Romance Cafe forums

All forums

Djordje Balasevic  

views: 1984, replies: 61
total: 61, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 next page last page of 7
#1: (2008-06-13 21:44)
Djordje Balasevic
Necu da kopipejstujem njegovu biografiju. Dovoljno je da kazem da ne postoji chovek na ovim prostorima koji je svoje stihove na lepshi nachin uspeo da poveze sa notama.

Jedan i jedini.

Kako godine prolaze, sve je bolji i bolji.

Retki su nashi muzichki izvodjachi koji su porasli iznad njegovih kolena.

Eto.
Nightingale (male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
Gandalf

VIP
#2: (2008-06-13 21:46)
Djordje Balasevic
...sacekacu ponedeljak...noc...kada se napise dosta postova o njemu...pa cu tada napisati sta mislim...mada si ti to vec citao Bane....
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#3: (2008-06-13 21:51)
Djordje Balasevic
Balasevic.....jedno od vecih razocarenja......
ne govorim o stihovima......
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
#4: (2008-06-13 22:03)
Djordje Balasevic
Alo, vas dvojiCa skoTova ...ne pricham o njegovoj lichnosti...pricham o tome da je upravo svojim stihovima koji su, hteli - ne hteli, utkani u svakoga od nas (chak i u one koji to ne zele da priznaju ) zasluzio da se glavna ulica u Novom Sadu zove njegovim imenom, a da svako mesto ima barem po jednu...previshe je topline i charolije izashlo iz njega i obelezilo ovakve i onakve trenutke moga zivota da bih mogao da mu pronalazim zamerke kao choveku (a ima ih, naravno)...
Nightingale (male, 36)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
Rakas
#5: (2008-06-13 22:11)
Djordje Balasevic
Rado bi mu oplevio ćerku, onako panonski.
Rakas is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
wildone

VIP
#6: (2008-06-13 22:19)
Djordje Balasevic
To je tako, ne pravi od tuge nauku ...

ume i da zabrlja, ali pamtim samo lepe stihove.
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#7: (2008-06-13 22:35)
Djordje Balasevic
Nightingale: Dovoljno je da kazem da ne postoji chovek na ovim prostorima koji je svoje stihove na lepshi nachin uspeo da poveze sa notama.

..a ptt službenici su kvalifikovani za ovakve ocene....naročito....još ako su golubari u slobodnom vremenu...eto ti visoko kvalifikovanog kritičara nad kritičarima....
ca blues (male, 36)
wildone

VIP
#8: (2008-06-13 22:42)
Djordje Balasevic
ca?
ne mogu da verujem!!!
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#9: (2008-06-13 22:50)
Djordje Balasevic
Precenjen kao muzičar. Priznajem da ima nekoliko dobrih tekstova...ostalo...meni nekako njanjav, da ne kažem ljigav
Muziku, a posebno njegove glasovne mogućnosti ne bih da komentarišem..
inana (female, 99)
..i tako..
#10: (2008-06-13 23:30)
Djordje Balasevic
Nightingale: Alo, vas dvojiCa skoTova ...

skot ti je StRinA,znash
mojne ti meni to......poeta je on,jasta,al poJeta koji se prodaje sve u sesnaest.....a unovcava i kcer i zenu....otkad je poceo da unovcava familiju vise mi ne puca shav na charapi kad ga slusham......
jebi ga,taka,sam....naopaka....
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
total: 61, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis