Romance Cafe forums

All forums

Srodne duše  

views: 2349, replies: 69
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  last page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-24 01:43
Srodne duše
STA MİSLİTE DALİ POSTOJE
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
page: 7
#61: (2008-05-23 21:01)
Srodne duše
volem,volem,,....gicu(prasicu)
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
samsasvimsam
#62: (2008-05-23 21:01)
Srodne duše
Lix: jako kasno

o lix ti stigla?zedna si?pa ko te preveo preko vode sto mu smukova oko vrata?
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
Gandalf

VIP
#63: (2008-05-23 21:02)
Srodne duše
maxxxa: volem,volem,,....gicu(prasicu)

...i ja volem prasicu...samo...kad mi ponestane...moram da je razbijem...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#64: (2008-05-23 21:04)
Srodne duše
hahahahahah
gand... razbijach.
pa zar se to mora naglashavati???
maxxxa (female, 34)
Please note: VIP members do not see advertising
Gandalf

VIP
#65: (2008-05-23 21:06)
Srodne duše
...objasnjavam...znaci...ako mi dodje...razbucacu te kao buldozer stracaru...mislim...kasicu...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#66: (2008-05-23 21:08)
Srodne duše
ako,
samo ti ,
volem i to
maxxxa (female, 34)
#67: (2008-05-23 21:26)
Srodne duše
Lix: jako kasno

srodno da srodnije ne mozz` biti

Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
#68: (2008-05-23 23:54)
Srodne duše
danas je neki poseban dan......ne uspevaju da ga pokvare ni doskocice ruralnog tipa.....kad vam kazem , jedan potpuno cudan dan......neke face rc-a se vracaju , polako i oprezno ko ' da ispipavaju teren........nije da mi nije drago.....mada pazim da ne preteram i ne pokvarim tu neku distancu kojom me jos davno divlja pocastila.......opravdano.......ipak mesto cine ljudi....a neki od njih imaju toliko siroku dusu.....ovde,da bi me tesko iznenadili i u realnom vidjenju vecom sirinom.....u isto vreme dumajuci o svemu gore trosim pivsku konzervushu....... sto mi se stvarno davno desilo......no, rekoh, dan jeste poseban i mora se obeleziti malo drugacije no uobicajeno.....cek, cek, .....dobro je......irska liga se zavrsava i uletju jedan za drugim cork city i bohemians........[kojeg li lepog imena].....napolju je neko sugavo vreme.....ono ko' pred kisu, i premisljam se kako bi uputno bilo uneti stolice i duvan da mi ne pokisne.....procitah [pogledah] u medjuvremenu maskinu sliku mihajla, i zapanji me slucajnost.....naime danas sam iduci ulicom spazio puza..... vratim se u nazad ko' vucen nekom silom i podignem ga.....ljustura bese prazna.
i tako dragi moji , ne obracajte......paznju na sav ovaj bullshit, nece ga biti cesto,.......sem ako se ne vipnem uskoro.....za shto postoje realne sanse, cak i ako ruzichasto naprasno odluci da bude purple ...........
mike-leo (male, 50)
instant attraction, howz look like babe ?
#69: (2008-05-24 13:18)
Srodne duše

ovo je trebalo da ode na klub 27, bas sam prolupo'.....jos kad bi se naso' neko kvalifikovan za premestanje namestaja i sl. da to, .....msm
mike-leo (male, 50)
instant attraction, howz look like babe ?
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  last page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis