Kad stanete ispred ogledala, sta vas najvise od izgleda iznervira, a cemu se divite? Sta bi najradje promenili? Isto tako i od osobina, losih navika...sta bi najradije iskorenili kod sebe? A sta smatrate svojom vrlinom?
eto, i dalje sam extra (samo)zadovoljna.... Baš sam super zadovoljna što sam isključila mobišu i nastavila da spavam Da, da, kupovina se sama obavila, ručak se sam stavio, veš se sam oprao... tako da ja , mirne duše, mogu da meračim ovu kaficu i blenem ovdI u ekran.... I sutra i prekosutra imam goste na ručku, a koje ću da im skuvam Ma, zar je to bitno, ionako ću se opet uspavati
Svaka boja ima svoje značenje. To verojatno već znate. Ali znate li da boje imaju i terapeutsko delovanje?!
Evo nekoliko saveta. Osjećate li se usamljenima ili vam je taj dan potrebno osetiti ljubav obucite odeću i okružite se zelenom bojom.
Ako ste umorni i iscrpljeni žuta će vas osnažiti, a crvena će uticati na vašu vitalnost.
Crna boja pomoći će vam da se drugima predstavite kao vođa, a bela će vas osloboditi od negativnih misli i osećaja depresije.
Narančasta će poboljšati vašu kreativnost i odnose s drugima, dok će vas plava potaknuti na iskrenost, na vas će uticati tako da ćete lakše govoriti, ali i uvideti govore li drugi istinu.