Romance Cafe forums

All forums

Podseti me šta to beše ljubav  

views: 5299, replies: 234
total: 234, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 24
Post #1, page: 1
KAJTEZ

VIP
#1: 2008-04-24 11:29
POMOZİ TE Mİ !!!!!!
KAJTEZ (male, 39)
voli jer hrabri vole... a kukavice čekaju da budu voljeni
page: 7
#61: (2008-05-15 15:05)
Politika i sport su tako dosadni, potpuno predvidivi.
A ko je zedan, naravno da ce samo o vodi pricati
lav u srcu (male, 48)
laf u dusi...samo i jedino zbog tebe...ali ti to vec znas...
#62: (2008-05-15 15:17)
Ili, kraće rečeno NAEBALI SMO
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#63: (2008-05-15 15:25)
kako ko
lav u srcu (male, 48)
laf u dusi...samo i jedino zbog tebe...ali ti to vec znas...
#64: (2008-05-19 21:33)
kofer ljubavi............a "za ljubav treba imat dusu"
gollubiccca (female, 41)
Lepo je voleti,koliko se i osetiti voljenim
KAJTEZ

VIP
#65: (2008-05-20 10:38)
O LJUBAVİ

PRAVA LJUBAV SE STALNO OSJECA. Osjecanja se osjecaju samo povremeno, u situacijama koje procjenjujemo kao znacajne i vazne.

U PRAVOJ LJUBAVI NEMA KONFLIKATA I LJUTNJE. Ljubav je odnos bliskosti, a to znaci da se u njemu mora dozvoliti i izrazavanje ljutnje.

U PRAVOJ LJUBAVI NE SMIJE BITI RAVNODUSNOSTI. U odnosu bliskosti ima mjesta i za ravnodusnost.

PRAVA LJUBAV JE STALNA SRECA. Nemoguce je stalno osjecati bilo koju emociju, pa ni srecu.

U PRAVOJ LJUBAVI SEKS JE FANTASTICAN. Ljubav i seks su dvije sasvim razlicite pojave.

PRAVA LJUBAV JE "CISTA", DAKLE, LJUBAV BEZ SEKSA. Seks je prirodan nacin izrazavanja stvarne ljubavi.

SAMO JEDNOM SE LJUBI. Ne samo da se u zivotu moze voljeti vise puta, nego ne prakticno i nemoguce voljeti samo jedanput.

PRAVA LJUBAV TRAJE DO KRAJA ZIVOTA. Vjernost je stvar odluke, ne stvar ljubavi.

PRAVA LJUBAV JE BEZUSLOVNA. Kada vas partner prihvati kao bice, to ne znaci da ce prihvatiti sva vasa ponasanja.

PRAVA LJUBAV CE VOLJENU OSOBU POTPUNO IZMIJENITI. Nikakva ljubav, ma koliko jaka bila, ne moze promijeniti licnost voljene osobe.

U LJUBAVI SE ZRTVUJE NAJVAZNIJE U ZIVOTU. Zrtva koja se prinosi kao dokaz ljubavi od osobe pravi "invalida" a ne partnera u ljubavi.

PRAVA LJUBAV JE NEPRESTALNA PAZNJA. Volim te i kada te ne gledam i kada gledam drugoga.

PRAVA LJUBAV JE POTPUNO PREDAVANJE DRUGOME. Drugome se treba samo pozajmljivati, a davati se treba samo sebi samom.

PRAVA LJUBAV JE POTPUNO RAZUMIJEVANJE. Bez konflikta nema upoznavanja, bez upoznavanja nema razumijevanja.

TELEPATIJA JE CESTA U PRAVOJ LJUBAVI. Medjusobno razumijevanje je posljedica razgovora.

PRAVA LJUBAV JE POTPUNA ISKRENOST. Iskrenost nikada nije potpuna.

PRAVA LJUBAV JE BOL. Ako se partner tako ponasa da osjecate jaku patnju, a i dalje ostajete u odnosu, onda je to prava glupost, a ne prava ljubav.

PRAVA LJUBAV JE POTPUNA RAVOPRAVNOST. U skladnim odnosima muskarac naredjuje o nekim stvarima, a o drugim naredjuje zena, a o trecim se dogovaraju.

MOZE SE VOLJETI SAMO JEDNA OSOBA. Moguce je voljeti dvije osobe istovremeno.

LJUBAV NE POSTOJI. Ljubav ne postoji samo za onoga ko ne zeli da je vidi.

STO JE LJUBAV VECA, VECA JE I LJUBOMORA. Ljubomora nije znak ljubavi, nego straha od gubitka ljubavi.

VRIJEDI SAMO ONAJ KO JE VOLJEN. Bez ljubavi prema sebi nema ljubavi prema drugima.

Zapamtite ovo: NAJLJEPSI TRENUTAK LJUBAVI NIJE KAD SE KAZE "VOLIM TE"... Potrudite se da voljenoj osobi pokazujete svojim postupcima da vam je stalo do nje. Budite mastoviti, ucinite neke sitne djetinjarije povremeno, radite makar na Sv. Valentina ono sto nikad ne biste: momci, napravite svojoj voljenoj njen omiljeni kolac i ispisite vasa imena po njemu. Djevojke, obacajte mladicu da cete sa velikim zadovoljstvom odgledati sa njim sledecu veliku utakmicu u vasem gradu - jednostavno, usrecite jedno drugo!

NEKA LJUBAV BUDE SMISAO I GLAVNA POKRETACKA SNAGA VASEG ZIVOTA
KAJTEZ (male, 39)
voli jer hrabri vole... a kukavice čekaju da budu voljeni
Please note: VIP members do not see advertising
#66: (2008-05-20 11:13)

Updated 1 time(s), Last update (Eugen Grafvajer) 2008-05-20 11:14

Eugen Grafvajer (male, 46)
Slow motion
#67: (2008-05-20 23:54)
....oćem hvala lepo o veliki poglavico ojgene grafvajere.....živeo karl maj ...aj živeli....
ca blues (male, 35)
#68: (2008-05-21 00:25)
Ko je imao nedovoljno ljubavi u zivotu,to nekako ovde ispliva -pa ipak se ne daju ,ne zele ljubav ,ni malo,bar trunku......lepu rec.......a sta fali?
gollubiccca (female, 41)
#69: (2008-05-21 01:05)
...ja sam imao malo ljubavi i teshko detinjstvo...prozor od dechje sobe mi je gledao na golubarnik...
Eugen Grafvajer (male, 46)
Slow motion
#70: (2008-05-21 01:16)
golubarnik ti i nije los prizor.......ima gorih....... Golubi su ,inace pitomi za razliku od drugih divljih zivotinja.
gollubiccca (female, 41)
total: 234, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 24
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis