Romance Cafe forums

All forums

Podseti me šta to beše ljubav  

views: 7410, replies: 256
total: 256, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 26
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-24 11:29
POMOZİ TE Mİ !!!!!!
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
page: 8
gollubiccca
#71: (2008-05-21 01:19)
nego,ovde je tema da se setimo sta tooooo bese ljubav?capito?
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
#72: (2008-05-21 11:15)
Ponekad ne vidimo da nas neko stvarno voli i kad shvatimo bude kasno,a mozda i nikad ne shavtimo.Vecina ne shvata koliko je kratak zivot i koliko ustavri vredi jedan dan proved sa voljenom osobom.Poigravaju se tudim osecanjima a posle se kaju ili jos gore,nikad se ne pokaju.Treba voleti svaki dan sve vise i vise,ne postoji granica u ljubavi,ne postoji lepsa sila na svetu od ljubavi,ne postoji nista cistije,iskrenije i cednije od ljubavi.
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
fer

VIP
#73: (2008-05-21 12:07)
... ili haluciniram ...
ili sam ovo vec prochitala na ... ("um(r)ete li da iskazhete ... " ) ????

Kaj
priznaj
... zaigrao SiSe il' zabrojao ... kaj ne ?
______
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#74: (2008-05-21 12:12)
KAJTEZ

#4: (21.05.2008. 11:16)

UMETE LI DA ISKAZETE LJUBAV,KAD JE OSETITE?

Ponekad ne vidimo da nas neko stvarno voli i kad shvatimo bude kasno,a mozda i nikad ne shvatimo.Vecina ne shvata koliko je kratak zivot i koliko ustavri vredi jedan dan proved sa voljenom osobom.Poigravaju se tudjim osecanjima a posle se kaju ili jos gore,nikad se ne pokaju.Treba voleti svaki dan sve vise i vise,ne postoji granica u ljubavi,ne postoji lepsa sila na svetu od ljubavi,ne postoji nista cistije,iskrenije i cednije od ljubavi.

da utvrdimo gradivo
Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
Gandalf

VIP
#75: (2008-05-21 16:07)
KAJTEZ: Ponekad ne vidimo da nas neko stvarno voli i kad shvatimo bude kasno,a mozda i nikad ne shavtimo.Vecina ne shvata koliko je kratak zivot i koliko ustavri vredi jedan dan proved sa voljenom osobom.Poigravaju se tudim osecanjima a posle se kaju ili jos gore,nikad se ne pokaju.Treba voleti svaki dan sve vise i vise,ne postoji granica u ljubavi,ne postoji lepsa sila na svetu od ljubavi,ne postoji nista cistije,iskrenije i cednije od ljubavi.

...uhvacen si u prepisivanju...za to ide slaba ocena...sedi...1...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
samsasvimsam
#76: (2008-05-21 16:10)
grobaru nemoj mu zamerati

Updated 1 time(s), Last update (samsasvimsam) 2008-05-21 16:11

samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
Usnula

VIP
#77: (2008-05-23 14:27)
... UtucHena sa uzHasnom glavoboljom i opravdanim besom pokusHaja neopravdanog nasamarivanja... lezHim i razmisHljam o Ljubavi... sebicHno, generalno... kako god... I zove, kao da je znao, osetio... a mozHda i jeste... KazHu da se prave Ljubavi uvek medjusobno prepoznaju a disHu plucima onog drugog, i dusHa im ima isti vibe... Elem... zove, kako si... sHta ima novo... Neka nova Ljubav na pomolu... Ne, rekoh... nisam raspolozHena... Pita mozHe li da pomogne... Ne na zHalost... bol za tobom je i dalje prisutna, jenjava, ali ne onako kako bih zHelela, ne onom brzinom kojoj sam se nadala... ne zHelim susret... Ostavi me... Pusti me da zHivim kako umem, kad ne mogu kako zHelim...
"Ali ja te i dalje volim... i ne znam gde je levo, i ne umem visHe da prepoznam zHice na gitari... i boli... kao i jucHe... i pre 3 meseca... i onoga dana kad sam shvatio sHta je Ljubav..."
PlacHem...
"Nemoj... i da odem na kraj sveta, uvek cu te voleti..."
Prekidam vezu... ne zHelim visHe da osetim tu bol... Nikad visHe... Neke rane nikad ne zacele...

I podsetio me je sHta to besHe Ljubav... i disHem njegovom dusHom... opet...
Usnula (female, 35)
... produzhi dalje... :]
pegi_64

VIP
#78: (2008-05-23 15:16)
Što voleeeem..... kad' znam šta 'oću...

Updated 1 time(s), Last update (pegi_64) 2008-05-23 15:25

pegi_64 (male, 44)
ne bih ovaj put o tome
samsasvimsam
#79: (2008-05-23 16:00)
lakse je bilo odbraniti jugoslaviju od amerikanaca i rusa nego tita od jovanke.missim koja je to ljubav bila
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
gollubiccca
#80: (2008-05-28 21:35)
ljubav je svuda-ljudi se ne daju......mislim na ljubav generalno..a nas cini boljim,lepsim i .......... e, da pokazemo ljubav(mi srbi), to nam bas i ne ide......mislim na sve.neko i ume,malo ih je,,ljudi se cuvaju, valjda moramo.....vreme danas?....cudo -svaka cast ko se uklapa ,zivimo ,osecamo i.....nek ide zivot........ Ljubav je lepa-definitivno nam pokazuje da smo zivi.
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
total: 256, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 26
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis