Romance Cafe forums

All forums

Internet explorer  

views: 866, replies: 17
total: 17, displayed: 10, page: previous page 1  2  last page last page of 2
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2008-06-24 23:44
Internet explorer
Radim neke izmene da malo olaksam ubacivanje slika i svega ostalog na forumu, pa se malo mucim sa internet explorerom... to "malo" je relativno jer sam na ivici zivaca... Sve radi super u svim ostalim browserima osim u tom sranjcu.

Interesuje me koliko vas (na forumu) koristi Internet explorer... nesto sam toliko na kraj zivaca da cu da ignorisem internet explorer i napravicu da radi kako treba u Firefoxu, Safariju i Operi, a ovaj IE - neka radi kako radi, ne mogu vise da se cimam sa tim.
romance-cafe (female, 34)
page: 2
#11: (2008-06-25 09:08)
Internet explorer
Godinama vetj koristim Firefox

pardon, ovo je prava fotka

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2008-06-25 09:14

Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
#12: (2008-06-25 10:06)
Internet explorer
... ja koristim Operu i Mozilu... kako kad... obadva su mi super. IE mi stoji po strani jer neki sajtovi za pravilan prikaz kao i za download traze iskljucivo IE... jedino tada ga palim...
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
#13: (2008-06-25 10:39)
Internet explorer
Prema reprezentativnom uzorku korisnika Rc-a, mozzemo slobodno zakljuchiti da je broj korisnika koji koriste IE zanemarljiv, a izrazzen u procentima iznosi 0,24.
Te stoga - mirno spavaj nano...
Snasha sa salasha (female, 31)
Ne mogu da zaspim...prichaju mi bajke :))
Please note: VIP members do not see advertising
#14: (2008-06-25 12:45)
Internet explorer
Sto li ja toliko cesto ispadam iz tih reprezentativnih uzoraka?

DakleM - uglavnom sam uvek preko IE prisutna ovdI i nemam bas nameru da to menjam. Ako je rec samo o fotkama & animacijama - no problem - prezivecu i bez njih ako mi dozvolite da citam slovca i kad-kad napisem nesto.

Fala.

triViALna (female, 32)
#15: (2008-06-25 12:51)
Internet explorer
Ja polako zaboravljam shta to beshe Windows a o IE da ne prican odavno!!!!!!

FIREFOX
PUBLIC_ENEMY No1 (male, 37)
Bog bi stvorio Zemlju za dva dana da nije morao da instalira Windows
wildone

VIP
#16: (2008-06-25 23:04)
Internet explorer
Explorer... prijava od mene
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#17: (2008-10-06 23:29)
Internet explorer
Srki_Lee: ... ja koristim Operu i Mozilu... kako kad... obadva su mi super. IE mi stoji po strani jer neki sajtovi za pravilan prikaz kao i za download traze iskljucivo IE... jedino tada ga palim...

Ima i za Download reshenje!!!!
Instaliraj Flash get pa onda idi na https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/recommended/cat:5 i skini FLASH GOT to je plugin da flashget radi na firefox
PUBLIC_ENEMY No1 (male, 37)
Bog bi stvorio Zemlju za dva dana da nije morao da instalira Windows
total: 17, displayed: 10, page: previous page 1  2  last page last page of 2
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis