Romance Cafe forums

All forums

Kako da ga zaboravim?  

views: 528, replies: 17
total: 17, displayed: 10, page: first page  1  2 next page last page of 2
#1: (2008-04-30 12:22)
Kako da ga zaboravim?
Pocela sam s njim skroz neozbiljno..Nisam planirala nikakwu ozbiljniju wezu,a jos manje da cu se toliko zaljubiti..Ipak..desilo se..Zavoljela sam ga..On kao da je to osjetio,postao je hladan,poceli smo da se udaljavamo..A ja sam suvise ponosna da bih mu rekla sta me muci..I tako-on je raskinuo..Od tad je proslo 4 mjeseca,widjam ga swaki dan,glumim da mi je swejedno i da mi nikad nije znacio!A on..kako-kad..nekad je skroz hladan,a nekad.. Nismo se dugo culi,i onda me skoro zwao,skoro da me pitao da se pomirimo!A onda opet hladan..Ne jawlja se..Bili smo na rodj.zurci kod zajednickog druga,on pijan prilazi,pita me da igramo,ja ga odbijem(ne pitajte me zasto,jer ne znam),a on onda citawo wece igra s drugim curama,ljubi se s njima..piiiiiih...I tako sam odlucila da ga zaborawim..Samoo ne znam kako??Nadam se da ce mi neko pomoci..
Wild angel (female, 18)
#2: (2008-04-30 12:34)
Kako da ga zaboravim?

dragi andjele
evo resenja
samo se ti javi meni i sve cemo zajedno da resimo
s ljubavlju tvoj Perica
topalovici (male, 32)
nemam pojma zasto sam se uopste i prijavio ali vreme ce pokazati svoje
gagic

VIP
#3: (2008-04-30 12:34)
Kako da ga zaboravim?
Vilozovsko pitanje - da li da kakis ili ne?

gagic (male, 35)
you can't always get what you want
NENA412
#4: (2008-04-30 12:35)
Kako da ga zaboravim?
da ne bi gubili opet vreme naj bolje da ti ga odmah izbijemo iz glave

al nichu kao pechurke
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
#5: (2008-04-30 12:40)
Kako da ga zaboravim?
Niko se ne zaboravlja dok neko drugi ne pocne da se pamti...

A i ljudi kada su sami i nemaju koga da pamte osim poslednjeg koji tako nicim izazvan i ni kriv ni duzan postaje nezaboravan
Nebojsa044 (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2008-04-30 13:21)
Kako da ga zaboravim?
Nebojsa044 da znas da si u prawu.. Ali postoji jedan problemcic.. Swe momke s njim uporedjujem..A ne mogu da budem s nekim drugim,a da mislim na njega..
Wild angel (female, 18)
#7: (2008-04-30 13:21)
Kako da ga zaboravim?
na sledecoj zurci nadji ti nekog za ljubljenje...
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
#8: (2008-04-30 13:24)
Kako da ga zaboravim?
Xaxa..dobar predlog..Ma ne bih pala toliko nisko..to sto je on radio je jadno..
Wild angel (female, 18)
#9: (2008-04-30 13:28)
Kako da ga zaborawim???...
Wild angel: Nebojsa044 da znas da si u prawu.. Ali postoji jedan problemcic.. Swe momke s njim uporedjujem..A ne mogu da budem s nekim drugim,a da mislim na njega..

Bilo bi glupo da nisam u pravu..Slusaj mene radi kako hoces..
Ne cudi sto uporedjujes,ali kada naletis na nekog boljeg ti ces poceti da mislis i o njemu,pa onda bar imas izbor...

Mada ako druge gledas u kontextu koliko 'jadne' stvari moze da ti radi onda ce mozda i ostati neprevazidjen,ali ne znam u cemu samo... Ne vrednuj ljude po bolu koji slucajno mogu da ti naprave,jer onda ces pravog zaobici samo tako...

Ne dozvoli da se na tebe odnosi... sto on gori ti ga sve vise volis...
Nebojsa044 (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
#10: (2008-04-30 13:34)
Kako da ga zaboravim?
Ne znam zbog cega,ali to je uwijek tako! Ne znam zbog cega ga jos uwijek wolim,stwarno,kad ne zasluzuje da ga pogledam..Pa..sta mi predlazes?..
Wild angel (female, 18)
total: 17, displayed: 10, page: first page  1  2 next page last page of 2
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis