Romance Cafe forums

All forums

Forumaška zavisnost  

views: 7635, replies: 239
total: 239, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 24
Post #1, page: 1
#1: 2008-05-03 09:38
Forumaška zavisnost
Da li vam se nekad desilo da odmah po ustajanju prvo upalite kompjuter i uđete na vama dragi forum da vidite da li ima novih pp i koliko njih se usudilo da prepravi ili dopuni jako važnu misao koju ste pred spavanje osmislili i postovali.
Krmeljive oči, još nenaviknute na dnevno svetlo već su na jako važnom zadatku.

Kakav divan osećaj je kada vam monitor poželi dobro jutro. Napolju je lep sunčan dan ali, koga to interesuje. To samo može da vam smeta i brže bolje navlačite žaluzine da bi slika na monitoru bila oštrija i jasnija, bez senki iz spoljnog sveta.

Pregledate važne teme od kojih vam život znači. Neverovatno. Niko vam se nije suprotstavio, niko opsovao.
Da li je moguće da ste naprasno omekšali i omanuli u taktici.
A da ipak pošaljete post sa oštrim upozorenjem da takvo ponašanje više nećete tolerisati.

Razmišljate o ideji da pošaljete nekoliko pp poruka svojim istomišljenicima iz kritiku da od njih niste očekivali toliku tolerantnost po tako važnim pitanjima. Možda je bolje ne brzati već još malo razmisliti. Sine vam ideja da ste vi možda postali predmet zavere pojedinih nickova koji očekuju da pogrešite i da vas onda dokrajče.

Sedate za tastaturu. Dlanovi se znoje, mozak vam radi na ivici svojih mogućnosti ... vreme leti a vi još nemate ideju. Upsss ... kafa. Otrčite u kuhinju i vidite da je voda u džezvi za kafu uvrila. Gde baš sad kada je toliko bitno da se ne nervirate i ostanete staloženi.

Ponovo sedate za tastaturu, još sekund razmišljanja nije na odmet i ... bingo ... ideja je rođena.

"Ti smradu jedan ne možeš tako da mi se obraćaš. Idiote nevaspitani, prvo nauči da brišeš d...pa mi se javi. Y...... vas sve tako pametne na gomilu ... i tebe i tvoje g..... koji te podržavaju. Ma boli me q..... da li će me banovati, nezasita ..."

Mnogo je bre težak ovaj forumaški život - citiram mog dragog druga, nick Aleksijus nece se ljutiti znam

Updated 3 time(s), Last update (moderator) 2008-05-04 00:48

Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
page: 6
fer

VIP
#51: (2008-05-07 11:06)
Forumaška zavisnost
Kao da su mene "nacrtali" ...

Ali ...
meni je baš lepo
... i ta mi ovisnost baš godi.

To je nešto sa čim umem da se pomirim ...
kao i sa cigaretama.
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
samsasvimsam
#52: (2008-05-07 16:30)
Forumaška zavisnost
zavisnost?sedis ovde po ceo dan i trabunjas.pametna ona ptica
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
KAJTEZ

VIP
#53: (2008-05-07 16:43)
Forumaška zavisnost
Fer nedaj boze da i tvoja noga nije povrecena ?
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
samsasvimsam
#54: (2008-05-07 19:35)
Forumaška zavisnost
sta znaci kad ptica zaleci rane
#55: (2008-05-07 20:08)
Forumaška zavisnost
Kaj,bio si i vise nego opsiran, ..............da to je to ........ljudi cesto misle ...ma to se meni nece desiti.......i eto ih ........tu su........a zavaravaju se............svaki covek moze u svemu da pogresi.......a koliko shvati na vreme......e, to je vec uspeh...............a tek onda -trud a nasi forumci .....i nisu bas svi iskreni...........

Updated 1 time(s), Last update (gollubiccca) 2008-05-07 20:10

gollubiccca (female, 41)
nobody deserve one single tear
Please note: VIP members do not see advertising
#56: (2008-05-07 21:03)
Forumaška zavisnost
Cek,cek polako momci ovde su dve ptice Plava ptica i Goollubiccca,pa kad spomenete pticu ja ne znam na koju od nas dve mislite.

Kajtez ,eto da ne brines danas sam ceo dan posvetila lekarima i svojoj povredjenoj nogici,i jedva cekam da se ovo bolovanje zavrsi. A kad zalecim rane znacu za bolje dane.....zivot je napolju,van ovog ekrana.
Ipak i virtuelni svet je deo njega u vecoj ili manjij meri,kako za koga.

Ovisnici ili ne.... sloboda izbora postoji.,pa je postujte.

Pusenje je zabranjeno, a ja eto nemam namere da se odreknem cigareta.
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
fer

VIP
#57: (2008-05-07 21:05)
Forumaška zavisnost
KAJTEZ: Fer nedaj boze da i tvoja noga nije povrecena ?

Ti nisi znao ?
Ja nemam noge.
Tako da ............... !

____

Updated 1 time(s), Last update (fer) 2008-05-07 21:06

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
samsasvimsam
#58: (2008-05-09 13:50)
Forumaška zavisnost
dosao sam samo malo da uzmem miris foruma i odoh
KAJTEZ

VIP
#59: (2008-05-09 14:55)
Forumaška zavisnost
Plava ptico od kad nisi bila u realni svet pa dokle to bolovanje pobogu ...... ubite samoca a staces "sloboda izbora postoji.,pa je postujte" dobro si to rekla.
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#60: (2008-05-11 09:40)
Forumaška zavisnost
Najbolje je ukinuti internet kod kuće. Majke mi. Onda se sav posao odradi na poslu i to se žuri žuri žuri da se ne bi ostalo duže. Ma 'fala njima što će da mi plate.. ali neka 'fala. Pa kad dođem kući, mogu da uključim kompišku zbog muzikice i to je to. I onda kakva zavisnost? Doziram kao deci televiziju i igrice (tako su moji meni.. i eto kakva žena od mene ispade Anti zavisnik foruma! ). Pa kad više ne mogu da se svrtim kod kuće, samo spakujem pinkle i pravac Dunavski kej. Pa da vidiš šta ti je život! Otvorena diskusija u Staroj kapetaniji oko toga da li je Dunav naras'o ili opao. I da li je onim ljudima preko reke milina što imaju kućice u žbunju ili nije. A tek kad se dohvatimo nijanse Dunava.... eeeeee....

Ta forumska zavisnost... Sve je to propaganda.. Jeste, jeste...
kisna glista (female, 29)
Namrčilo se nebo iznad Zemuna kao da će.....
total: 239, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 24
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis