Romance Cafe forums

All forums

Strah od predavanja  

views: 1886, replies: 50
total: 50, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 next page last page of 5
#1: (2008-05-24 21:15)
Strah od predavanja
Tako chest, da moze da se na njega posmatra kao na pravilo. Naime, bez obzira na bliskost, neverovatnu kolichinu topline i prepoznavanje, uvek se odstavlja odstupnica za "ono neshto" shto ce se, koliko sutra, pojaviti iza ugla, bice savrsheno i promenice nam zivot iz korena...

...a shto se nikad ne pojavi...

...i godine lete, a mi se igramo kroz njih, ne primecujuci koliko je u stvari to "savrsheno" ponekad blizu, koliko smo pored njega mogli da budemo ono shto jesmo, koliko smo dozvoljavali da nam magla vechitog nezadovoljstva (shta ti je chovek!) napravi koprenu ispred ochiju kroz koju nije moguce videti jasno...

...i pustili da nestane, da ga odnese reka vremena, da taj grumen zlata izbaci pred noge nekom drugom chije je oko umelo da ga prepozna, odmah...

...strah od predavanja me je koshtao mnogo, sada to znam...

...a dalje...pokazace dani koji dolaze...
black raven (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#2: (2008-05-24 23:24)
Strah od predavanja
EPILOG

Kiša – dobra pozadina za neraspoloženje – razliva se po mojim istreniranim mislima. Razliva po mom krvotoku i truje svaku venu, svaki kapilar.

Ponižena – a ponosno držim svoje otrovano srce na levom dlanu. Gledam kako odbacuje plemenitost, lepotu, nežnost i sve dobro što je posedovalo. Postaje manje. Još manje. Nestaje.

Na dlanu raširene šake nema više ničega.

U ustima ukus krvi. U nozdrvama miris truleži. U ušima – tišina.

Rastačem se na milione kapljica i pretvaram u malu, crnu baricu koja će se osušiti čim ogreje Sunce.
MilenicaM (female, 28)
negde...
Usnula

VIP
#3: (2008-05-24 23:36)
Strah od predavanja
... Strah od eventualne povredjenosti, i bola koji je neizostavni deo te celine... i predavanja...
Prepoznati za nas savrshenu osobu je dar... koji da smo samo malo vishe znali da uzhivamo i cenimo shta imamo, ne bi propustili... U zhivotu, ako postoji apsolutna sreca, imash Ljubav pored sebe... pa i da nije tu, fizichki, kad znash da te taj neko svim srcem prati... srecan si... i dishesh... Postoje stvari na koje ne mozhesh uticati, koje jednostavno izmaknu kontroli... nebitno je vishe koji su razlozi, al` kad se osvrnesh, posle svega (ne)uradjenog i (ne)izrechenog, napravish sam sebi pakao od zhivota... ali nazad nema... Vreme se ne mozhe vratiti... i neke greshke se ne daju ispraviti...

Srecni su oni koji umeju da vole... jer znachi da zhive... Nije vazduh jedini pokazatelj nasheg prisustva... Ljubav...

Glavu gore, mozhda negde, kad se najmanje nadash, pojavi se tvoja sudbina... Veruj...

Updated 1 time(s), Last update (Usnula) 2008-05-24 23:37

Usnula (female, 34)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
#4: (2008-05-25 02:49)
Strah od predavanja
Kad chitam vas dve, jedino shto mi pada na pamet je lagano umiranje...od lepote rechi...
black raven (male, 35)
#5: (2008-05-25 02:57)
Strah od predavanja
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2008-05-25 03:03)
Strah od predavanja
Kad ljudi neshto ne kapiraju, ne bi trebalo ni da shibaju adrese koje im neko drugi poturi pod nos...inache, teme koje su navedene imaju veze sa mojom kao d..e i oko...
black raven (male, 35)
#7: (2008-05-25 03:05)
Strah od predavanja

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#8: (2008-05-27 13:44)
Strah od predavanja
Maskice srce, vidis kako dobra tema, ali ne postujem.
Da ne trujem clanice...
lav u srcu (male, 48)
laf u dusi...samo i jedino zbog tebe...ali ti to vec znas...
maski

VIP
#9: (2008-05-27 13:45)
Strah od predavanja
podnechu sve udarce. zasluzzila sam.
maski (male, 38)
Vronsky

VIP
#10: (2008-05-27 13:51)
Strah od predavanja

Jeste, veliki mi je zeka ...

Updated 1 time(s), Last update (Vronsky) 2008-05-27 13:51

Vronsky (male, 46)
Whisper ...
total: 50, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis