Romance Cafe forums

All forums

Internet explorer  

views: 867, replies: 17
total: 17, displayed: 10, page: first page  1  2 next page last page of 2
romance-cafe

moderator
#1: (2008-06-24 23:44)
Internet explorer
Radim neke izmene da malo olaksam ubacivanje slika i svega ostalog na forumu, pa se malo mucim sa internet explorerom... to "malo" je relativno jer sam na ivici zivaca... Sve radi super u svim ostalim browserima osim u tom sranjcu.

Interesuje me koliko vas (na forumu) koristi Internet explorer... nesto sam toliko na kraj zivaca da cu da ignorisem internet explorer i napravicu da radi kako treba u Firefoxu, Safariju i Operi, a ovaj IE - neka radi kako radi, ne mogu vise da se cimam sa tim.
romance-cafe (female, 34)
#2: (2008-06-24 23:50)
Internet explorer
imam IE ali ne koristim... i meni pravi nevidjene probleme... one sms statistike i logovanje mi radi samo u njemu,pa moram da ga imam...
NeronChe (male, 44)
Nebojša_41
NENA412
#3: (2008-06-24 23:59)
Internet explorer
e kad pomenuste probleme, ja sam trenutno na operi, od IE sam davno digla ruke zaista puno problema, al shto reche kolega za neke stvari je neophodan
mene nervira shto mi samo RC ne radi od pre par nedelja na Firefoxu...ima li neko reshenje ili bar objashnjenje?
opera je ok sem shto naprimer privatne pourke mogu da brishem samo jednu po jednu

Updated 1 time(s), Last update (NENA412) 2008-06-24 23:59

NENA412 is no longer member of Romance Cafe
Mesni Narezak
#4: (2008-06-25 00:30)
Internet explorer
Mozila. Radi super, bez problema.
Mesni Narezak is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#5: (2008-06-25 01:09)
Internet explorer
Ja sam non stop na FF, i samo na FF - nisam primetio ni jedan problem. Ne znam kakvo objasnjenje da dam kada nista napisali sta je problem?
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2008-06-25 01:43)
Internet explorer
...не капирам шта не ради код IE...
сада сам на њему и не примећујем да не ради... и то верзија 6.0

иначе користим Firefoxu и ОК је...

о чему се овде ради???
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
romance-cafe

moderator
#7: (2008-06-25 02:21)
Internet explorer
Ovo novo sto pravim ne radi u IE ... ne ovo sto je vec tu, nego neke nove opcije ... mislim radi, ali ne bas full full kao u ostalim browserima pa se danima vec cimam to da sredim ali ne ide. a ne bih da zbog toga "ukinem" za sve browsere.
#8: (2008-06-25 02:23)
Internet explorer
ма, укидај СВЕ!!!! ... шта да се бакћеш са багром...

шала мала... ПА - ПА!!!
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
samsasvimsam
#9: (2008-06-25 06:54)
Internet explorer
sva sreca koristim i slim browser pa nemam problema.mnogi samo instaliraju program i ne vide opcije koje se nude.recimo ta opera ima opciju da kada hoces da napises neki post na rc da ti otvori kao novu stranicu ili da ti prozorce bude standardno[spusteno dole] otvoreno.opera mi se samo dopada iz tog razloga sto moze i slikovito prikazivati u malom prozorcetu na kojoj si stranici jer mi se desava da otvorim i po 10 stranica.iipak bi vam dao savet probajte sa onim slim ima mnogo vise mogucnosti od svih drugih.jeste da nije poznatiji ali je dobar.i ne zaboravite ako vam zakoci u jednom trenutku znaci da treba da se dopuni narocito mozilla.nekima izbaci obavestenje za dopunu a nekome ne pa se cude zasto je zakocen.verovali ili ne nisam obarao 4 godine sistem i ne zalim se na brzinu.na zalost nemam opciju za sada jos za adsl ali bice i toga.
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#10: (2008-06-25 07:19)
Internet explorer
Eugen Grafvajer (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
total: 17, displayed: 10, page: first page  1  2 next page last page of 2
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis