Romance Cafe forums

All forums

Forumaška zavisnost  

views: 7658, replies: 239
total: 239, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 24
#1: (2008-05-03 09:38)
Forumaška zavisnost
Da li vam se nekad desilo da odmah po ustajanju prvo upalite kompjuter i uđete na vama dragi forum da vidite da li ima novih pp i koliko njih se usudilo da prepravi ili dopuni jako važnu misao koju ste pred spavanje osmislili i postovali.
Krmeljive oči, još nenaviknute na dnevno svetlo već su na jako važnom zadatku.

Kakav divan osećaj je kada vam monitor poželi dobro jutro. Napolju je lep sunčan dan ali, koga to interesuje. To samo može da vam smeta i brže bolje navlačite žaluzine da bi slika na monitoru bila oštrija i jasnija, bez senki iz spoljnog sveta.

Pregledate važne teme od kojih vam život znači. Neverovatno. Niko vam se nije suprotstavio, niko opsovao.
Da li je moguće da ste naprasno omekšali i omanuli u taktici.
A da ipak pošaljete post sa oštrim upozorenjem da takvo ponašanje više nećete tolerisati.

Razmišljate o ideji da pošaljete nekoliko pp poruka svojim istomišljenicima iz kritiku da od njih niste očekivali toliku tolerantnost po tako važnim pitanjima. Možda je bolje ne brzati već još malo razmisliti. Sine vam ideja da ste vi možda postali predmet zavere pojedinih nickova koji očekuju da pogrešite i da vas onda dokrajče.

Sedate za tastaturu. Dlanovi se znoje, mozak vam radi na ivici svojih mogućnosti ... vreme leti a vi još nemate ideju. Upsss ... kafa. Otrčite u kuhinju i vidite da je voda u džezvi za kafu uvrila. Gde baš sad kada je toliko bitno da se ne nervirate i ostanete staloženi.

Ponovo sedate za tastaturu, još sekund razmišljanja nije na odmet i ... bingo ... ideja je rođena.

"Ti smradu jedan ne možeš tako da mi se obraćaš. Idiote nevaspitani, prvo nauči da brišeš d...pa mi se javi. Y...... vas sve tako pametne na gomilu ... i tebe i tvoje g..... koji te podržavaju. Ma boli me q..... da li će me banovati, nezasita ..."

Mnogo je bre težak ovaj forumaški život - citiram mog dragog druga, nick Aleksijus nece se ljutiti znam

Updated 3 time(s), Last update (moderator) 2008-05-04 00:48

Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
#2: (2008-05-03 10:14)
Forumaška zavisnost
pa ja to prvo i uradim...
msm... nije bash da se toliko preznojavam i sl. ali...

Updated 1 time(s), Last update (black_one) 2008-05-03 10:19

black_one (female, 23)
give a bite of mmm to me, and I give a bite of mmm to you...:P
#3: (2008-05-03 11:08)
Forumaška zavisnost
Procitam tako neke postove i osetim da nisu
moji.Mislim super su,to nisam bio ja!Krenem da pisem!O cemu ja da pisem.Citam o tome koliko
su zene spremne da trpe da bi bile voljene!Ili ti daju dozvolu da ih volis!Cesto se boje svojih
osecanja.To im dodje ko neka postapalica.
I tako nisam ja zavisan od foruma.Ja sam rob
pozude!Pozuda ili ljubav?Ljubav je deo pozude.
Prema tome pozuda je kompleksnija.Ne,nije
obrnuto.Jer ljubav je komplementarna,pozuda
je jedinstvena i velicanstvena!

Updated 1 time(s), Last update (chovek) 2008-05-03 11:10

chovek (male, 45)
nisam jedini!
#4: (2008-05-03 11:31)
Forumaška zavisnost
Ne mogu da verujem
Ovo sam pisao pre godinu dana. Ratovao sam na jednom forumu sa neistomišljenicima, toliko navučenim na forume da je to postala bolest. Pa zamislite, udata žena, dvoje dece, muž stalno na putu, za manje od 8 meseci ubije preko 25.000 postova. Dobro sam napisao .. dvadesetpethiljada. Pri tom stigne da se bavi decom, da ih isprati i dočeka iz škole, spremi im sve što spada pod 'ol inkluziv' (po srpski).
// Ja kažem - to je za Ginisovu knjigu rekorda.
// Neki drugi kažu - to je za psihijatra.

Kome verovati ?
Aleksijus (male, 50)
#5: (2008-05-03 13:06)
Forumaška zavisnost
Primecujem znake ovisnosti...nebitno kako je nastala.
Ali lek dolazi brzo,pocinjem da radim,tako da vremena za to da mi ekran pozeli dobro jutro nece biti.
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2008-05-03 13:13)
Forumaška zavisnost
Sreća u nesreći je bila činjenica da nisam imala komp kod kuće.. do pre nekih godinu-dve dana. A sa druge strane na poslu sam mogla kada i koliko hoću na istom da visim. I iz tog ugla učestvovanja bila sam periferni igrač koji tek ponekad uskoči u suštinu dešavanja.

Danas kada imam komp i neograničen net čak i od kuće, više me privlači da izvučem nekoga iz te glupe plastične kutije i da odemo na kafu.

Komp ujutru uključujem samo da bih pustila muziku i NIŠTAAA više. Koji bre net ili forum pre prve jutarnje kofi na mojoj terasi??? A taj se internet još nije rodio koji bi me od toga odvojio!

Um pah pah je rekao svoje!

Updated 2 time(s), Last update (kisna glista) 2008-05-03 13:15

kisna glista (female, 29)
Namrčilo se nebo iznad Zemuna kao da će.....
fer

VIP
#7: (2008-05-03 13:50)
Forumaška zavisnost

ja sam ovis-nick .

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
KAJTEZ

VIP
#8: (2008-05-03 13:54)
Forumaška zavisnost
Plava ptica: Primecujem znake ovisnosti...nebitno kako je nastala.
Ali lek dolazi brzo,pocinjem da radim,tako da vremena za to da mi ekran pozeli dobro jutro nece biti.

BOZE KOLKO Sİ İSKRENA!DİVİM SE
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#9: (2008-05-03 20:51)
Forumaška zavisnost
Uh Ybt...Bolje da si nekima shamar opalila nego shto si ovu temu postavila
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
sneza67

VIP
#10: (2008-05-03 21:08)
Forumaška zavisnost
zavisna...u toku dana bar jednom moram da prosvrljam po sajtovima ovog tipa...
ako nisam ovde e onda zaista radim, ili nisam blizu pc-ja
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
total: 239, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 24
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis