Romance Cafe forums

All forums

Forumaška zavisnost  

views: 7467, replies: 239
total: 239, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 24
Post #1, page: 1
#1: 2008-05-03 09:38
Forumaška zavisnost
Da li vam se nekad desilo da odmah po ustajanju prvo upalite kompjuter i uđete na vama dragi forum da vidite da li ima novih pp i koliko njih se usudilo da prepravi ili dopuni jako važnu misao koju ste pred spavanje osmislili i postovali.
Krmeljive oči, još nenaviknute na dnevno svetlo već su na jako važnom zadatku.

Kakav divan osećaj je kada vam monitor poželi dobro jutro. Napolju je lep sunčan dan ali, koga to interesuje. To samo može da vam smeta i brže bolje navlačite žaluzine da bi slika na monitoru bila oštrija i jasnija, bez senki iz spoljnog sveta.

Pregledate važne teme od kojih vam život znači. Neverovatno. Niko vam se nije suprotstavio, niko opsovao.
Da li je moguće da ste naprasno omekšali i omanuli u taktici.
A da ipak pošaljete post sa oštrim upozorenjem da takvo ponašanje više nećete tolerisati.

Razmišljate o ideji da pošaljete nekoliko pp poruka svojim istomišljenicima iz kritiku da od njih niste očekivali toliku tolerantnost po tako važnim pitanjima. Možda je bolje ne brzati već još malo razmisliti. Sine vam ideja da ste vi možda postali predmet zavere pojedinih nickova koji očekuju da pogrešite i da vas onda dokrajče.

Sedate za tastaturu. Dlanovi se znoje, mozak vam radi na ivici svojih mogućnosti ... vreme leti a vi još nemate ideju. Upsss ... kafa. Otrčite u kuhinju i vidite da je voda u džezvi za kafu uvrila. Gde baš sad kada je toliko bitno da se ne nervirate i ostanete staloženi.

Ponovo sedate za tastaturu, još sekund razmišljanja nije na odmet i ... bingo ... ideja je rođena.

"Ti smradu jedan ne možeš tako da mi se obraćaš. Idiote nevaspitani, prvo nauči da brišeš d...pa mi se javi. Y...... vas sve tako pametne na gomilu ... i tebe i tvoje g..... koji te podržavaju. Ma boli me q..... da li će me banovati, nezasita ..."

Mnogo je bre težak ovaj forumaški život - citiram mog dragog druga, nick Aleksijus nece se ljutiti znam

Updated 3 time(s), Last update (moderator) 2008-05-04 00:48

Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
page: 5
#41: (2008-05-06 11:40)
Forumaška zavisnost
TVOJE JE DA IMAS SVOJE MISLJENJE.........,A STA JE TO STVARNO...........NO COMMENT
gollubiccca (female, 41)
ljubav nas odrzava,treba je negovati
#42: (2008-05-06 11:41)
Forumaška zavisnost
...ybt, koji sam ja ovisnik...ae, pozz...
BUKOWSKY (male, 46)
Slow motion
pegi_64

VIP
#43: (2008-05-06 12:09)
Forumaška zavisnost
samsasvimsam

ajde danas je praznik valjda si se snasao za razanj da ispeces neko prasence ili ces nesto drugo staviti kako si ti to onda meni rekao

Nedorađeni,šta ti treba da glancam forum s tobom,da dokazuješ nepismenost i neartikulisanost(kad' pomenu Party-ja ,mutavost) koja je svima, bar ovde dobro poznata.
''Đes' poš'o s golom guzicom međ ' pijane Turke??''

Za razanj ti već rekoh,neka nedelja ,Ada,publika plaćen put,klekneš i proveriš....obrisaće te oko usta ne boj se.

p.s.Pročitaj svoj post na Yugonostalgiji,upišaćeš se il' od muke il' od smeha. .......
pegi_64 (male, 71)
ne bih ovaj put o tome
samsasvimsam
#44: (2008-05-06 12:13)
Forumaška zavisnost
matori bolje razmislja o sebi a ne vec o drugima.primio si se kao bas poprilicno.ajde reci konkretno sta imas protiv mene?nesto licno ili ces na pvt.da iznesemo cinjenice ovde?a?sta mislis?

ja da sam na tvom mestu vec bi razmiljao o vijagri
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
pegi_64

VIP
#45: (2008-05-06 12:18)
Forumaška zavisnost
O'š u ovu nedelju.... a i Buki je tu...biće navijači, zastave,čegrtaljke i videćemo činjenično stanje!
pegi_64 (male, 71)
ne bih ovaj put o tome
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
samsasvimsam
#46: (2008-05-06 12:23)
Forumaška zavisnost
vidi se da si ovisan o forum
pegi_64

VIP
#47: (2008-05-06 12:25)
Forumaška zavisnost
O'š il' ne'š ,da šaljem pare za put,utvrđujemo činjenično stanje?

Updated 1 time(s), Last update (pegi_64) 2008-05-06 12:27

pegi_64 (male, 71)
ne bih ovaj put o tome
samsasvimsam
#48: (2008-05-06 12:28)
Forumaška zavisnost
kazem ti sa ebacima ovaca ne zelim posao da imam a narocito sa cacanima jer me podseca na sranju ilica
pegi_64

VIP
#49: (2008-05-06 12:39)
Forumaška zavisnost
To shvati kao zabavu.....blowjob
pegi_64 (male, 71)
ne bih ovaj put o tome
KAJTEZ

VIP
#50: (2008-05-07 09:39)
Forumaška zavisnost
Beograd -- Razvoj tehnologije doneo i pojavu novih oblika zavisnosti, od računara i Interneta.

Odskora i u Beogradu postoji savetovalište za lečenje tih zavisnosti. Stručnjaci kažu da do zavisnosti dolazi ako se svakodnevno provodi više od četiri sata slobodnog vremena uz računar. Osim toga, tu je i česta pojava zamene realnog sveta kompjuterskim. Tada sajber-život nije uključen u stvarni život, a viđanje s prijateljima se zamenjuje komunikacijom putem računara.

Zahtev igrača video igara za još samo jedan minut za kompjuterom lekari porede sa alkoholičarem koji ostavlja piće čim popije još jednu čašicu, a često ne mogu da prestanu sa igrom na određeno vreme jer ta pauza kod njih izaziva nemir.

Depresija, nesanica, teškoće pri koncentraciji i pamćenju, problemi s vidom i kičmom neke su od mogućih posledica kompjuterske zavisnosti. Defektolog savetovališta Entera Milan Radovanović kaže da je terapija slična tretmanu ostalih oblika zavisnosti, ali ne mora da sadrži uzdržavanje od rada za računarom. "Dosta poziva je bilo, i moram reći čak i par poziva gde ljudi misle da možda nije šala, pa zovu da provere. Takođe je bilo i ljudi kod kojih se zavisnost još nije oformila, ali gde postoji mogućnost da se oformi, pa su zvali zbog preventivnog rada. Takođe, roditelji često zovu za svoju decu jer se plaše da to ne preraste u zavisnost oošto je razlika štetne upotrebe i zavisnosti mala", objašnjava Radovanović.

Iako bez tehnologije danas praktično ne može da se živi, korisnicima se preporučuje umereno korišćenje. Roditeljima se savetuje da kontrolišu vreme koje njihova deca provode za računarom, a samo u najtežim slučajevima pristupa se lečenju kompjuterske zavisnosti, uz adekvatnu psihoterapiju i pomoć porodice.

PTİCO LECİ NOGU STO PRE ............................NE POMAZE Tİ Nİ VAKCİNACİJA
KAJTEZ (male, 39)
voli jer hrabri vole... a kukavice čekaju da budu voljeni
total: 239, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 24
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis