danas je neki poseban dan......ne uspevaju da ga pokvare ni doskocice ruralnog tipa.....kad vam kazem , jedan potpuno cudan dan......neke face rc-a se vracaju , polako i oprezno ko ' da ispipavaju teren........nije da mi nije drago.....mada pazim da ne preteram i ne pokvarim tu neku distancu kojom me jos davno divlja pocastila.......opravdano.......ipak mesto cine ljudi....a neki od njih imaju toliko siroku dusu.....ovde,da bi me tesko iznenadili i u realnom vidjenju vecom sirinom.....u isto vreme dumajuci o svemu gore trosim pivsku konzervushu....... sto mi se stvarno davno desilo......no, rekoh, dan jeste poseban i mora se obeleziti malo drugacije no uobicajeno.....cek, cek, .....dobro je......irska liga se zavrsava i uletju jedan za drugim cork city i bohemians........[kojeg li lepog imena].....napolju je neko sugavo vreme.....ono ko' pred kisu, i premisljam se kako bi uputno bilo uneti stolice i duvan da mi ne pokisne.....procitah [pogledah] u medjuvremenu maskinu sliku mihajla, i zapanji me slucajnost.....naime danas sam iduci ulicom spazio puza..... vratim se u nazad ko' vucen nekom silom i podignem ga.....ljustura bese prazna.
i tako dragi moji , ne obracajte......paznju na sav ovaj bullshit, nece ga biti cesto,.......sem ako se ne vipnem uskoro.....za shto postoje realne sanse, cak i ako ruzichasto naprasno odluci da bude purple

...........