Romance Cafe forums

All forums

Podseti me šta to beše ljubav  

views: 5753, replies: 234
total: 234, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 24
Post #1, page: 1
KAJTEZ

VIP
#1: 2008-04-24 11:29
POMOZİ TE Mİ !!!!!!
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
page: 11
unusual

VIP
#101: (2008-07-17 20:03)
jel to il nije, sta je
unusual (female, 34)
"ni manje ni vise od onoga sto jesam"
#102: (2008-07-17 20:16)
Pederi su to koleginice... al' i oni se vole,a ovo je ljubav...

NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
unusual

VIP
#103: (2008-07-17 20:25)
Ovo je sigurno ljubav i to bas, ako ti Kolega kazest tako, onda nema dileme da je ljubav toooooo
unusual (female, 34)
#104: (2008-07-17 20:31)
Još jedna i bilo bi po JUSU...

Sad ozbiljno... Ljubav je kada imaš na koga i o kome da misliš,pa kada me pita setiš li se ti mene,a ja ne znam kako da joj objasnim da sve vreme,šta god radio mislim... Kada se probudiš i kada ležeš... Ili kada si je gladan mada je od poslednjeg snošaja prošlo sat vremena,pa ne znaš da li da se vratiš ili jedva čekaš sutra...

Kada se zbog nje raduješ što ćeš se probuditi i što sutra postoji...

Liči na folk,al' nije...
NeronChe (male, 44)
unusual

VIP
#105: (2008-07-17 20:41)
Vidis da nije tesko

Ljubav je kada "odes", kada ti se svasta lepo desava, a nista ti "potpuno"nije jel sve te momente ne delis sa njim,probudis se i upravo mislis da li se on tebe seti kao i ti njega dok pije prvu kafu,ljubav je dosta toga i svi je drugacije definisemo i dozivljamo.........ali nek je samo ljubavi u kavom god "obliku"
unusual (female, 34)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#106: (2008-07-17 20:47)
... eNChe... Neka je i folk, al` je do dz(J)aja...

A sad malo ona...

... Ljubav je kad ga mazish pogledom, kad dushom osecash dushu... Kad chujesh kako ti ochima govori... Nesvesno rukama pratish obrise njegovog tela... Kad cutish i uzhivash... Osmehom zhivish dane... Ljubav je On u svom najchistijem obliku... & Ljubav sam Ja, jer mi je On sve shto mozhesh Ljubavlju zvati ...
MiniMaus (female, 34)
Supercalifragilisticexpialidocious! :]
#107: (2008-07-17 21:04)
Eugen Grafvajer (male, 46)
I can only please, one person each day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.
#108: (2008-07-17 21:08)
E zbog bojazni da mi se ljubav neće tako često događati kol'ko bi mi milo bilo,ja i volim folk... tj. onu potočaru ''...da su meni dve po dvadeset dve,lepše bi mi u životu bilo sve...'' kad' se navadiš teško je...
NeronChe (male, 44)
unusual

VIP
#109: (2008-07-17 21:08)
Kada Vas tako gledam........stvarno je dovoljna vasa slika da se mnogi podsete sta to bese ljubav, ona i jedna na postu govore vise od svega sto moze da se napise........volite se
unusual (female, 34)
#110: (2008-07-17 21:13)
... To i radimo... Tx...

MiniMaus (female, 34)
Supercalifragilisticexpialidocious! :]
total: 234, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 24
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis