Romance Cafe forums

All forums

Harizma...  

views: 2944, replies: 39
total: 39, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 next page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-05 23:19
Harizma...
Chesto upotrebljavan pojam, ali...znamo li zapravo, shta on uopshte znachi i oznachava?
Vecina nas ga dozivljava posve razlichito i daje mu neke svoje definicije, shodno sopstvenom dozivljaju objektine stvarnosti...
Shta za vas znachi...harizma? Kome dodajete taj epitet? Kako osecate tudju harizmatichnost? Kako ispoljavate svoju?

Ili jesi ili nisi...ili...?
devojchica73 (female, 35)
You can't always control the wind, but you can control your sails :)
page: 3
#21: (2008-07-06 00:43)
Harizma...
INSOMNIE 32: Mislim al` sad iskreno da je Sloba Milosevic bio bas harizmatican covek ..a i Djindjic ...nije bitno ko mi se vise dopadao ..al` greota sto su oboje mrtvi ...
..ovde izgleda harizmaticnost ne prolazi

..ne zelim da se ovo nastavi politickim prepucavanjem samo da napomenem te se uzdrzite
..a sto se mene tice imala sam neke bas harizmaticne u mojoj skromnoj kolekciji

kolekciji
Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
#22: (2008-07-06 00:45)
Harizma...
Ako nisam harizmatičan onda sam karizmatičan sigurno,ako se osvrnem na svoju skromnu kolekciju...
NeronChe (male, 44)
Nebojša_41
#23: (2008-07-06 00:46)
Harizma...
@ Nerone da prostis, ne uleci mi
evo jednog primera iznad tebe ...
pa duso rekla sam ti da si mi drugi

Updated 1 time(s), Last update (INSOMNIE 32) 2008-07-06 00:47

INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#24: (2008-07-06 01:44)
Harizma...
mozda je gre'ota shto su ''oboje'' mrtvi, samo se, josh jednom, pitam ko je od njih dvojice zhensko???? garant Sloba!!!
MilenicaM (female, 28)
negde...
#25: (2008-07-06 01:49)
Harizma...
@MilenicaM
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2008-07-06 10:53)
Harizma...
Harizma ... Rachel Weisz

odigrao bih sa njom sve uloge

odlichna uloga u ovogodishnjem filmskom ostvarenju ``Definitly maybe`` (sinotj odgledao-preporuchujem)

e, statirao bi i sa Neve Campbell

ima istu harizmu kao i gorepomenuta

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2008-07-06 10:59

Dream Raider (male, 46)
*****Corporal punishment is the deliberate infliction of pain *****
Rakas
#27: (2008-07-06 16:25)
Harizma...
Molim te mi reci koja ima nos kao Bob Rock? Moooolim te

Updated 1 time(s), Last update (Rakas) 2008-07-06 16:26

Rakas is no longer member of Romance Cafe
#28: (2008-07-06 21:37)
Harizma...
Flying Dutchman (male, 33)
sail away...
#29: (2008-07-07 01:05)
Harizma...
Shta za vas znachi...harizma? Kome dodajete taj epitet? Kako osecate tudju harizmatichnost? Kako ispoljavate svoju?

Znaci na neki nacin verovanje u "auru".
Verovanje u poseban/neobican dar.
Verovanje u lucidnost.
Respekt.

Harizmaticnim ljudima verujem, osecam racionalno neobjasnjiv nagon poverenja. To ne znaci da verujem njihovim recima, njihovim u recima poredjanim & zamazanim mislima, pa cak i vidljivo "uhvatljivim" delima. To znaci samo da sustinski u svemu u cemu i kroz sta se manifestuju ukljucjuci prefrigane i manje prefrigane lazi pronalazim "dobrotu". Onaj odlucujuci delic "slabosti" u "mocnima" i razarajucu "moc" u "krhkima".

Autenticnost kada pada kisa i kada sija sunce.

...

Psiholoski bih taj poriv, tu vrstu (pre)davanja sebe nekome svrstala u individualnu odanost idealizmu na bazi euforicno-apaticnih poriva...i nade, kao licnog kulta "svetinje".

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2008-07-07 01:08

triViALna (female, 32)
#30: (2008-07-07 11:00)
Harizma...
Kod mog diše su, inače, dolazili neki poznati političari. Bivši. Vidjali smo ih, ali nisu ostavljali naročit utisk.
Kada se ovaj pojavio na vratima prvo što mi je proletelo kroz glavu bilo je: Ovako djuture, brat-bratu, vredi milion dolara
Skockan, maksimalno i ne samo to, sve što je na njemu ume da nosi A pitajte me samo koliko to vredi
Drugo: glaaaaas
Stav, držanje
Onda prilazi, sa svima se pozdravlja i steže ruku
Uuuuu, a na TV ne ostavlja ni približno takav utisak

Harizma, valjda, šta drugo...
Bona fides (female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
total: 39, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 next page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis