Sad ozbiljno... Ljubav je kada imaš na koga i o kome da misliš,pa kada me pita setiš li se ti mene,a ja ne znam kako da joj objasnim da sve vreme,šta god radio mislim... Kada se probudiš i kada ležeš... Ili kada si je gladan mada je od poslednjeg snošaja prošlo sat vremena,pa ne znaš da li da se vratiš ili jedva čekaš sutra...
Kada se zbog nje raduješ što ćeš se probuditi i što sutra postoji...
Ljubav je kada "odes", kada ti se svasta lepo desava, a nista ti "potpuno"nije jel sve te momente ne delis sa njim,probudis se i upravo mislis da li se on tebe seti kao i ti njega dok pije prvu kafu,ljubav je dosta toga i svi je drugacije definisemo i dozivljamo.........ali nek je samo ljubavi u kavom god "obliku"
... eNChe... Neka je i folk, al` je do dz(J)aja...
A sad malo ona...
... Ljubav je kad ga mazish pogledom, kad dushom osecash dushu... Kad chujesh kako ti ochima govori... Nesvesno rukama pratish obrise njegovog tela... Kad cutish i uzhivash... Osmehom zhivish dane... Ljubav je On u svom najchistijem obliku... & Ljubav sam Ja, jer mi je On sve shto mozhesh Ljubavlju zvati ...
E zbog bojazni da mi se ljubav neće tako često događati kol'ko bi mi milo bilo,ja i volim folk... tj. onu potočaru ''...da su meni dve po dvadeset dve,lepše bi mi u životu bilo sve...'' kad' se navadiš teško je...
Kada Vas tako gledam........stvarno je dovoljna vasa slika da se mnogi podsete sta to bese ljubav, ona i jedna na postu govore vise od svega sto moze da se napise........volite se
Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.