Romance Cafe forums

All forums

Da li je i ljubomora ljubav?  

views: 2685, replies: 100
total: 100, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
KAJTEZ

VIP
#1: 2008-04-26 16:48
Poznato je da ljubomora postoji isto toliko koliko i ljubav.
Da li je po vama to sastavni dio jedne ljubavi ili???
KAJTEZ (male, 39)
voli jer hrabri vole... a kukavice čekaju da budu voljeni
page: 6
#51: (2008-05-04 19:24)
Ljudi su živeli haremskim načinom života, kao i recimo kokoši ( jedan petao na desetak koka, a ako ima još koji petao u dvorištu taj isti može tu da ostane ali nikako ne sme da zaskaće jer tada dobija batine. Osim u slućaju da on postane dominantan ili na kvarno, kada dominantni nije u blizini ). Isto takva je i ljutska genetika i ljubomora je potekla od čuvanja svoga harema, sigurnosti sopstvene genetske reprodukcije. Kod žena je ljubomora sličnog karaktera ali se više oslanja ( u podsvesti ) na sigurnost svoga dominantnog.
Ovo nisu moje misli, samo sam ukratko pokušao da prepričam emisije na ovu temu koje sam gledao više puta, a naučno su potkovane.
zojaks (male, 30)
Vreme je vrlo lepo, relativno i posve kratko. Kako ga iskoristiti?
#52: (2008-05-06 01:38)
PUSTI HAREM...... AKO HOCES IDI.............NEGO NASE SRCE KAKO ONO REAGUJE,...................?
gollubiccca (female, 41)
ljubav nas odrzava,treba je negovati
#53: (2008-05-06 01:42)
Ljubomoru osecaju oni koji misle da ima boljih od njih samih... posesivnost je sasvim nesto drugo...
Nebojsa044 (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
#54: (2008-05-06 09:08)
A I TI .............KOJI MISLE DA IMA BOLJI OD NJIH SAMOH SU SUJETNI..............OPET SE VRATISMO NA TO DA JE TO RAZLICITO ZA SVKOGA-OSECAJ, TUMACENJE............SHVATANJE LJUBOMORE..............SAMO OSECAJ BOLI JE ISKREN.............. A OSTALO......NE BIH OPET O TOME......

Updated 1 time(s), Last update (gollubiccca) 2008-05-06 09:10

gollubiccca (female, 41)
#55: (2008-05-06 10:38)
Ljubav je poezija, umetnost..........sve ostalo je vaganje/...............
gollubiccca (female, 41)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#56: (2008-05-06 10:42)
Golubice a sta je za tebe ljubomora?
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
#57: (2008-05-06 10:48)
vec sam pisala .......ali ako nisi videla da ponovim....................samo kad te boli.......u stomaku , i u grudima..............kad pomislis na voljeno bice.........................i ............grc.......umisljanje...........jer volis, kad ne volis ...........naravno to ne osecas.............jel i ti mislis tako
gollubiccca (female, 41)
#58: (2008-05-06 10:49)
BUKOWSKY (male, 46)
Slow motion
#59: (2008-05-06 10:51)
Bukowski, smesno............a i sve nasmeja tvoja individua?
gollubiccca (female, 41)
#60: (2008-05-06 10:51)
I ja sam vec napisala sta je ljubomora,zasto ti malo ne citas ,osim sto pises....
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
total: 100, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis