Ustao pre 40 minuta,shvatio da nisam danas pametan,možda nisam nikad ni bio,al' nedeljom ovako u ovo vreme sam najmanje... Ko izmisli vremenske zone,pa sunce sija u Australiji jutros oko 5.30,a ja zaspah..prođe 125 ccm,startovaše ovi u 250 ccm,a Rossi-a i ove glavne ne dočekah...spavao sam dok su se trkali...
Danas nisam ni za 'ebanje ni za gledanje,umesto d aodem do Bg i uzmem parče slave u nekom ludilu biram neka mi sutra moj deo kolača uplati neki devojčurak kojoj ni ime ne znam na tekući...
Moram sutra da budem trezan i zdrav...da mi tigar uplati i legnu mi pare do 15,a d aja do 17 dignem deo istih i uplatim deo na tekuce , jer michelin off roud kreće u 18-19,pa da imaju za dopune,večere,čips,sokiće dok putuju po bivšim republikama SFRJ... A 'ebeno,jer roditelji znaju za mene ako ne daj Bože pukne guma na nekom autu ili minibusu...ne treba mi da budem deo crne hronike,tj. samo bi mi još to trebalo...
Isto mi kao moju decu da sam poslao...jeste velika cifra,al' 'ebeš pare kad sudbina krene po zlu... Kriv neko mora biti,a onaj ko ih je poslao je prvi što je i logično... kad je sve ok onda su igrači najzaslužniji...kada krene kako ne treba trener je kriv i uprava...
I def. ne moge ljubav,privatni život i posao istovremeno da funkcionišu,a kad mogu onda jedno nije kako treba od te dve opcije...
Mogao bi nešto i da jedem...