom osjećaju..energiji...u onom što ne možete objasnit..a savršeno je..
neki su ljudi hladni i proračunati a opet su nečije srodne duše..
ali dešava se u životu da ta druga osoba ne misli i ne osjeća isto.. da jedna strana misli da jesu srodne duse, a druga ne..
ne može se na silu biti nečija srodna duša.. ako ta osoba ne osjeća vas kao srodnu dušu ne možete je natjerati..
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis