Romance Cafe forums

All forums

Ima li jos onih starih, treperenja...?  

views: 1686, replies: 65
total: 65, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-29 22:23
ima li jos ljudi koji se ne plase da pokazu sebe , ali sebeeeeeeee........bez straha u odnosu na danasnje vreme...........nisi u fazonu ako si romantik....? molim Vas kazite mi sta mislite..?
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
page: 4
#31: (2008-07-18 20:52)
Gazda , ovo ostavi za naredna pokolenja , molim te ....
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#32: (2008-07-18 20:53)
gollubiccca: dobro dosta o erotivnim tackama-ja Vas stvarno pitam da li u nasim godinama ima ljubavi..........tj zaljubljenosti...za pocetak... do skora sam imala stav................a vise nema................recite mi osim sex-a ko svako moze da ima kad hoce............ima li ko nade u prijateljsatvo uz sex?

prevazisla je samu sebe
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#33: (2008-07-18 21:06)
Ne postoje godine koje su odredjene za ljubav...naravno da ima nade da muskarac sa kojim si imala seks postane i tvoj prijatelj...eeeeeeee...to je vec LjUBAV! Vjeruj u nju, ali nemoj sputavati svoja treperenja...Covijek nije svijestan koliko mu je malo potrebno da bi treperio kao struna, ali potrebne su ruke koje vole, srce koje voli... Ne gubi nikad nadu!
dreams (female, 24)
Snivaj! Sanjam.
#34: (2008-07-18 21:44)
"srce je moje violina,sto ga diras, kad ne znas da sviras"
INSOMNIE 32 (female, 34)
#35: (2008-07-19 00:44)
INSOMNIE 32:
gollubiccca: dobro dosta o erotivnim tackama-ja Vas stvarno pitam da li u nasim godinama ima ljubavi..........tj zaljubljenosti...za pocetak... do skora sam imala stav................a vise nema................recite mi osim sex-a ko svako moze da ima kad hoce............ima li ko nade u prijateljsatvo uz sex?

prevazisla je samu sebe

Kako sam ovo propustiJoJ...

Golubice mila,dok je sex-a i prijateljstva će biti... Nemoj da gubiš stav,daj da ga ispravimo ako ti je do bludničenja (tako prijatelji zovu sex posle sexa) il' si ga pogubila...

Il' je došlo vreme da drugog stava do tvog i nema... Jbg kad sam vam ja pričao da će se to nuditi niko mi verovao nije...
NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2008-07-19 01:06)
ustreptah i odoh u noc
INSOMNIE 32 (female, 34)
#37: (2008-07-19 02:53)
Sto si stariji to vise treperis....
Svi matori trepere....
DAJMONION (female, 35)
Da cu u po reci stati,da se necu osvrtati....Nikada....
#38: (2008-07-19 09:33)
Drktimo...
NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
#39: (2008-07-21 05:04)
.......nisi u fazonu ako si romantik....?

...tužna priča el este...a????....

....jaooo kako ja drhtavoo ooo treperiimmmm .....ko mesec na nebu tamnom...
ca blues (male, 36)
gollubiccca
#40: (2008-08-05 20:38)
INSOMNIE 32:
gollubiccca: dobro dosta o erotivnim tackama-ja Vas stvarno pitam da li u nasim godinama ima ljubavi..........tj zaljubljenosti...za pocetak... do skora sam imala stav................a vise nemam...............recite mi osim sex-a koji- svako moze da ima kad hoce............ima li koga sa nekim drugacijim misljenjem?

prevazisla je samu sebe

mogu ti reci i da jesam-i vrlo se lepo osecam
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
total: 65, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis