Romance Cafe forums

All forums

Srodne duše  

views: 1795, replies: 69
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-24 01:43
Srodne duše
STA MİSLİTE DALİ POSTOJE
KAJTEZ (male, 39)
dobro je kad u zivotu za nesto se boris, nekoga volis neko te voli.
page: 4
#31: (2008-04-27 10:36)
Srodne duše
.....hej haj baš nas briga vozamo se na taljiga.....
ca blues (male, 35)
fer

VIP
#32: (2008-04-27 12:47)
Srodne duše
ca blues: .....e ybg....inspiracija bila ali post ode kao nova tema....sad sam prepravio ali nema inspiracije....

...elem...drugi put...

.....ferka koja duše nema ....

Videla sam ... ... ...

A ja znam zašto se to desilo.
M A G I J A ...
"Kažnjen" si za moje suze

fer (female, 49)
♪♥♣... just don't cross the red line ...♣♥♪
#33: (2008-04-28 23:45)
Srodne duše
..viđi mačka....suze bez duše imaju i u apoteki.....znaš????....

...i mojne mi tu vračaš ..povređuješ mi verska osećanja.... ...
ca blues (male, 35)
fer

VIP
#34: (2008-04-29 00:54)
Srodne duše
Ćiribu Ćiriba ... ... Abraka Dabra ...
fer (female, 49)
♪♥♣... just don't cross the red line ...♣♥♪
#35: (2008-05-07 17:14)
Srodne duše
Ko je rekao da nepostoje srodne duse nek preispita sam sebe. Mkafeu... ozda ta dusa se krije bas u ovom trazite je sigurno postoji ona ceka vas!
KAJTEZ (male, 39)
dobro je kad u zivotu za nesto se boris, nekoga volis neko te voli.
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2008-05-08 00:22)
Srodne duše
Desilo mi se više puta u životu da u nekome prepoznam sebe i obrnuto. Desilo se da se za jednu dušu zakačim kao čičak za kožu onako u prolazu. I drži me i dan danas isti taj čičak. Iako nas dele dani, meseci, godine ćutanja, ne sretanja, ne kretanja u istim krugovima. Iako su nam životne priče dijametralno različite... nekada mi se prosto taj lik provuče kroz misli i učini da mi nekako u duši bude lakše. Valjda to osećanje da postoji neko sličan tebi... I čak sva ta fizička odsutnost ne narušava lepotu tog osećaja. Ne iziskuje da se prisustvom hranimo.

Nedostaje... želja da vidim dragi lik, da čujem glas koji najlepše ćuti na svetu....
kisna glista (female, 29)
Namrčilo se nebo iznad Zemuna kao da će.....
#37: (2008-05-16 20:03)
Srodne duše
Mali Marko je odrasto..definitivno…drzi nam pazznju u lokalnom kafitju…prica I ne staje…citira sam sebe…pishe kazze…uveliko.Nikada nije bio kao ostali klinci iz kraja..mnogo pre njih je poceo da nosi one shiroke hokejaske majce,okretje svoj cetvrtasti kacket naopacke…I nosi one shiroke bermude….tj shorceve..a nema veze sa basketom …lozio se na crni-rep….mi matori lokalci ga zezali...al realno,videlo se da momak radi radnju…nije bilmez,definitivno.
….udarili I mediji po njemu,krenulo ga…a Slaven ga I dalje jedva sluzzi..zeza ga kako deci zabranjeno tocenje alkohola,I netje da mu donese pivo…Marko je vetj pijan od nashih piva…pljuje na sve ..politiku,boga..a najvishe na ljubav..
..mi ga podgrevamo…al mali drzi pricu..ima nit..
-Kakve bre,ljubavi –kazze- koga mi zavaravamo..lazzemo..
-Mali,kad te bude drmnulo,znatjesh…nemoj trcis sa zakljucivanjem..natji tjes I ti srodnu dushu…
-ebala vas srodna dusha..meni I moja pravi sranje,zamisli da jos pronadjem iskopiranu ovakvu…
Voja mu gurnu jos jednu limenku.
To je sve bre,Bozzja kazna,imam ja teoriju o tome…slusaj,I nagne pivo.
Znas sve ono kad su zasrali Adam I Eva..morao Bog da ih kazni.
Znam,kazze Voja,zato nam zzene jos krvare…jel to ta prica…I ono, da nam zzene decu radjaju u mukama…jel to ta prica…daj bre mali,imas nesto jace…
..imam,to je bio samo prvi deo kazne..drugi je taj sto nam je usadio u tintare osetjaj da ljubav postoji,I da kao zivot provedemo trazetji taj ideal…e sad trik je u tome da uspemo to kad su u pitanju prijatelji ,stvari…al ne mozzemo u onoj jedinoj koja ljude cini kompletnim….Srodna dusha,kopija tebe,ti u nekom drugom…totalno prepoznavanje…eto tu nas je zajebo…svi osetjamo potrebu za takvim bitjem,al stalno se negde ispalimo…
-Marko,pogledaj Slavu..vidis da je covek procveto od kad se ozenio…podgreva ga Voja..i ujedno zeza Slavishu sto nas poslednjih godinu dana zanemaruje od kad se ozzenio..
-To samo ide u prilog mojoj teoriji da nam je ukleto stavljena potreba da tragamo..pronalazetji sve same pogresne osobe na putu do prave..Vezice I boranija…brakovi I boranija…zajednicka potreba da se lazemo…kako smo jedno za drugo…a ne gledamo male sitne stvari koje nas upozoravaju u suyprotno…
- Slavo,razvodi se dok nije kasno…povikasmo…
….ne ne,Marko vrti glavu levo desno…Mogu neki ljudi provesti zajedno dugo vremena…MOZDA I CEO ZIVOT..imati I decu..ali ne mogu biti ono pravo..jer fali ono sitno,najsitnije..do savrshenstva…eto…
…znaci za`ebo nas Bog?a mi ateisti,sto mi d`ispashtamo..dobaci Slaven u prolazu..
..ne bre..nista ne kapirate..odrasli ste na starim filmovima…gde ima jedan zaplet sve do kraja…I smeje nam se….u stvari je gvint u tome,da ipak svako ima osobu svog zzivota,al oni su rastrkani …ako se nadju to su sretna deca vasione….da bas sam zapamtio tako je slozzio recenicu….slozzna deca vasione…doduseh..doda,onako zlocesto…sa malim shansama da se ikada sretnu…jer u tom slucaju kazna nam je sto stalno mashimo u ljubavi,a kad promasis ljubav,sta vredi sto si ostale stvari pogodio…

..morao sam da odem…besika je vetj dugo bila u crvenom…..neki deo sam propustio…znam..al gde sad da klincu ..priznajem pametnom klincu titram kugle…morao sam svoja da olaksam,pa sam nesto propustio….kad sam se vratio..Marko I dalje prica..Slaven je sa onom svojom tacnom zastao I ne prazni piksle..a mali mu ga dao…
..znaci rastrkani ste…I to nasumice…ti Vojo si sigurno cuo za kombinatoriku…zeza ga mali…Voja inace visi u kladionici,I udara utorkom sisteme na lotou 7od 39..valjda…lokalni kladionicari ga smatraju najvecim gresnikom…ko se kladi ne igra lotto…I to je zakon..osim u vojinom slucaju…
…cuo sam…kazze
E pa vidis ,kombinatorika kazze da the tako nesumice rastrkane ,ipak slucaj dovesti da srodne dushe budu u istom gradu,ulici….i to se cak desava cesce nego sto bi zakoni kombinatorike mogli da predvide…
..eto ti ga sad…
Eto ipak se neki ljudi nadju,I ostvari se san o takvoj savrssenoj ljubavi…ostali to samo posmatraju I ceznu….tuzni zbog saznanja da savrsena ljubav postoji,ali da je vetjina netje natji….Time je kazna sa pocetka price kompletna….
…ovi moji tjute I treptju…
……e jbga mali,Aj ponovi nesto sam preskocio,kazzem..
Ma napisop sam sve to u mojoj knjizi,kazze on…
Pa koj nas kurac ovde davis…sto nam ne podelis knigu pa d ate citamo,kazze Voja…
…ovako mi platjate pivo…smeje se klinac..
Mali Marko je odrasto..definitivno…
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#38: (2008-05-16 20:39)
Srodne duše
sad si nasao da me bedacis
INSOMNIE 32 (female, 33)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#39: (2008-05-16 20:43)
Srodne duše
..pa igram na kartu,ti se rasplaces..a ja ono... rame za plakanje..i taj rad...pa pocnem da te otkopcavam i trazim srodnu dushu
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#40: (2008-05-17 05:30)
Srodne duše
...e da.... rastrkani u vasioni...
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis