Romance Cafe forums

All forums

ko je, sta je uopste dobra riba...  

views: 8658, replies: 239
total: 239, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 24
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-08 14:42
...Hajde malo da vidimo sta bi gospoda i dame imali da kazu i o ovoj temi, za frajere je bilo polemike na sve moguce nacine...sad da vidimo....dame, sta mislite, da li ste i sta je za vas dobra riba, u svakom smislu , pitanje stoji i za gospodu , opisite nam malo dobru , pravu ribu , ali ozbiljno, da malo udjemo u sustinu jel moze...
DANAI is no longer member of Romance Cafe
page: 2
#11: (2008-07-08 18:28)
samo, ono ''neshto'', za koje nikad nisam otkrila shta je, i blistavi um
MilenicaM (female, 28)
negde...
#12: (2008-07-08 19:27)
Uvek je najbolja ona koja je tog trenutka MOJA
NeronChe (male, 44)
Nebojša_41
DANAI
#13: (2008-07-08 22:34)
Srki_Lee: Dobra riba je riba sa mozgom! Ne kazem da ga druge nemaju, ovo je samo radi naglasavanja istog. A taj mozak mora da razume sopstvenu prirodu, potrebe, da oseca sopstveno telo i da maksimalno dobro upravlja sa njim. Takodje, jako je bitno da TAJ mozak, razume MUSHKI mozak (makar to bila samo metaforichka kategorija) i da mu pruza tacno ono shto on trazi. Savrshen tajming je kljuch svega! Kao ono kad zbog zurenja u utakmicu Barselona-Atletik, muskarac zaboravi da otrese pepeo od cigarete i shvati da ovaj samo shto nije pao na tepih, cime bi izazvao za njega besmislenu reakciju suprotnog pola, uveo ga u prepirku dok jednim okom pokusava da prati utakmicu... kad ono, pojavljuje se zena (riba) za MOZGOM i uz smesak mu pruza pikslu.... Tu otprilike padaju sve barijere.... Kako tu zenu ne voleti? Nije vazno da li je premrsava ili predebela, da li ima sitne ici i tanka usta, male grudi i ravnu zadnjicu.... taj chin razumevanja je sustina onoga... biti dobra riba (zena).

Jeeee... ala sam se raspisao....

@Srki
...ali lepo si se raspisao ....meni se dopada
DANAI
#14: (2008-07-08 22:41)
....Dobra riba, ili kako vec zelite da je nazovete, ne trazi dobar izgled , koliko joj je vazno da ima mozak, da ne komplikuje jednostavno, da ima balans , to joj daje harizmu, da osvoji i zadrzi ...

meni se barem tako cini, iz nekih meni poznatih primera...
Rakas
#15: (2008-07-08 23:09)
Ali mora dobro da izgleda, da je vitka i da lomi
Rakas is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
unusual

VIP
#16: (2008-07-08 23:45)
Ukusi su razliciti i o njima ne treba raspravljati, nekada je i ruzna devojka ili zena na neki nacin atraktivnija muskarcima od istinskog pojma dobre ribe, .........U sustini dobra riba je ona koja ima sve ono sto je takvom cini, po proporcijama suprotnog pola
unusual (female, 34)
#17: (2008-07-09 00:10)
Al' mudrujete... Moram da ponavljam...

Svaka koja meni DADNE... TA je dobra onda svima,samo sebi i roditeljima svojim nije,ali i zadovoljstvo ima cenu...

NeronChe (male, 44)
Nebojša_41
wildone

VIP
#18: (2008-07-09 00:14)
ONA koja podseća na život više nego što može biti dobro!
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
unusual

VIP
#19: (2008-07-09 00:15)
Pa ako si ti kolega tako dobar za degustaciju onda je cena mala koju svaka dobra plati
unusual (female, 34)
wildone

VIP
#20: (2008-07-09 00:20)
koleginice... razbila si mi koncepciju
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
total: 239, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 24
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis