Romance Cafe forums

All forums

Srodne duše  

views: 2352, replies: 69
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  last page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-24 01:43
Srodne duše
STA MİSLİTE DALİ POSTOJE
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
page: 7
#61: (2008-05-23 21:01)
Srodne duše
volem,volem,,....gicu(prasicu)
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
samsasvimsam
#62: (2008-05-23 21:01)
Srodne duše
Lix: jako kasno

o lix ti stigla?zedna si?pa ko te preveo preko vode sto mu smukova oko vrata?
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
Gandalf

VIP
#63: (2008-05-23 21:02)
Srodne duše
maxxxa: volem,volem,,....gicu(prasicu)

...i ja volem prasicu...samo...kad mi ponestane...moram da je razbijem...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#64: (2008-05-23 21:04)
Srodne duše
hahahahahah
gand... razbijach.
pa zar se to mora naglashavati???
maxxxa (female, 34)
Please note: VIP members do not see advertising
Gandalf

VIP
#65: (2008-05-23 21:06)
Srodne duše
...objasnjavam...znaci...ako mi dodje...razbucacu te kao buldozer stracaru...mislim...kasicu...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#66: (2008-05-23 21:08)
Srodne duše
ako,
samo ti ,
volem i to
maxxxa (female, 34)
#67: (2008-05-23 21:26)
Srodne duše
Lix: jako kasno

srodno da srodnije ne mozz` biti

Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
#68: (2008-05-23 23:54)
Srodne duše
danas je neki poseban dan......ne uspevaju da ga pokvare ni doskocice ruralnog tipa.....kad vam kazem , jedan potpuno cudan dan......neke face rc-a se vracaju , polako i oprezno ko ' da ispipavaju teren........nije da mi nije drago.....mada pazim da ne preteram i ne pokvarim tu neku distancu kojom me jos davno divlja pocastila.......opravdano.......ipak mesto cine ljudi....a neki od njih imaju toliko siroku dusu.....ovde,da bi me tesko iznenadili i u realnom vidjenju vecom sirinom.....u isto vreme dumajuci o svemu gore trosim pivsku konzervushu....... sto mi se stvarno davno desilo......no, rekoh, dan jeste poseban i mora se obeleziti malo drugacije no uobicajeno.....cek, cek, .....dobro je......irska liga se zavrsava i uletju jedan za drugim cork city i bohemians........[kojeg li lepog imena].....napolju je neko sugavo vreme.....ono ko' pred kisu, i premisljam se kako bi uputno bilo uneti stolice i duvan da mi ne pokisne.....procitah [pogledah] u medjuvremenu maskinu sliku mihajla, i zapanji me slucajnost.....naime danas sam iduci ulicom spazio puza..... vratim se u nazad ko' vucen nekom silom i podignem ga.....ljustura bese prazna.
i tako dragi moji , ne obracajte......paznju na sav ovaj bullshit, nece ga biti cesto,.......sem ako se ne vipnem uskoro.....za shto postoje realne sanse, cak i ako ruzichasto naprasno odluci da bude purple ...........
mike-leo (male, 50)
instant attraction, howz look like babe ?
#69: (2008-05-24 13:18)
Srodne duše

ovo je trebalo da ode na klub 27, bas sam prolupo'.....jos kad bi se naso' neko kvalifikovan za premestanje namestaja i sl. da to, .....msm
mike-leo (male, 50)
instant attraction, howz look like babe ?
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  last page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis